• Omake
    10.1k
    Da li mislite da je Jagušićev potencijal bliži Baturininom ili Ivanušecevom? Što više dumam, dojma sam da je dosta bliži Baturini nego Ivanušecu.
  • Droljo
    17.9k

Meni kontra. Više mi na luku zgleda.
  • Omake
    10.1k
    meni je luka eksplozivniji i bolji dribler, ali ostalo bi rekao da je bolji Jagušić u toj dobi.
  • Dani Olmić
    1.7k
    I meni više ide prema Luki
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Kaj je sa Jakovom Medicem? Vraca se sa posudbe u Ajax ali ne znam racunaju li na njega. Nisam ga gledao al po sofi i karijeri mi se cini da bi mogao bit dobro pojacanje ukoliko je dostupan. Recimo ima puno bolje ocijene ove sezone u Bundesligi nego sto je imao Uremovic.
  • Droljo
    17.9k

Imaš u scout temi o tome neki dan.
  • mlkaskic
    237
    Po meni bi samo zatvorili mjesto Jakiroviću ako dovedemo njega…
  • rokikaciga
    2.6k
    Kako?

Imaš 3 u prvoj ekipi. Torrente, Galešić i KTC. Dovedeš Medića i imaš 4 stopera. Od toga jedan će imati 37 godina. A možda se i ne produži ugovor KTC-u što bi bila ogromna greška po meni. A Jakir jr neka igra kup i ulazi u igru kada je riješena utakmica. I očekuje se da ćeš odigrati jedno 50-55 utakmica u sezoni (ajmo reći 4 kvalifikacijske, 8 grupnih u europi, 36 liga, kup 5 utakmica). Ima tu dovoljno prostora za Jakira pogotovo jer će imati 18 godina i neka igra za juniore, B ekipu i prvu ekipu. A za onu sezonu iza KTC u trenere, Jakira gurnut u vatru.
  • Sajla
    10.3k
    Imaš 3 u prvoj ekipi. Torrente, Galešić i KTC.rokikaciga

i Mmaee je još na plaći, a s posudbe se na kraju sezone vraćaju Bernauer i Živković, na zimu i Perković. to je 7 bez Perića koji ima ugovor do kraja sljedeće sezone. boli glava koliko ima posla samo sa stoperima, a gdje su sve ostale pozicije... Zvone mora dobro zasukati rukave!
  • rokikaciga
    2.6k
    ja sam brojao samo one koji realno imaju kaj radit 1.7. u dresu Dinama.
  • NORTE
    17.1k
    Moris Valinčić se vraća u dinamo.
    Rile i Moha istek ugovora.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    A najbolje bi bilo Mikica u Istru, i staviti otkupnu klauzulu.
  • Orc123
    12.4k
    Mislim da Moris ima kvalitetu za rotacijskog beka ali to je komotno mogao pokriti i Mikic!

Imam osjecaj da idemo iz krajnosti u krajnost. Od toga da hnl nema previse igraca za nas, do toga da ce mo pokupovati pola hnl, sigurno ne za male novce, a ojacat cemo se nista ili malo.
    Ja mislim da se jako brzo zaboravlja da iz hnl skoro pa nitko nije bio trenurno pojacanje osim mozda Jakica i Roga, a na kraju su uspjeli samo Loxini igraci kod nas!

Ovo su mi sve neki populisticki potezi jer Valincic nece doci besplatno, nakrcat cemo momcad opet igracima kojih ce mo se rjesavati za godinu-dvije. Svaka cast za Jagusica ali ovo ostalo kaj se spominje bit ce ksti kurac ko da smo doveli 5 pojacanja iz 2. Fra lige....isti ucinak i jos cemo vise platiti.
    Morali bi ciljati prava pojacanja, a sve mi se vise cini da se samo gleda da se pokaze neki zaokret prema domacim igracima i da se broje krvna zrnca....
    To je jebeni put u propast i iz lose sezone u jos losiju.
    Opet ce se dovesti 7 igraca a prvih 11 ce biti iz ove sezone i onda ce mo se cuditi kako i zasto.....

Cemu Valincic ako imas Mikica? A kunemo se u vlastitu skolu? Glupost!
  • Noel
    12.9k
    Pierre Gabriel i Valinčić. Pozicija desnog beka za sljedeću sezonu zatvorena. Takva dva igrača Dinamo mora imat na svakoj poziciji u momčadi. Idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.