• Sajla
    8.4k
    Jednostavno većinu boli k za stadion i ulaganje u to smatra bacanjem novaca.R13S61

jer se godinama, čak desetljećima u medijima tako govori i piše, jer je na Maksimiru zamračena ogromna lova da bi dobili nakaradu, jer političari skupljaju jeftine bodove na tim pričama. kad bi se svaki drugi dan pričalo o tome da svako veće selo u Europi ima bolji stadion od našeg glavnog grada, što se sve gradi(lo) u Poljskoj, Mađarskoj, Albaniji i čijim novcima, kad ne bi samo svake 2 godine za vrijeme SP/EP o tome govorili i ljudi iz reprezentacije... mišljenje javnosti nije preteško oblikovati.
  • The Undertaker
    7.7k
    Većinu boli k... i za ulaganje u gradsku knjižnicu, kino Europa, Dom sportova, Kongresni centar itd... pa se opet ulaže.
  • mali M
    7.4k
    tako je.. ma gle, zapravo bi normalan veliki grad trebao u sve to ulagati, i sport i kulturu i obrazovanje pa nebi ljudi raspravljali. Kod nas se nije ništa konkretno gradilo desetljećima pa su ljudi frustrirani, pogle samo nas navijače koji čekamo stadion 30 godina... Neka nama i Kranjče za 11keka i Maksimira za 35.

Btw što se tiče razgovora u imenu, ja neznam koji lajbeki nisu iskoristili zagrebački štih u ovoj priči i samo nazvali stadion "Kranjča". Meni bi to bila pobjeda samo takva
  • ZgDLions
    1k
    Ajde nek neko lupi jos koju da ovaj prekrasan dan bude još bolji.
    Samo da i o stadionu malo maštamo.
    Još se i Rijeka popikava danas i početak novog radnog tjedna ne bu uopće težak.
    :grin:
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Može slike od danas. Jel se danas nastavlja radit?
  • Droljo
    15.4k
    Još nisu razmontirali tu skelu od tribine?
  • Doktor Kunić
    4.6k
    čekaju da drug TT odluči. Dvoumi se oće li krenut s lijeva ili s desna
  • Droljo
    15.4k

Ma treba centralno ući pa u obje strane podjednako.
  • LA BOMBA
    157
    Probajte s nekim izvan svog nogometnog društva popričati o stadionu, pa ćete vidjeti da velika većina razmišlja kao ta baba. I to ne samo oko lokacije, nego općenito izgradnje bilo kakvog stadiona u Zagrebu. Jednostavno većinu boli k za stadion i ulaganje u to smatra bacanjem novaca.R13S61

To me podsjeća na situaciju u Ljubljani gdje su ljudi blokirali renovaciju stadiona Bežigrad (na kojem je i Dinamo igrao evropske domaće utakmice tijekom rata) jer je smetalo onima koji žive u zgradama pored stadiona. Izgleda je mentalitet sličan u glavnim gradovima.

Sada imaju safari pored sebe ali to im ne smeta, samo da se nije izgradio novi stadion.

eac91acb6ff7d372aa54-stadion-bezigrad.jpeg

1733341224-ARH20120619_ZIG3696-1200x800.jpg

arh20120619_zig3679.jpg

Ovako bi trebao izgledati novi Bežigrad, bili bi tu hoteli i sve, privatnik je to htio izgraditi, Lj. bi imala dva odlična stadiona. Onda se skupila neka civilna iniciativa lokalnog stanovništva i sada nemaš ništa.

73beb15075250e3655ed-bezigrajski-sportni-park-bsp.jpeg

Stavljam to tu jer je to stadion koji ipak ima neku vezu sa Dinamom koji je tu igrao bitne domaće utakmice tijekom rata. A danas taj legendarni stadion ne postoji više i ako je bilo interesa i privatnog kapitala da se ga sredi.

• duksy
    339
    Bio sam na toj tekmi.
    Vraćanje doma u totalnoj tišini do Zagreba će me proganjati do groba.
  • LA BOMBA
    157
    Bio sam na toj tekmi.
    Vraćanje doma u totalnoj tišini do Zagreba će me proganjati do groba.
    duksy

Jel si bio još na kojim utakmicama Dinama na Bežigradu?

Ne sjećam se koje je još Dinamo igrao. Znam da je Hajduk isto igrao neke bitne utakmice, 1993 protiv Ajaxa npr.
  • Filip85
    144
    Jel si bio još na kojim utakmicama Dinama na Bežigradu?LA BOMBA

Koliko me sjećanje služi to je bila jedina utakmica na Bežigradu. Sezone 1991/1992. Dinamo je Kup Uefa igrao u Klagenfurtu protiv Trabzonspora.
  • duksy
    339
    Samo na toj sam bio.
    Kako je kolega napisao ispod, jedna se i igrala tamo.
    U Klagenfurt nisam išao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.