• rokikaciga
    1k
    Ne odgovara nam X!! Igra nam samo pobjeda i iskljucivo pobjeda do kraja sezone. Kakve su to price? Dosta je kalkuliranja!
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Vi svi koji spominjete x kao opciju imate ozbiljne mentalne probleme!Davieboy86

pa svakako je opcija!
    utakmica ima 3 moguća ishoda, zadnjih ohoho derbija završava max golom razlike ili x-om.

ne treba ići na x, ali realno... sa tim rezultatom bi dinamo na kraju poprilično vjerojatno završio ispred magaradi.
  • don
    12.7k
    nitko ne kalkulira Bože dragi, ljudi samo govore da x nije kraj i da nam više odgovara.
  • NORTE
    15.1k
    Nakon što smo ove sezone na gostovanju samo "trebali dobiti" Osijek, pa Rijeku, pa Varaždin, pa Istru, pa Goricu i svugdje smo sjebali, apsolutno svugdje, da samo 1 nismo sad bi bili prvi, a da smo ostvarili skromne 2 pobjede u 5 utakmica praktički bi već mogli proslavu organizirati, oprostit ćeš mi što pusem na hladno pa taman da na gostovanje išli u Kraljevec na Sutli.crophantom

Na ovom gostovanju je doslovno titula u igri.
    Vjerojatno i neke premije za igrače kao dodatna motivacija.

Ove priče da nama paše X (više nego tovarima) su put u "pakao".

Kao da ne znate s kakvim zlom imamo posla i na što su spremni ako tri kola prije kraja ostanu ispred nas.
  • crophantom
    151
    Mislim da su dečki dobili skroz dosta premija za LP.
    Ak im direktna utakmica u trci za naslov 4 kola prije kraja, kod najvećeg rivala na punom stadionu nije dosta velika motivacija, nego trebaju premije, nek odlepršaju iz Dinama i odu igrat u Saudijsku Arabiju ili Emirate.
  • vlatkomarkovic
    864
    Mislim da ikakve kalkulacije nemaju smisla s obzirom na to kako igramo i kako igraju konkurenti za naslov. Treba danas zapaliti svijeću da Šibenik dobije da ne igraju samo za čast u zadnjih 4 kola.
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Nama ide u prilog da SBK dobije tako da su do kraja živi a Gorica da nije sigurna. Tovari imaju gostovanje u Gorici i bilo bi dobro da domaćin mora se grcit u toj utkamcii za ostanak
  • Crni86
    9.7k
    ovog trenutka me zivo zaboli tko ce dobit premije. Ali ukoliko je potrebno dat milju eura premija da se uzme titula i ima se sansa opet uzet masne pare na ligi prvaka svakako se treba iskoristiti. Gledajte sta je najbolje za klub, a ne sad da istjeravamo neku pravdu pa da zbog toga budemo u financijskom i rezultatskom gubitku.

To je cista investicija, ionako veliku vecinu iduce sezone vise tu necemo gledat.
  • Droljo
    15.2k
    Mi ako uđemo u 60+ minutu sa 0:0 dobivamo ga 100%
    I ode sve u tri lijepe...
  • Jurki
    16.9k
    i ti dobijes vecu placu, ako se malo vise potrudis da ispravis nekaj kaj si ti zajebo?

Ljudi pa kaj vam je? Kakve mrtve premije.

Ako profi nogometasima koji godisnje pozderu 25 milijuna eura treba jos i premija za pobjedu na wc skoljki.. onda je fakat vrijeme da se kompletna prva momcad potjera u 3 picke materine.
  • Crni86
    9.7k
    ajmo onda istjerat pravdu i pokazat misice igracima koje iduce sezone vise necemo gledat.

Jedno je princip, drugo je biznis. Principom im se ne bi trebalo dati niti centa, vec bi im se trebalo uzet. Ali ukoliko je procijena da su takvi kakvi su, daj im poguranac da mi kao klub uzmemo titulu i igramo lp. Olaksaj si stvaranje i redizajn ekipe na ljeto. Bolje dat milju eura sad i uzet 30 od lige prvaka nego da uzmemo 10 od el/kl. Ionako vecinu od tih igraca vise gledali nebumo.

Ja ne govorim o premijama zbog igraca, jedino cisto iz dobrobiti kluba. Na kraju ljudi u klubu najbolje znaju kako igraci disu i vjerujem da ako se imalo sumnja da ce ih suska najvise morivirati, da ce se taj potez i povuci.
  • Droljo
    15.2k
    Kakve mrtve premije.Jurki

Po meni bi bile. Manji ugovori ali zato bogate premije za ligu prvaka, prvenstvo pa kup. Za lp 100k, prvenstvo 60k a kup 20k karikiram. Ali onda ide petku (opet karikiram) ugovor od 700k a ne 1mil. I naravno, ne svima iste. Klasificirati ugovore po važnosti za klub.
    Sa time bi osigurali klub. Ako se desi da ne osvojimo ili se ne uđe u lp.
  • Crni86
    9.7k
    pa mislim da to i je buduci modus poslovanja. Sa time si sa financijske strane mnogo mirniji.
  • Jurki
    16.9k
    ovo kaj si ti napisal ima smisla. Ali ja govorim u kontekstu igraca koji se zalazu na terenu kak se zalazu i visini njihovih sadasnjih ugovora.
    Ako su sportasi, ako im je bar mrvu stalo do tog posla koji rade.. onda budu otisli na wc skoljku i razmontirali cigane.. jer kvalitetniju momcad imamo na papiru to je cinjenica.

Naravno da premije imaju smisla.. ali bi po tome morali imati manje fiksne ugovore.
  • emilperska
    10k
    Što više vrtim razne kalkulacije, to sam siguran da ce 10 bodova biti dosta. Nemam sad vremena da točno izračunam koje su nam šanse u postocima s 10 bodova, ali ako netko ima pristup nekoj analitici neka objavi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.