• Boycie
    2.8k
    Naravno da je bolje. I sad kad je tako ne bi trebalo trajati duze od 1.5h za ulaz na tribinu.
    Dobar dio buseva je dolazio tik pred pocetak.
    Ja govorim iskljucivo o ulasku na stadion.
  • Boycie
    2.8k
    Nekaj mi zbrejkalo. Pljuge + imam jednog u ekipi koji se ne moze suzdrzat od graha na Macoli svaki put. Uf taj mix svega. Da nismo rasturali te buseve stalno i da nisu imali problema sa naplatom stete ne bi ni to promijenili.
    Ugl sretan put sutra svima, nazad sa 3 boda!
  • shameless86
    167
    jel jos voze ivko-busevi? :lol:
  • Plava 9ka
    50
    Znam da je daleko, al jel zna netko kak će se prodavati karte za lokomotivu? Kao oni su domaćini pa će vjerojatno ići preko njih?
  • NKDZ86
    3.9k
    Prvo doma slaven belupo, 10.5., 19.45h, onda dalje idemo.
  • ShanKu
    1.5k
    kad smo več kod toga, nek nam Lokosi daju više od 5% :sweat:
  • Plava 9ka
    50

To se podrazumijeva.

Zbog ovog i pitam haha.
  • Big Daddy
    1.5k
    U zadnje 3 tekme Maksimir ce biti rasprodan!
  • NitkoBitan
    25.9k
    Protiv sam besplatnih clanskih ulaznica posljednje dvije domace utakmice. Cijene za "manje" utakmice protiv klubova izvan velike cetvorke su fer i korektne, a vjerujem da ce se izac sa popularnim cijenama ulaznica za posljednje kolo.

Inace jedva cekam utakmicu protiv Lokomotive i nadam se BBB na jugu :fire:
    I prosjecne navijacke skupine sa brojkom od barem 1000 ljudi se dobro cuju sa juga, gdje nece BBB... akusticno zaobljena tribina cuda radi.
  • prefontaine
    2k
    nadam se BBB na juguNitkoBitan
    Jel dobivamo 5% kapaciteta ili?
  • NitkoBitan
    25.9k
    Ovisi ako policija proglasi utakmicu visokorizicnom.
  • NKDZ86
    3.9k
    dajte karte za subotu u prodaju
  • SAS1987
    17.3k
    Jel dobivamo 5% kapaciteta ili?prefontaine

Dinamo dobije 5% a ostalih 95% se prodaje na ticket pointu ispred Kranjće :lol:
  • nemapredaje
    5.1k

Prodaju ovi iz bagera
  • Filip 91
    1.5k
    Ulaznice za utakmicu Dinamo - Slaven Belupo ⚽️

10.5. u 19:45 sati

Cijene ulaznica:
    ️ Zapad dolje - 15€ za članove, 20€ za sve ostale navijače
    ️ Zapad gore - 10€ za članove, 15€ za sve ostale navijače
    ️ Sjever dolje - 7€ za članove, 12€ za sve ostale navijače

➡️ ONLINE prodaja ulaznica započinje u utorak, 6. svibnja, u 11 sati, a završava na dan utakmice, u subotu, 10. svibnja u 19:45 sati

➡️ Prodaja ulaznica na Ticket pointu odvijat će se u petak, 9. svibnja od 11 do 19 sati te u subotu, 10. svibnja od 11 do 20:30 sati

➡️ Članovi će moći iskoristiti pogodnost besplatne ulaznice za tribinu Zapad gore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.