• vjeko1701
    14.5k
    Rijeka neće moći držati ovaj tempo dugo. Sve ovisi o tome dal će zabit drugog do poluvremena. U drugom će biti drugačija utakmica ako ostane 1:0
  • Paggini
    47.6k
    Pa solidno Gorica izgleda, ne bi me čudilo da zakuhaju
  • Dani Olmić
    1.4k
    Moze link u inbox
  • emilperska
    10.2k
    A i mi smo prvih 50.minuta bili dosta bolji od Gorice, bez neke konkretizacije. Ali ovi su dosta loše izgledali..

Nakon toga mi smo stali, oni postali Atletico..
  • Diavollo094
    1
    Glavna tekma bude Hajduk Rijeka
  • Ivdzo11
    6.2k
    Ovaj Strukan nije normalan, tko ga delegira vise
  • Eduardo
    24.2k
    Ekipa..moze kakav link?Neron53

Ako ima neko link nek sibne..Ritam Ulice

Rijeka vs. Gorica

Zasto Rijeka fanpage na zoni ne slavi majstoriju Jankovica?Hnlovac

Zato što se tada navijalo za Rijeku ne iz ljubavi, nego iz čistog interesa - da Hajduk ne pobjegne na vrhu... nije to bilo divljenje Jankoviću ni oduševljenje Rijekinom igrom već čisto "taktičko" navijanje za "manje zlo", jer nam je u tom trenutku jedini interes bio da Hajduk ne pobjegne na prednost koja će ga odvojiti na vrhu... dinamo tada nije izgledao kao da ima sve u svojim rukama, i realno, malo toga je ulijevalo povjerenje da se možemo vratiti... u tadašnjoj perspektivi, Rijeka je bila privremeni saveznik, alat, ništa više. Danas je to sasvim druga priča, stvari su se posložile i gledamo sasvim drukčiju sliku - i na terenu i na tablici.
  • Mr Anderson
    11.5k
    Menalo na nekom dopingu?
  • Paggini
    47.6k
    Bude naša komunistička sestrica pobijedila Rijeku samo da mi budemo prvaci, kao što su jučer gaće spustili samo da Rijeka ne bude prvak.
  • Blueshadow86
    3.1k
    Ovi iz Gorice kao da pod anestezijom igraju.
  • Ritam Ulice
    295
    Izuzev gola Jankovica, teski ocaj od nogometa.. ja nemrem vjerovat da smo mi izgubili od ovih ekipa.. ovo je strasno.. pa ovaj Rukavina mali ne bi u Hrvatskom Dragovoljcu u prvih 11 trebao bit…
  • Filip 91
    1.5k
    Rukavina za 2:0, the end.
  • hardek
    4.5k
    Gorica protiv nas bunkerčina sa 11 igrača u njihovih 30 metara nisi iglu mogao provuć a danas razvučeni ko tijesto na tepsiji
  • Crni86
    9.9k
    Strasno kolko je gorica suplja. Jos strasnije da mi to nismo uspjeli probit.
  • vjeko1701
    14.5k
    Ne znam kaj gledaš, Rijeka igra jednostavno, brzo, energično. Eva sad i ovih 2:0, sve apsolutno zaslužno i dijametralno suprotno od naše šetnjice protiv istog protivnika. Ova utakmica je gotova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.