• Zagi
    9.6k
    Ok super. Pojedinosti?
  • Crni86
    9.7k
    nadodao sam na komentar iznad.

Produzenje ugovora Mikicu ovisi iskljucivo o nama.
  • marcio amoroso
    41.1k
    gle, moglo se npr. Ostaviti MoharamijaOrc123

I šta imaš od Moharramija u kadru? Niti je potencijal za prodati, niti za prvih 11. K tomu je izrauban ozljedama.

ali na pripremama je pokazao da mozeOrc123

Na kojim točno utakmicama? Ja se toga ne sjećam. Podsjeti me.
  • CastAway1986
    2.8k
    od nabrojanih samo ne Rozic
  • Zagi
    9.6k
    Noa Mikic je produzio ugovor do iduce sezoneCrni86

Znači ističe mu krajem ove sezone, kako sam i napisao ?
    osim ako se ne ispuni uvjet ...
    U sklopu ugovora ima automatsko produzenje ako odigra x utakmica po y minuta.Crni86
    Koji nismo i nećemo ispuniti.
  • Enco
    218

Ovisi o odigranim minutama, kojih nema
  • Orc123
    11.3k
    u juniorima je definitivno najvise pokazao. U youth LP bio daleko najbolji.....ustvari kad god gledas juniore i on igra, zapamtis desnog beka. Njemu treba jos vremena, istina ali kao sto sam reko mogao se ostaviti Moha jos jednu sezonu ko osigurac ako mali izgori ali ako ne pocnemo promovirati nase juniore u seniore bar pokojeg iz generacije dugorocno nece biti dobro. Samo cekam da se sad jos i Rozica dovede pa da imamo losu kopiju Hoxhe....nitko nam te igrace nece poklononiti. Platit ce mo ih, siguran sam dosta, a iste takve imamo u svojem dvorištu. Ponavljam, osim igraca Loxe mi iz hnl nismo dovodili pojacanja i igrace za prvih 11, izuzev Roga....

Vlastita skola+ pokoji igrac dokazan u hnl koji odskace, tipa Jagusic i Koski + pojacanja izvana, dokazana imena i prava pojacanja koja bolje platiti 3-5 mil eura nego pokupovati 5 igraca iz hnl po 1-2 mil eura i rjesavat ih se za godinu-dvije...a na tim istim pozicijama u skoli imas kvalitetne izlazne juniore koji mogu biti rotacija....
  • Crni86
    9.7k
    Znači ističe mu kajem ove sezoneZagi

Ugovor je potpisan na zimu. Istice za godinu i pol od tada, krajem iduce sezone 2025/26. Pisali su o tome i ovdje insideri i izaslo je msm u germanijaku odmah nakon potpisa.

Znaci ugovor nije bio na 6 mjeseci kako si ti napisao vec na godinu i pol.

Edit. Iso sam malo trazit detaljnije. Godinu dana je ugovor. To je i Skegro izjavio: “ To je malo potvrdio i njegov agent Matej Škegro. “Mikić je potpisao ugovor do 10. siječnja 2026., kao što piše u HNS glasniku”, kazao je Škegro. “O njegovim igrama i o tome koliko će dobiti šanse od Dinama, ovisi novi produžetak ugovora”, dodao je Mikićev agent.”
  • Rex Ramae
    3k
    Nisam ni ja fan dovođenja igrača iz (ispod)prosječnih klubova nakon jedne dobre (polu)sezone u našoj ligi, posebno ne kad se sjetim Jurića, Štefulja ili Čabraje...međutim, ovaj put želim vjerovati Zvoni jer znam da zna puno bolje od nas dvojice i da se transferi ne rade zbog rikverca nego zbog dobrobiti našeg kluba.
  • Zagi
    9.6k
    Ok ako je tako.
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Bas bi volio vidjet Mikica u Ligi prvaka u slučaju ozljede ili kartona RPG-a.

Tim potezom bi se vratili u vrijeme kad su nam Knezevic,Coric,Benkovic i ekipa rušili rekorde i učili se na Ligi prvaka.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Samo cekam da se sad jos i Rozica dovede pa da imamo losu kopiju HoxheOrc123

Mislis bolju kopiju Hoxhe.
  • Zagi
    9.6k
    Tim potezom bi se vratili u vrijeme kad su nam Knezevic,Coric,Benkovic i ekipa rušili rekorde i učili se na Ligi prvaka.Str1nger Bell

floskula
  • Orc123
    11.3k

Tu se slazem....ostaje nam vjerovati da ce pogoditi...ima moju podrsku, a ovo je cisto moj pogled na to....to ne znaci da ja mislim tocno i da znam bolje ...cisto moj stav.....
    Zvone je tu da odlucuje i ima tu odgovornost ....

Ja samo mislim da se treba vise dati povjerenja da rotacija budu nasi igraci skole.....ili se treba naci klub partner!
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Ekipa omalovažava Nou Mikića nauštrb Morisa Valinčića :lol: :lol: :lol:

Znači, sljedeće sezone opet: "*Ime Trenera* ODLAZI!!!!"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.