• rakurs
    1.5k
    Luka Lucic, lijevi bek Slavena, propusta utakmicu protiv Dinama....Ivdzo11

Koliko vidim, nije imao dva žuta prije ove tekme?
  • Juznjak
    4.2k

Lučiću je ovo drugi žuti po onoj HNL web stranici. Rezultati često krivo zbrajaju te žute kartone pa treba duplo provjerit, i ja sam se zeznuo par puta.
  • Ivdzo11
    7k
    moguce, na rezultatima pise propusta sljedeću utakmicu... Vjerojatno neka pogreska
  • rakurs
    1.5k
    Ma rezultati očito pucaju u prazno po tom pitanju. HNS stranica je relevantna za to
  • NORTE
    16.4k
    Svi imaju dobre ili solidne golmane, osim tovara. Tovari se mogu pohvaliti s Lučićem kao najgorim golmanom lige. :smile:Blueshadow86

Otpisan je patlidžan, branit će junior, a i navijači ga uzeli na zub i blokirao je komentare.

A ona turska kosica "tommy" je završena priča, da se još malo potrudio bit najveći tovar mogao je dobiti svoj stih u pjesmici rugalici Livaji.

Nego, danas očekujem X Gorice na Rujevici.
    Tvrda ekipa koja kontrama ruši najbolje, a sve slabija Rijeka još i bez najboljeg Fruka.
  • hardek
    4.8k
    Najbitnije po meni je da Rijeka ne zabije gol u prvih 20 min. Nekako kad god sam ih gledao na Rujevici ove sezone čini mi se da tu stvaraju najveću prednost. Pa evo i utakmica s Osijekom gdje su mogli vodit 2,3 razlike nakon 15 minuta i na kraju izgubili.
  • Paggini
    53.2k
    Evo navijaju u Koprivnici "bit ce Hajduk kurac šampion" hahahahahah
  • GOAT
    2.9k
    Bit ce hajduk kurac šampion skandiranje na tekmi osijeka i belupa hahaha
  • vjeko1701
    15.8k
    To Osječani pjevaju?
  • Paggini
    53.2k

Poceli su oni, pa su "ajmo cijeli stadion" pa su se i ostali pridružili.

Ali stvarno ih slušam, ovo je najočajnije navijanje koje sam čuo u dugo vremena, podsjetilo me na avanture mene i frendova kad smo betonirani dolazili na tekme nk đakova, naftaša, dračica pa tako pijani smišljali na licu mjesta pjesme i kreveljili se, doslovno taj vibe
  • emilperska
    10.9k
    Osijek ako dobije sve 3 do kraja, a Dinamo također dobije sve 3 (naglasak na fake Varteks i Slaven) ima solidne šanse bit 4. na kraju..
  • vjeko1701
    15.8k
    Još budu mi postali simpatični, nemre to tak...
  • Neron53
    1.7k
    Ekipa..moze kakav link? :)
  • Ritam Ulice
    687
    Ako ima neko link nek sibne..
  • Filip 91
    1.6k
    Golcina Jankovica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.