• Mali Zeus
    16.5k
    nije boban nikakav superman, niti on sam može napraviti čudesa, niti treba biti klupski šerif koji odlučuje o apsolutno svemu. ajmo pustiti čovjeka da radi, dat mu vremena, vjerovati u njegovu sportsku politiku pa ćemo vidjeti.db-izbjeglica

Pa dobro, slažem se. Tj. nisam ni mislio da je superman niti šerif, samo hoću reći da on prvi neće dopustiti da se opustimo i brijemo da ako osvojimo naslov, da smo osvojili na temelju nekog garda pobjednika i sjajne sezone.
  • Paggini
    46.3k
    Strah me jedino smrti i odlaska na poljud sa "igra nam i X" mentalitetom
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Kaže neki Dalmoš na facebooku "Šugavi purgeri, dobit ćete petardu na Poljudu, bit će 7:0" :lol:
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Strah me jedino smrti i odlaska na poljud sa "igra nam i X" mentalitetomPaggini

ako odu s tim gardom, izgubit će 100%
  • Mali Zeus
    16.5k
    Zajebano je to, ne treba ići srljati, ali ni s mentalitetom da idemo na x pa da se previše povučemo. Ići ćemo se nadigravati i imamo igrače koji im mogu uzeti loptu. Ova pobjeda jučer nek im bude podstrek.

Samo da ne odigramo kako znamo vrlo, vrlo često odigrati tamo, kao da smo posrani ili u najboljem slučaju ni vrit ni mimo nešto.
  • crophantom
    149
    znaš da su kod njih i petarde i topovski jači, pa je malo digao to na skali
  • Felip
    462
    Kako bez Franjića? Na Poljud treba agresivno od prve sekunde i tu će sigurno netko otpasti za Belupo.
    Da smo ostali i bez Thea to bi bio horor.
    Mislim jedino se možemo nadati da oni koji će biti na terenu će odigrati utakmicu života. I ne samo tu jednu nego sve do kraja. Ako je sad ova pobjeda to mentalno rasterećenje koje nam je trebalo da okrenemo sve onda samo gazi..
  • Infinity
    18k
    najbolje od svega, dinamo bi imao sasvim pristojne izglede za osvojiti prvenstvo i sa X-om na poljudu.db-izbjeglica

Ja vjerujem da smo mi s remijem sigurno ispred njih, ali je upitno da li smo ispred Rijeke koja bi tad otisla na +3 i jos imaju bolji medjusobni omjer.
  • Paggini
    46.3k
    Kako bez Franjića?Felip

Rile desno, RPG lijevo.

Iako jesam često kritičan prema Ristovskom, derbije dolje uvijek odigra jako, jako dobro (s iznimkom prošlog gdje su svi bili drlog realno), tako da mislim da je to najbolja kombinacija, a također, oba derbija koja smo ih dobili dolje na proljece prosle sezone, igrali smo s RPGom lijevo.
  • don
    12.6k
    jebate, od -8 i gotove sezone, do toga da nam odgovara i x na školjci. :yikes:

i kako bi ti objasnia ovakve stvari nekome ko nije navijač?
  • keppi
    336
    To se čini logična opcija.
    Također postoji opcija s 3 nazad (KTC, Galešić, Torrente) pa Piere Gabriel desno, a Pjaca lijevo na win beku kao što je već bilo na prethodne tri utakmice prije Rijeke.
  • OsamŠest
    4.9k
    Za derbi imam samo jednu taktičku želju, a tu su Pjaca i RPG na istoj strani.
  • Davieboy86
    432
    Vi svi koji spominjete x kao opciju imate ozbiljne mentalne probleme!
  • Jurki
    16.9k
    u ovakvoj usranoj sezoni gde bas u svakoj sljedecoj utakmici ne znas kaj ocekivati.. s obzirom isto tak da ta utakmica bu sve samo ne utakmica i nogomet.
    Vec sve ono kaj nogomet nebi smel biti.
    A zbog cega se nebi i razmatrala ta opcija?
    Naravno da treba ici po pobjedu, ali aj probaj biti realan i reci sam sebi ... da nitko ne vjeruje ovim nasim balerinama.
    Bil bum zadovoljan i sa x-om.
    I to ne zbog nekakvog "straha" od igracke kvalitete i forme tovara.. vec iskljucivo zbog naseg mentalnog stanja i da bez obzira na jucerasnju pobjedu.. nasa svlacionica i dalje boluje od teske bolikurcine.
  • The Octopus
    269
    Vruce im je bilo??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.