• Captain America
    19.8k
    Mudri, Valinčić i slični igrači na klupi su ono što nam je falilo ove sezone :ok:
  • Omake
    7.6k
    Nadam se transfer Valincica znači posudba Mikica Istri uz garanciju minuta. Ako obojica naprave iskorak u sljedećoj sezoni, onda su bekovi u 26/27 jer rpgu svakako istječe ugovor u 2026.
  • Peškaman
    6.8k
    Imaš mogućnost RPGu (26-godišnjak) pridružiti jednu od četiri opcije za sljedeću sezonu :
    • Ristovski (33-godišnjak,najveća plaća među opcijama)
    • Moharrami (29-godišnjak,često ozlijeđen, ne igra u zadnje vrijeme)
    • Valinčić (22-godišnjak, ove sezone jedan od najboljih bekova lige,potencijalna zarada)
    • Mikić (produkt tvoje škole, 18-godišnjak, svega par desetaka minuta seniorskog nogometa, imaš mogućnost poslat ga negdje da se razvija i ugraditi buy-back opciju)

Mislim da bi 90% ljudi zaokružilo Valinčića, sljedeće sezone postavljaš temelj za buduću dominaciju nad ligom.
    Živo me zanima što će biti s lijevim bekom, je li vide i dalje Franjića na toj poziciji. Ako ne, koga ćemo dovesti.
  • Nogo
    6.1k

Ako ćemo gledati naše igrače ja bih uzeo Jurišića ali samo kao backup. Netko bolji i stožerniji bi trebao biti broj 1 na lijevom beku.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Jurisic ne vrijedi lovu koju zele. Ak se ne varam 2m. Onda je bolje ostavit Stefulja kao back up ak se mene pita.
  • Brusa
    2.9k
    Živo me zanima što će biti s lijevim bekom, je li vide i dalje Franjića na toj poziciji. Ako ne, koga ćemo dovesti.Peškaman

Dejan Ljubičić će pokriti :death:
  • Zagi
    9.6k
    Jurišić je lošija verzija Mikića, samo 5 godina stariji i iskusniji.
  • Nogo
    6.1k

Tada se pitalo. Sada kada su im pare bitnije možda bi bilo i manje.
    Strah me da nebi Frqnjić ostao tamo ili nešto slično.
  • Peškaman
    6.8k

Preskup za nas kao back-up opcija.
    Ne znam kakva je situacija s Taylorom, je li on i dalje u igri ukoliko osvojimo ligu/uđemo u kvalif. za LP.

:lol:
  • CastAway1986
    2.8k
    Otkad je Zvone u klubu svi ovi sto se spominju su igraci s potencijalom i bilo bi ih dobro imati u kadru ..
    A lani su bile rasprave da li uzeti neko krilo iz HNL-A pa je Maric doveo YouTube mega pojačanje iz Kolumbije koje je više na tribinama i pitaj Boga kako ga se sad rjesit ...
  • rakurs
    1.1k
    Ne znam kakva je situacija s Taylorom, je li on i dalje u igri ukoliko osvojimo ligu/uđemo u kvalif. za LPPeškaman

Ne znam, ali mislim da od toga neće biti ništa. To je sve dogovarano još pod Marićem, a s dolaskom Bobana napravljen je zaokret. Iako, i Mudri je dogovoren prije Bobana pa je to očito to. U svakom slučaju, Valinčić kao zamjena RPG-u, palac gore. O Jagušiću niti ne treba pričati, to bi se moralo dogovoriti.
  • Crni86
    9.7k
    Mudri je dogovoren prije Bobanarakurs

A mozda nas je Boban usmjerio da uzmemo mudrog?
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Valinčić trenutno nikako nije za prvu opciju jer je često sklon neshvatljivim greškama, ali kao zamjena je svakako najbolja opcija. Mikiću trebaju seniorske minute obavezno, ali teško da će ih tu skupiti tako da je najbolje da se proba dogovoriti produženje ugovora i posudba.

Ako je istina da se ide po Valinčića onda je gotovo sigurno da se neće ići u produženje niti Ristovskog niti Moharramija.
  • Zagi
    9.6k
    Edit. Iso sam malo trazit detaljnije. Godinu dana je ugovor. To je i Skegro izjavio: “ To je malo potvrdio i njegov agent Matej Škegro. “Mikić je potpisao ugovor do 10. siječnja 2026., kao što piše u HNS glasniku”, kazao je Škegro. “O njegovim igrama i o tome koliko će dobiti šanse od Dinama, ovisi novi produžetak ugovora”, dodao je Mikićev agent.”Crni86

Znači istina je direkt u sredini. Nije 6 niti 18 mjeseci nego 12.

Ok onda imamo situaciju da 10.7. (kada se odlučuje kam će mali na posudbu) može potpisati za taj klub po Bosmanu. Čudna situacija.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Mikić nazalost jos nije ni blizu seniorskog nogometa a pogotovo ne u Dinamu. Za njega bi bilo najbolje da ga se nekome posudi da malo stekne iskustva i prakse… ako cijelo vrijeme sjedi na klupi nece se bas razvijat kako mi to zelimo ..

Transfer valincica nakon ovakve sezone je veliki plus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.