• serbus
    4.9k
    Kad se mi igramo gospode , treba im opet strah u kosti utjerati ko poslje Borongaja. Kakvi redovi za tekmu sa loksom u ZG. Varaždin isto tak to sve tamburati.
    Nemoj mene student i te fore na tvorničke postavke.
  • Droljo
    15.4k

Potegneš ga. On padne, lupi glavom, pogine. Tovar na groblje ti 30 godina u zatvor. Jeben deal za sve strane i obje obitelji.
  • serbus
    4.9k

Nemoraš ga tući mene zanima da nas se skupi ko onda sa metlama 500-1000 koliko će ih se kurčiti da stoje u redu u ZG. Opet će u rupe na 10god.
    Ako je netko baš pametan crveni.
  • Droljo
    15.4k

Ma sve 5.
    Velim samo da nasilje na nasilje vodi još većem nasilju. Ionak nas je pre malo u pm
  • NORTE
    15.4k
    možda je i slavio golove i snimao svoju reakcijuPaggini

Ne piši gluposti.
    Btw prvi gol je pao u 2.poluvremenu, a njega su napali pa kasnije i izbacili u 1.poluvremenu.

Ovo svakako nije normalno i ne napadajte lika koji je u Splitu bio s prijateljima Splićanima i došao je popratiti utakmicu, fizički je napadnut, normalni je dinamovac koji nikoga nikad nije provocirao, snima mobitelom svoje videe kao i svi drugi po tribinama, bavi se čime se bavi i ne morate ga hejtati jer snima videe o sportu.

Radije osudite napade koji doživljavaju obični navijači i simpatizeri dinama.
  • serbus
    4.9k

A kaj pustiti da tako napadaju jednog po jednog . Ako imaju strah da i njih može takva sudbina zadesiti neće dirati takve simpatizere... ako se hoće tući imaju dečke sa Pujanki koje nisu maknuli pol sata sa crte a ne stare konje sa 40+ napadati.
  • Hnlovac
    2.1k
    Neka loksa lijepo uvede online prodaju pa nebu redova
  • Paggini
    47.8k
    Ne piši gluposti.
    Btw prvi gol je pao u 2.poluvremenu, a njega su napali pa kasnije i izbacili u 1.poluvremenu.
    NORTE

Nebitno, napisao sma već da je kretenski od njega uopce ici na navijačku tribinu i vadit mobitel da se snima.

Evo recimo, hipotetski, daj ti meni reci da dođe na istok Maksimira neki tovarski influencer i vadi mobitel tijekom tekme da snima svoje reakcije, tebi bi to bilo u redu jer je on normalni hajdukovac, nema nikakvih problema.

Možda i je u redu, ali ja ne idem u Somaliju ili Južnu Afriku, ulazim u geta i onda se iščuđavam što su me opljačkali. Ista parabola vrijedi ovdje, uzeo si rizik odlaska tamo, otjerali su te s tribine uz vjerojatno čušku ili dvije i onda cmoljiš po internetu.

Tko je kriv kad uđe u kavez sa divljim medvjedom i bude pojeden? Medvjed kojemu je to u prirodi ili ti koji znaš koja je medvjedova priroda?
  • Marley
    3.9k
    Pa nazalost, ovakve stvari su uvijek rizik. Da ides gledati derbi od ovakve vaznosti, kad su svi bolesno nabrijani i napeti, u birc na njihovom teritoriju. Moras biti neprimjetan i miran ko bubica, a pogotovo u slucaju njihovog poraza. Svaku sekundu moras biti svjestan da je svaka tvoja reakcija povod za sranje.
    Nema opravdanja i nije normalno, ali tako je. Uvijek i bilo. Kao da je malo toga, samo srecom zavrsi bez posljedica i ne zavrsi u medijima. Ali i samo jedan nezgodan udarac moze biti koban. Nije to nista novo ni iznenadjujuce.

