• IlKa
    45
    Pitanje, jesu li otkupili zemljište, onaj komad kod B.Adžine da spoje tu cestu i da ima izlaz na Adžinu (Sjever-istok)?
    I nije bilo jasno, hoće li napraviti neko igralište tipa koš na sjever-istok gdje je parking?
  • jakov1
    570
    Pitanje, jesu li otkupili zemljište, onaj komad kod B.Adžine da spoje tu cestu i da ima izlaz na Adžinu (Sjever-istok)?IlKa

Jesu.
  • Zoran
    204
    Šte sa stupovima reflektora? Po mojem nije loša ideja da se skinu, obnove ( pofarbaju) i dadu nekom drugom Zagrebackom klubu ( samo treba postolje napravit )
  • shameless86
    102
    znam da je rudeš javno žicao reflektore,ne znam kak je na kraju završilo i di ce sa njima
  • masacusec
    5.2k
    Pa ja, krpa, dejo i eventualno fix to strgamo za dva-tri dni....
  • Igor VG
    183
    Stolice će Grad Zagreb donirati. Svako rasvjetno tijelo i kompletan reflektor se demontira, postaviti će se na neku drugu lokaciju prema odabiru Grada.
    Što se tiče rušenja prvo ide asfaltna biciklistička staza i zbrinjavanje otpada. Beton s istočne tribine se drobi na licu mjesta, koristi se djelomično za potrebe stabilizacije cijelog objekta. 45 dana je razuman rok za rušenje i ako neće biti kakvih velikih iznenađenja projekt će biti gotov za 18 mjeseci. Brzo će se vidjeti obrisi novog stadiona posebno sjever, istok i jug koji su od montažnih elemenata. Zapad će ići najsporije jer je monolitna građevina.
    Dati ću si truda pa vas izvijestiti o stanju radova s vremena na vrijeme.
  • Droljo
    15.3k
    I željezo (cijela zapadna tribina je željezna konstrukcija) i šutu se može iskoristiti. I super da to rade.
    Čekam današnje fotke... Napredak
  • Patak
    3.3k
    ŠC Rudeš je u vlasništvu grada Zagreba, tako da bi to bilo prirodno da im se da rasvjeta. S time će Rudeš imati licencu za 1. ligu barem tako kažu. Nek još izgrade istočnu tribinu ako stane i imat će ok stadion.
  • Mali Zeus
    16.6k
    Da budem malo kontroverzan.vlatkomarkovic

Hvala ti na najavi.
  • Odani Zgd
    393
    Stadiončić će biti top,možda da ima malo veći kapacitet cca 15-tak tisuća,al vjerovatno ne može radi okruženja u kojem se nalazi...bude i ovako super,napokon nešto novo u Gradu Zagrebu,a da nije shopping centar
  • Gradjanski Dinamo
    421
    Evo radi se punom parom. :smile:
  • Guinness
    2.8k
    Fotografija nije moja.Twisted1

Samo 7 godina nakon stavljanja istih tih besmislenih stolica ide demontaža i razbijanje. Ima se može se.
    Jebem onog tko je odobrio "renovaciju" Kranjče tada.
  • Twisted1
    643
    Samo 7 godina nakon stavljanja istih tih besmislenih stolica ide demontažaGuinness

Vjerujem da će se stolice pokloniti nekome od niže ligaša, tako da se neće baciti. Na zapadnoj tribini su već skoro sve poskidane.
  • scooniepenn
    4.2k
    Upravo to. Zašto bi demolirali stolice koje se mogu pokloniti niželigašima. One potrgane će baciti, ali one čitave sigurno neće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.