• Hnlovac
    2k
    Ja se sam bojim da Loksa tovarima ne otvori cijelu Kranjcu, 8000 njih u orugijanju nam fkt ne treba, dovoljno nam je i ovih 4000

Ali da, sumnjam da ću uspijet kupit godišnju za Kranjcu jer nisam na više od 9-10 tekmi po sezoni, ali zato ako ne budem stigo kupit kartu z Kranjcu odem i na Loksu tu i tam
  • Eduardo
    23.9k
    @Bosskovitz javi seeee :pray:
  • NitkoBitan
    25.6k
    Sada Futsal Dinamo vise nece trebat izbjegavat dane kada igra veliki Dinamo nego samo termine.

Kakva ludnica sa tekme na Kranjci u Cibonu i obrnuto :cool:
  • IvanKupres
    93
    momak će povest curu umisto u kafićcriticus

Zašto bi to htjeli? To ti je trenutni istok i zapad na poljudu. Nakon prvih 5 min MUK

edit: Sad vidim da mislis na Loksu, moj bed, low iq
  • crophantom
    149
    Pa ja ću prvi na novu Kranjcu ići gledati Lokomotivu s Istrom, Belupom, Varazdinom, ulaznice za njih će vjerojatno biti neka sića, ako ostanu u ligi
  • NitkoBitan
    25.6k
    Za utakmicu sa Sibenikom im je karta za zapad bila 15 eura, i nije neka razlika u odnosu na ono kaj naplacuje Dinamo.
  • scooniepenn
    4.2k

Apsolutno, no ta se procedura u 20-ak mjeseci može dovesti do kraja i da u tom trenutku projekt Maksimira krene. Ne znači da će to tako i biti, ali vremena za to ima dovoljno.
  • Toot
    323
    Evo bagera, krenulo je rušenje:

o_36698146_1280.jpg
  • Mali Zeus
    16.5k
    Moram priznati da mi je krenula suza na oko.

Mogu misliti kako će biti kad krenu rušiti istok maksimira tek.

Zauvijek ću pamtiti zadnju na Kranjči, kad nas je Loksa natukla 3:1. :rofl:
  • shameless86
    84
    jedno pitanjce..nemrem se sjetit dal ima na staroj kranjci kakva spomen ploča u čast postrojavanja ZNG -a 91? ak nema ,moglo bi se naći prostora na novoj kranjči..možda da se i trg ispred nazove trg ZNG-a
  • dumitrumitu
    1.4k
    Čestitke Bosskovitzu na dobivenoj okladi :)
  • Mali Zeus
    16.5k
    Koja je oklada bila, tko izgubi plaća svima nama večeru?
  • Dudu9
    1.6k
    Čestitke Bosskovitzu na dobivenoj okladi i od mene, jbga trebalo istrpit one koji su stalno pisali da nema ništa od bagera na stadionu, da su sve to politička obećanja
  • Geonosis3
    57

postoji ploča, i ta ploča će se prebaciti na novu Kranjču u spomen postrojavanju ZNG-a.
    To je jutros TT izjavio na konferenciji na Kranjči. Ima na fejsu cijela konferencija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.