• Mali Zeus
    16.5k
    Uzeo je veliku dozu Kmečadola da se oporavi.
  • Dzgšb
    1.5k

Pisalo je jučer na tovarskim stranicama da ga leđa bole ,sumnjam da bi on ostao na klupi jučer da je ozljeda bezvezna.
  • flexXy
    2.8k
    Nadam se da će Uremović bit spreman, popišat se u facu tom kretenoidu bi bilo neprocjenjivo
  • Filip 91
    1.5k
    Mario Maloča se vraća u ajduka, čeka se službena potvrda...
  • Derby
    423

otkud su ov x predicted podaci? sofascore?

I što je dovraga Slaven Koprivnica? :)
  • Paggini
    46.3k

Nadam se da neće jer je uz Livaju jedini ozbiljan igrač u toj klaunskoj ekipi, a dodatno je i lider tih klauna po svojim crtama urlanja na suce. Neka njega vani.

Šteta što Brajković neće igrati jer je lik teško drvo...

Mario Maloča se vraća u ajduka, čeka se službena potvrda...Filip 91

Vidim nagrađuje se lobiranje zbog kojeg je i dobio raskid. Fino, fino.
  • don
    12.6k
    Nadam se da nećePaggini

vraća se, ali ide u B ekipu odnosno U23 i bit će mentor mladim igračima.
  • NORTE
    15.1k
    što je dovraga Slaven Koprivnica? :)Derby

Ime kluba i ime grada iz kojeg dolazi. :smile:

Uefa ih naziva Slaven, samo ih kod nas ljudi zovu Belupo. :roll:
  • Derby
    423
    Ime kluba i ime grada iz kojeg dolazi. :smile:

Uefa ih naziva Slaven, samo ih kod nas ljudi zovu Belupo. :roll:
    NORTE

Morao sam ići provjeriti. Nije baš da ih kod nas ljudi tako zovu jer im tako piše i na web stranici - Slaven Belupo. Ali kad sam otvorio statut imao sam što vidjeti:

S T A T U T

NOGOMETNOG KLUBA «SLAVEN» KOPRIVNICA

Šok.
  • tp1997
    1.2k
    Tovari su se raspali pod pritiskom, nemaju ni igru ni ideju, i sve kako je derbi uvijek svoja zasebna priča, dosta sam uvjeren da pobjeđujemo dolje.

Više me brine Rijeka, koja je i dalje prvi favorit. Naprosto imaju najlakši raspored - Gorica koja u pravilu užasno igra u gostima, Šibenik koji će do međusobne utakmice najvjerojatnije već ispasti (a i objektivno su najgori), te Slaven doma koji pada u formi i ima uži kadar te će teže izdržati ritam prvenstvo-kup. A ne isključujem ni da Miško pokuša neki "džentlmenski dogovor" - vama kup, nama pobjeda u zadnjem kolu ako će trebati.

Rijeci realno jedino tovari na školjci predstavljaju prijetnju. A oni em su loši, em su toliki cigani da se ne bih iznenadio da, ako do tad realno ispadnu iz utrke, još i puste Riječanima samo da mi ne budemo prvaci - jebiga, oni više mrze Zagreb i Dinamo nego što vole Hajduk, Split i vlastitu mater.

Nadam se da nas ona Gorica neće koštati.
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Nikakav bod mi tako ne znamo igrat na Poljudu. Vise puta nam se to obilo o glavu. Triba ic na pobjedu i tjt sa takvim gardom pa šta bude. @Dani Olmićako si član dočekati ces sutra za članove karte.
  • Omake
    7.5k
    Ovisi od modela do modela. Po Sofinom imaju 2 baš uvjerljive pobjede od 1+ xg, i 2 pobjede s oko 0,5 prednosti.
  • Omake
    7.5k
    Rijeka je izgubila zadnje 3, ali to nije slučajno. Sve tri su izgubili i po xG. Protiv Istre za pola gola, protiv Osijeka i nas za preko 1 očekivani gol razlike. Inače , ovo vjerojatno nitko neće spomeniti po HNL emisijama, ali 0,25xg koji je Rijeka stvorila protiv nas im je najmanji ofenzivni xG ove sezone. Djeluju jako loše, kao da su ozbiljnoj krizi. Obrana im je puno gora. U prvom dijelu prvenstv bili na 0,57 očekivana primljena po utakmici, a u drugom dijelu su na 0,93.
  • prefontaine
    1.8k

Znaš ono kad si u školi, pa kažu učio za 5, naučio za 4, znao za 3, pitao me za 2, a dobio 1.

Tako i mi dolje, spremamo se za pobjedu, igramo na neriješeno, a na kraju izgubimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.