Ja sam npr. Qarabag u savrsenoj atmosferi odgledala dolje s lokalnim alkosima, ali ovo je ipak nesto deseto. Na kraju sam ostala gledati doma iz skroz drugih razloga, ali drago mi je da jesam. Znam da mene nece nitko dirati ma sto god bilo, ali uopce se nisam htjela dovoditi u situaciju da moram razmisljati hocu li SVOJOM reakcijom usositi nekoga oko sebe.
  • Ritam Ulice
    314
    Taj Brane je klinac koji kurca ne kuzi cim sere kak on spaja jug i sjever a kad mu odvale sljagu onda ide spika: pa moj tata je hajdukovac nemojte me tuc. Klinac je, zelen je. Sad je naucio valjda da nije isto ic na gostovanje u Kopivnicu i sjest na tribinu s podravskim stukama ili na istok poljuda s ovim mongoloidima.
  • Filip85
    144
    pa znamo da ih ima najviše kod studentskih domova....napraviti interventne grupe i sačekuše....
  • kajjaznam
    175
    Auuu, jedva čekam tekmu loksa- hajduk iduće sezone na maximiru
  • Mali Zeus
    16.8k
    ↪Mali Zeus pa znamo da ih ima najviše kod studentskih domova....napraviti interventne grupe i sačekuše....Filip85

Evo ti prvi kreni.
  • vlatkomarkovic
    906
    Mislim po meni ova cijela situacija s influencerom je upitna. S jedne strane mi idu na živce općenito influenceri i sve te gluposti koje degeneriraju društvo, ne govorim o ovom influenceru konkretno jer do sada nisam čuo za njega jer to izbjegavam, govorim općenito. Također ono možeš biti malo pametniji na tim putovanjima. S druge strane, fizički obračun 10 na 1 na nenavijackoj tribini je retardiran. Ak im je smetalo pozovi redara neka ukloni ili da prestane snimati. Ovog drugog čovjeka mi je strašno žao, nadam se da će preživjeti.

Sve u svemu postoji navijačka kultura i moja je deviza bila uvijek ko se želi mlatiti nek se mlati samo nek ne uplita civile. E tu dolazimo to problema i najveće razlike nas i njih. Oni su toliko bolesno radikalizirani te idu k daljnjoj radikalizaciji da je to sve skupa prešlo sve granice. A radikalizacija rađa novu radikalizaciju, kako nas povijest ući. Ovo sve skupa nije dobro i bojim se da će ovakvih slučajeva biti sve više. Mislim ta radikalizacija kod njih je dosegla da je biti iz Zagreba al pari biti iz Beograda 91. Jedini razlog zašto nema više razbijenih autiju i glava na moru je što oni isto nisu sigurni jel netko njihov koji samo "radi" u Zagrebu. Dolje se uči da je Dinamo zlo, da je Zagreb zlo itd. Što je sve skupa bolesno na više razina. To naravno će izazvati još veću radikalizaciju i kod nas. Tu su naravno i mediji podosta krivi.

Ne znam, meni je to sve skupa jako bolesno i taj prelazak na civile može imati dugotrajne bolesne posljedice.
  • Ivdzo11
    6.2k
    Hoce li modri stimulirati Šibenčane?
    O toj se temi u hrvatskom nogometu više puta pisalo i nikad nismo dobili jasan odgovor, je li to dopušteno ili nije? U Španjolskoj je, recimo, to znala biti i praksa, uz objašnjenje da se radi o svojevrsnoj 'sivoj zoni'. Ne stimuliraš nekoga da namjerno izgubi utakmicu, već ga dodatno potičeš da igra punom snagom. Jest, granično je, ali... Ne znamo zasad kako razmišljaju u Maksimiru i bave li se uopće time. Ipak, prije svega, moraju se baviti sobom i pobijediti Slaven Belupo. Ako to ne naprave, onda bi im i stimulacija takve vrsta mogla biti uzalud! O tome će idućih dana sigurno biti dodatnih priča...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.