• Gelipter
    4.1k
    Bit će Rijeka k***c šampion! :rofl:
    Bravo dečki. Pametno odigrano, na kraju djeluje rutinirano - šampionski!
    Još ispali Torcida i Olmissum. Sve u svemu divota!
  • Dadox
    194
    Širom otvorena vrata ka novoj tituli. Jedina dva ozbiljna konkurenta ispala.
  • BBBaranja
    3.4k

Nije Os loša ekipa,kako je ušla malo lova u klub dovelo se odmah par stranaca,igračima se zabranio igrati veliki nogomet.
    Sasvim solidno izgledaju.
  • Dadox
    194
    njih nisam gledao uživo ove sezone pa ne znam.Ove jesam i baš su neugodni.Torcidu sam smatrao najvećim konkurentom.
  • plavi72
    1.4k
    Novo vrijeme je dobro,ali neka su hijene splitske ispale...baš,baš mi je drago jer dolje odigramo slabo.
  • BBBaranja
    3.4k

Pred kraj regularnog dijela sezone nisu blistali,ali odigrali su 3 odlicne tekme s torcidom u doigravanju.
    Po međusobnim omjerima nama oni cak dosta i leže,vratar im je danas pocrvenio pa ce u prvoj tekmi na gol rezervni vratar.
    Uglavnom ocekujem nas prolaz :smile:
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Bravo dečki ,čestitke za danas. korak bliže tituli
  • skener
    2.5k
    Dinamo je ponovno u polufinalu, a tamo nas čeka Osijek. Vidimo se u petak (9.5., 20:15) u Draženovom domu.
  • NKDZ86
    3.9k
    jedva čekam da se maknemo iz te cibone. tribine su predaleko od terena, ne funkcionira klimatizacija, prevelika je, nekako nema tu povezanost s futsalom, nije prirodno, nema dušu ko dvojka, osjeti se da nismo doma, bar je meni takav osjećaj.
    kad će dom sportova bit gotov zna li netko?
  • nkdz
    1k

Najavljivali su s plakatima 2026...ali po meni prije 27 teško.
    Sad se rade ledena, 3 i 4, a navodno se rade neke javne nabave za dvojku kojoj se isto krov mora mijenjati.
    Nakon toga cjelovita energetska obnova i uređenje svega unutra od onih ureda pa sve po redu.
    Mislim da sljedecu sezonu i pol budemo još ovak.
  • Tom Hanks
    3.7k
    Kada se igraju obje utakmice?
  • plavi72
    1.4k
    petak/nedjelja ZG i 23. ako bude 2-2
    Ako je ovo točno,a bilo je do sad !

Screenshot-20250331-171424-One-Drive.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.