• Dzgšb
    1.5k

Da ne otvaram link,dal je ajdug dobio licencu ,ili je zanemariv dug do 100 milijuna za njih?
  • gaTeDZG
    1k
    Lončar za 1:0, 'ercegovci stigli na zimu i vode Irsku, pardon Istru ka Europi...
  • Crni86
    9.7k
    U direktnom srazu dva najbolja trenera lige bme Garcia trenutacno dominantno vodi. Istra se bas nametnula kao da je slaven doso na maksimir ili rujevicu.

Dojmi me i za sada Patrik Pavlesic u svojem debiju. Prikazuje za sada pravu energiju i mogo bi biti ugodno osvjezenje na sudackoj sceni.
  • rakurs
    1.1k
    o tome ti je sve rekao Jeličić: 'da vidim tko je to dovoljno hrabar da hajduk odvede u stečaj'

I ima pravo, nitko nikada se ne bi usudio takvo nešto napravit, a bogami niti ovo s licencom.

Inače, ovo što Istra igra je stvarno ozbiljno. Znam da svi već sve znaju, ali ja ih prvi puta gledam od tko zna kad, čak niti našu s njima zadnju nisam gledao.

EDIT: Ali, evo, vratio se Slaven, majstorija Nestorovskog.
  • Paggini
    46.5k
    Vrhunska utakmica zasad, opravdala epitet derbija kola!
  • Rex Ramae
    3k
    Odlična utakmica za nas neutralne nogometne sladokurce.
  • Jay
    1.2k
    Ovo ce valjda zavrsiti 4:3 samo ne znam za koga.
    Odlicna utakmica, bas je lijepo vidjeti toliko ljudi na stadionu ponedjeljkom u 17 i dvije smislene ekipe
  • Oluja
    5.3k
    Ima netko link?
  • Noel
    10.9k
    Garcia vs Kovačević borba za mjesto trenera Dinama. Možda pretjerujem al Jagušić odmah ima mjesta za prvih 11 Dinama. Ako dođe naravno.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Možda pretjerujem al Jagušić odmah ima mjesta za prvih 11 Dinama.Noel

Ja njega jednostavno ne vidim na krilu, tamo nam treba neki prodorni tamnoputi kojeg ce cuvat dvojica a ne Kadusic pospremat u dzep.

Za sredinu terena idealan, solidno brz, okretan i inteligentan.
  • hardek
    4.4k
    Ja sam odmah nakon prve tekme rekao da mi baca na višeg Kramarića za siromašne. Ima mota, i nikako mi nije bilo jasno kada je na početku polusezone Garcia gurao onu tarabu Fućka i Jaganjca umjesto njega.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Inace ne razumijem kako su senatori (Santini i Nestorovski) oslonac svojim ekipama dok su nama sa 32,33 godine s jednom nogom u penziji a s drugom na vjecnoj rehabilitaciji.
  • Nogo
    6.1k

1:0 Lončar

1:1 Nesterovski
  • Dzoni
    1.2k

Pristup i rekao bih zasićenje igra određenu ulogu. Oba napadača su novopridošla u klubove, dok su naši senatori tu već 5, 7, neki kao Ademi i 14 godina. Sigurmo im nije isto kao prije motivirati se kao prije i nije isto igrati konstantno u tom ritmu toliko sezona nego kao ovaj dvojac, pogotovo Santini kojima ovo dođe skoro kao odmor.
    Zato nam je nepresušno potreban kvalitetan i temeljit remont, od 1. do 31.igrača, inače ćemo zaista ostati bez titula, sad smo samo na možda da neće biti titule
  • mosad
    1.2k
    Ovo ne smije biti penal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.