• Droljo
    15.5k

Ti se sprdaš al trebamo bit sretni da je tak. Mi sad dvije godine za redom nebi bili prvaci da su imali iole sposobnije vodstvo dole. Neka
  • Jurki
    17k
    a kaj bi drugo nego se sprdal?
    Cak je i kavokuhacica (o kojoj stvarno nemrem niti jedne lijepe rijeci napisati) bila uspjesnija od njihovih teletabisa. Sama ta cinjenica govori kolko su zapravo nesposobni.
  • Pacho
    811

Mislim da to nije tocno. Da smo prosle sezone izgubili naslov bi valjda ljeto bilo znatno ozbiljnije odradeno.
  • Jurki
    17k
    zar eventualni gubitak naslova ti treba reci da se napravil los posel?

Znamo svi da je zadnjih 10 rokova napravljeno lose. To nije sprijecilo MM da napravi jos gori prijelazni rok.
    Tu je u pitanju cista nesposobnost, a ne "osvojili smo naslov i sve je divno, krasno i bajno", "ne diraj nista, dobro je i vako".
  • Pacho
    811

Ne bi trebalo tako biti. Meni je takoder nejasno da prosla sezona koju smo jedva izvukli nije upalila alarme, ali ocito nije pa se i ljeto uslo sa "lako cemo" stavom sto je rezultiralo ostavljanjem rupetina u rosteru i Vaflovim kurcologijama.
  • Jurki
    17k
    upalili su se alarmi.. zato je i dovedena hrpa igraca.. a to kaj ti igraci nisu opravdali dovođenje je zasluga MM.
    Sigurno je doticni znal da nam treba remont koji je napravljen.. ali šalabajzerski.
  • Felip
    496
    Meni je i dalje neprihvatljivo da neki ozbiljno razmišljaju o financijskoj stimulaciji Šibenika protiv Rijeke u nema nikih problema tonu.
    Nitko protiv tog Šibenika nije lakše uzeo bodove ove sezone kao Dinamo.
    Poslali smo im vratara, navijači zajedno piju kavu i sad mi recite da takav odnos dva kluba nema nikih problema u istoj ligi.
    Pa kad čitam da će se Rijeka i SB dogovoriti oko prvenstva i kupa jednostavno ne vjerujem što čitam.
    Ja vjerujem da će svatko do kraja igrati maksimalno profesionalno bez potrebe za vrećama novca i tajnih dogovora ispod stola.
  • NB86
    16.7k
    Nitko protiv tog Šibenika nije lakše uzeo bodove ove sezone kao Dinamo.Felip

Kakve to veze ima, dakle ne igramo vise ove sezone s njima sto je jos jedan plus, nebi uopce klub stimulirali nego direkt igrace (sto sibeniku nista ne znaci), to nisu nikakvi dogovori kup za prvenstvo ili nesto takvo mutno, vec placas nekog da radi nesto sto bi vec svakako trebao, a ako je netko neki novac zaradio ove sezone to su igraci sibenika koje se izbacuje iz stanova
  • Tvrdica McTvrdi
    23
    Belinho ne bi trebao nastupati za Hrvatsku.
  • Dzoni
    1.2k
    Tvoje mišljenje ili on/njegovi to kažu?
  • Brusa
    3k

Slažem se. Dečko je dobar, ali zvati ga sa 16 godina, stvarno nema smisla. Pa nije Yamal.
  • Dzoni
    1.2k
    Za poziv u U17 još nije, ali vjerujem da će biti za godinu dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.