• Filip85
    139
    HOBA TB i RTL na aparatima, kao i Šapit. Ne znaš zapravo što je bolje, guštanje zbog pobjede i povratka na 1.mjesto ili njihovo kmečanje. :yum:
  • emilperska
    10.2k
    Sreo Gurlicu (mislim da je on) i Krizmanića (sigurno je on) u Opatiji upravo.
    Rekao sam "dečki ako ne bude barem X, ne vraćajte se". Gurlica i taj treći rekli: "bit ce sigurno".

Krizmanić je jedini zbrisao hehe. Rekao bih da ce se prodat u jogurt/rijeku.. :lol:
  • criticus
    3.5k
    Ja sam u totalnom Stocku. Čujemo se za par fana. Pozdrav.
  • vlatkomarkovic
    900
    Tko n kraju nedostaje protiv Slavena?
  • fakin
    587
    Rpg i ktc zbog kartona, a torrente zbog ozljede
  • rokikaciga
    1.1k
    Ja još vjerujem.rokikaciga

Nakon kaj smo spušili od Gorice sam napisao ovdje da još vjerujem. A ŠTO AKO USPIJEMO?
  • prefontaine
    2k
    Uspjet ćemo!
    bad-blue-boys-dinamo-roko-1-1.jpg
  • Crni86
    9.9k
    uffff. Znaci gale i vjerojatno mmae stoperski par. Steta kaj nemamo lijevog beka al ja bi franjic volio vidit na stoperu
  • vjeko1701
    14.4k
    Uvijek je i opcija 3-5-2 sa trojkom Ristovski - Galešić - Franjić. Ne kažem da bi trebalo tako, al je opcija.
  • SAS1987
    17.2k
    Steta kaj nemamo lijevog bekaCrni86

Bockaj ili Oliveras :rofl:
  • Crni86
    9.9k
    kak veli vjeko 352, bockaj u 352 bi bil bomba :lol:
  • bbb medimurje
    3.9k
    Po meni nije vrijeme za nikakvi docek
    Ova sezona nas je sve skupa morala nauciti da jos nikaj nije gotovo! Dolazi nam jako neugodni Belupo s tim da nama fali pola obrane
    Ako mi pomislimo da je gotovo pomislit ce i igraci i opet ide opustanje
    Nema opustanja! Uz ovakav pristup sigurno cemo biti pravi ali u niti jednom trenutnu ne smije biti podcjenjivanja ili razmisljanja da je sve gotovo
    Na kraju krajeva sutra rijeka dobije goricu i idu bod ispred nas.
    Suma sumarum: igraci u niti jednom trenutku ne smiju pomisliti da je sve gotovo i da smo prvaci!
    Napravili smo ogroman korak ali jos je puno posla pred nama
  • Carrasco
    6.1k
    Do prije 10 dana im se jebalo majku i nazivalo ih se grobarima, a sad se docek spominje...
  • Mr Anderson
    11.5k
    Kakav doček nakon jedne pobjede nad tom skalamerijom od kluba, kakvo slavlje, pa nismo ko tovari.
    Tek kad titula bude matematički osigurana, možemo slaviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.