• Juznjak
    4.2k

Lučiću je ovo drugi žuti po onoj HNL web stranici. Rezultati često krivo zbrajaju te žute kartone pa treba duplo provjerit, i ja sam se zeznuo par puta.
  • Ivdzo11
    6.2k
    moguce, na rezultatima pise propusta sljedeću utakmicu... Vjerojatno neka pogreska
  • rakurs
    1.2k
    Ma rezultati očito pucaju u prazno po tom pitanju. HNS stranica je relevantna za to
  • NORTE
    15.3k
    Svi imaju dobre ili solidne golmane, osim tovara. Tovari se mogu pohvaliti s Lučićem kao najgorim golmanom lige. :smile:Blueshadow86

Otpisan je patlidžan, branit će junior, a i navijači ga uzeli na zub i blokirao je komentare.

A ona turska kosica "tommy" je završena priča, da se još malo potrudio bit najveći tovar mogao je dobiti svoj stih u pjesmici rugalici Livaji.

Nego, danas očekujem X Gorice na Rujevici.
    Tvrda ekipa koja kontrama ruši najbolje, a sve slabija Rijeka još i bez najboljeg Fruka.
  • hardek
    4.5k
    Najbitnije po meni je da Rijeka ne zabije gol u prvih 20 min. Nekako kad god sam ih gledao na Rujevici ove sezone čini mi se da tu stvaraju najveću prednost. Pa evo i utakmica s Osijekom gdje su mogli vodit 2,3 razlike nakon 15 minuta i na kraju izgubili.
  • Paggini
    47.6k
    Evo navijaju u Koprivnici "bit ce Hajduk kurac šampion" hahahahahah
  • GOAT
    2.6k
    Bit ce hajduk kurac šampion skandiranje na tekmi osijeka i belupa hahaha
  • vjeko1701
    14.5k
    To Osječani pjevaju?
  • Paggini
    47.6k

Poceli su oni, pa su "ajmo cijeli stadion" pa su se i ostali pridružili.

Ali stvarno ih slušam, ovo je najočajnije navijanje koje sam čuo u dugo vremena, podsjetilo me na avanture mene i frendova kad smo betonirani dolazili na tekme nk đakova, naftaša, dračica pa tako pijani smišljali na licu mjesta pjesme i kreveljili se, doslovno taj vibe
  • emilperska
    10.2k
    Osijek ako dobije sve 3 do kraja, a Dinamo također dobije sve 3 (naglasak na fake Varteks i Slaven) ima solidne šanse bit 4. na kraju..
  • vjeko1701
    14.5k
    Još budu mi postali simpatični, nemre to tak...
  • Neron53
    1.6k
    Ekipa..moze kakav link? :)
  • Ritam Ulice
    295
    Ako ima neko link nek sibne..
  • Filip 91
    1.5k
    Golcina Jankovica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.