• Nemrem igra Dinamo
    3.3k
    Šteta za taj gol, ali na kraju možda i najpoštenije, obzirom na viđeno, pogotovo u prvom poluvremenu...
    Ajmo sada dečki, riješite te produžetke :strong:

Edit: Kako smo naivno ispali odmah u prvoj min :monkey:
  • Sibirski plavac
    5.1k
    2 1 gubimo....

Prva minuta produžetka
  • skener
    2.5k
    2-2

Tiho ga ugurao
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Poraz nakon raspucavanja...
  • rakurs
    1.1k
    U utorak u Zagrebu odlučujuća tekma. Ak sam dobro čuo. Jbg, ne idu nas ti penali...
  • din
    759
    Imam osjećaj da naši baš loše brane te penale..
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Njihov skine 2 naša penala, a jedini njihov promašeni je bila stativa..

Šteta, još je Piplica u regularnom dijelu skinuo penal, a sada ništa.

Nadam se da ćemo izborit polufinale. Svaka čast Rijeci, dobra ekipa, ali po meni bi ova sezona bila neuspjeh za nas ukoliko ni u polufinale ne uđemo..

Zna li netko kad smo zadnji put dobili nekog u raspucavanju?
  • BW1986
    147
    dobili smo prošle godine kod Olmissuma za majstoricu finala u Zagrebu.
  • skener
    2.5k
    Rijeka je već u ZG pokazala da je čvrsta i organizirana.

U utorak u Ciboni odlučujuća i jako teška tekma. Potrebna je ozbiljna pomoć s tribina
  • Juznjak
    4.2k
    S utakmice sam, razina kompleksa u Rijeci je jako blizu tovarskoj samo ih je malo pa se ne osjeti toliko. Treba im svima koji u utorak budu u Zagrebu na tribinama jebat mater, nebitno zbog čega su tamo, a oni koji su bili i upućeniji će znati i zašto. Šaka jada!
  • Ivan1
    0
    Pozz, zanima me oce u utorak biti organiziranog navijanja i vise boysa za razliku od prosle tekme?
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Na streamu se čulo da negoduju na skoro svaku sudačku odluku, a to je napomenuo više puta i komentator. Po tvom komentaru zaključujem da je bilo i nešto gore samo se nije čulo na prijenosu. Jesam li u krivu? :rofl:
  • Juznjak
    4.2k

Bilo je nešto gore, a i vjerujem da se ni 5% toga nije čulo. Lako za negodovanje na sudačke odluke, njihova se dernjava svodi na psovanje svega i svačega svakom našem igraču, spominjanje Mamića svako malo itd., ali ni to nije sve… Ma uglavnom klošari raspali, šteta što ih kao grupa mi ne doživljavamo skoro pa nikako jer su prejadni, ali trebalo bi ih tu i tamo podsjetit tko su i gdje im je mjesto
  • Crni86
    9.8k
    Ova nasa tekma me podsjetila na gostovanje u splitu protiv torcide u kupu, jednako smo lose izgledali kao danas samo kaj je rijeka duplo manje kvalitete od torcide pa to nije naplatila.

Jbga ne mogu i svaku takvu tekmu cuoat isti igraci, guda, tiho, ceki. Nekad se trebaju ukazat tu i ostali kao sto su se doma ukazali nolimho i muzar. Cop je imao idealnu priliku da dokaze da ima kvalitetu za fd, dva promasena zicera i za 1:2 njemu igrac bjezi iza leda. Umjesto heroja ispao tragicar.

Nisam vidio Ciglera danas u zapisniku, da li se ozlijedio ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.