• Ali
    2.6k
    Iz HNL mislim za 25/26 sezonu da bi trebali dovest :
    Jagušić
    Rozić, Valinčić
    Pukstaš
    Mitrovski
    Janković
    Živković, Mudražija

To bi se moglo za 7-8 milja dopeljat

Zahvaliti se:
    Hoxha, Kule, Rile, Rog, Mmae, KTC,
  • Ijayi Atiemwen
    2.7k
    KTC ima itekako još baruta u sebi
  • SAS1987
    17.3k
    Da se nas pita bi Dinamo imao više igraća nego Panini album slićica :lol:
  • Dzoni
    1.2k
    ŽivkovićAli

Ma kakvi, tek sad je nešto krenuo igrati, prije ili ništa, ili loš dok je igrao.
    PukstašAli

U padu, imamo takvih dosta, dalje neću o njemu

MitrovskiAli

Prestar i nedovoljno dobar

KTCAli

Dovoljno dobar i za prvih 11, koliko još, ne znam
    KuleAli

Možda još može rotacija biti, ali prije odlazak nego ostanak.
    Ostalo manje više ok
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Previše igrača, premalo za prvih 11...Nama nije cilj da nam vezni bude Janković, on je trći najbolji igrač momčadi koja je skupa 60ak bodova, mi želimo biti momčad koja osvaja 90.
  • Droljo
    15.4k
    Treba uzeti listu strijelaca i dovesti ih sve osim livaje. Šta će nam skauti...
  • Mihaljević
    12.7k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 24/79

Borna Sosa
    sosanieuw1000.png
    Klub : Ajax
    Pozicija : LB/LWB
    Godine : 27
    Ugovor : 06/27

Nadam se da u medijskim nagađanjima ima istine. Borna je u najboljim igračkim godinama a do prije godinu je bio neizostavljiv član prvih 11 Hrvatske. Nažalost pogreška je što je otišao u Ajax, nisu razumili odluke odličnog sportskog direktora kojeg su imali tada. A odlazak u Torino je teška glupost, otišao tamo u najboljim godinama života umjesto da se vrati negdje u Njemačku gdje bi opet bio kralj opet. Ako ima istine da i sam želi povratak, tu tek ne bi trebao biti problem. Sjećam se još onih asistencija Soudaniju na trepavicu. Pametan je on, ima u njemu vatre.

• nemapredaje
    5.1k

Ti kak želiš valjda izbjeći slovensko Č stavljaš i gdje treba i gdje ne treba Ć
  • Ali
    2.6k

Ja sam gledao iz kojih hnl klubiva bi mogli koga dopeljat. Naravno stvar je na SD da ispregovara adekvatne uvjete plaću/odštetu...

Ovaj dio tvog posta mi nije baš :

Mitrovski
    — Ali

Prestar i nedovoljno dobar

26, godina prestar?
    Nedovoljno dobar, od povratka na teren nakon ozljede u 7 nastupa (cca 500min igre) ima 4 pogotka. Neznam da imamo takvog napadu , ima bplji učinak zadnjih 7 kola i od kuleta i kange i cordobe itd.. a siguran sam da je min 50% povoljniji.
    Činjenica je da nam fali klasični gol igrač. U ligi je malo takvih, on mi se čini best buy, ne za prvu ekiou nego da bude rotacijski kad je frka udje s klupe i zabije... najsličniji mu je Čop ali on je prestar...
  • Ali
    2.6k

Janković je konstanta u prosječnoj ekipi Rijeke, bez njega ta ekioa nebi uzela ni 50tak bodova.
    Veznom redu nam sad kad ode Sučić i Mišić će biti uvojek na 30% out radi povreda nasušno treba širinu.
    A on je taj koji može dati, ima prekid odličan, korner, penal, slobodni, motoričan. A kaj je najbolje naš je junior... nema prilagodbe
  • Dzoni
    1.2k

Je prestar je, da ima te brojke s 20 ili 21 onda bi bio za Dinamo, ovako mu je Varaždin plafon
  • Tranzicijski Napad
    373
    Nazalost kako se Torrente ozljedio, Dinamo bih trebao ici po novog stopera.

Ako Hrvoje Smolcic nije opcija(report od proslog puta Smolcica) , Dinamo bi trebao ici po ljevonogog stopera.

Calvin Brackelman

196cm visok stoper, dobar u duelima, kako na tlu tako i u zraku, cak i dosta brz o obzirom na visinu. Dobra igra nogom, ima iskustva u igranju sa trojcom iza.

2415097586aa18a8dc306831e807385d.png

62da4b92122f454be5dc48abc7ff8b91.png
  • rioda
    8.2k
    https://www.transfermarkt.com/ardian-ismajli/profil/spieler/435228

Ismajli, 28 godina, nekadašnji igrač Hajduka, ističe mu ugovor s Empolijem. Stoper, po TM-u vrijednost 6 milijuna eura
  • Droljo
    15.4k

Pa rađe onda našeg albanca vratit. A može i lijevog beka igrat... Duplo je skuplji doduše...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.