• The Undertaker
    7.7k
    Iz ove snimke ja ne vidim ništa.
  • emilperska
    9.9k
    Trebao bi netko tko amaterski igra nogomet negdje u ZNSu ili bilo gdje, prijaviti vređanje.
    To su oni Hilalu napravili ako se ne varam..
  • NORTE
    15.1k
    Varaždincima svaka čast, pokrenuli su trend.

Još čekamo ovo u Šibeniku, na Maksimiru i na Rujevici.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Svi su protiv ajduka!
  • nemapredaje
    4.9k

Vidi se u jednom trenutku pokret desne ruke di je jasno kaj je pokazao.

Jbg, ne vidi se baš točno, tak da konkretnog dokaza nema.
  • Jurki
    16.9k
    Gledam malo tovare koji imaju 2 opomene.. i s obzirom da budu jako zivcani i nervozni.. moglo bi njima puno igraca otpasti za Goricu.. koju ce u tom slucaju tesko dobiti.. (nama je must have - isprovocirati zalizanog pedera jer bez njega su slabiji od Šibenika).
    Tak da po meni niti bod u Splitu nebi bila (pre)losa opcija.. al bez obzira na sve nama je vrijeme da odigramo jednu pravu utakmicu u gostima i da se vrnemo u Zagreb sa 3 boda. Bome se vise ni ne sjecam kad smo imali top izvedbu na gostovanju u Hnlu..

Rijeka se po meni oprostila od trke za naslovom jer s tak tankim kadrom nemoguce je pratiti taj ritam i ocekujem nastavak njihovog prosipanja bodova.
    Tovari su isto zivi ocaj ali jbg derbi bu sve samo ne nogomet, a nase balerine se u takvom okruzenju jako lose snalaze.
  • Miro Vugrinec
    7.8k
    Mi smo Dinamo i normalno da idemo po 4 od 4 i ne trebaju nam nikakve kalkulacije, ali gledajući kolko su smjesni Hajduk i Rijeka, po meni nitko od njih u zadnje 4 tekme ne može uzet 9 bodova. Mi imamo zadnje 3 tekme na Maksimiru i gotovo sam siguran tu u 9 bodova, tako da mislim da i s bodom na Poljudu ćemo biti prvaci jer ovi toliko padaju pod pritiskom da ne vidim način u kojem će oni uzet 9 bodova u 4 tekme.

Ali naravno da se mora ići na sve 4 pobjede. Ali kazem samo, po meni 10 bodova će biti dosta. Kad bi pobjedili na Poljudu i 7 bi nam bilo dosta u iduće 3 tekme u kojih sam siguran da ćemo uzeti 9. Tako da pobjedit na Poljudu i prvenstvo je naše, ali i sa x ne treba očajavati nego mirne glave pobjediti iduće 3 tekme i trebalo bi i to biti dosta
  • Crni86
    9.7k
    Rijeci nema fruka i vjwrojatno radeljica iduce kolo.

Fruk ih vuce cijelu sezonu i u ovoj formi, njima ce biti jako tesko proriv gorice. Gorica se jako dobro brani i kontrira pod Carevicem tako da ce tu biti svega.

Imam osjecaj da nasom pobjedom za vikend zasjedamo na prvo mjesto.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Uh, kako bi to bilo slatko
  • Droljo
    15.2k
    Samo kalkulirajte sa bodom na poljudu. Ništa niste naučili iz lige prvaka...
  • Dani Olmić
    1.3k
    Nikakav bod ne dolazi u obzir. Daj mi samo pobijede.
  • Mr Anderson
    11.4k
    Ma kakav bod. S bodom ostajemo treći. Rijeka igra u nedjelju i ako bi dobili otišli bi nam na +3. Što znači da u zadnja tri kola bi oni morali dva puta kiksati. Nama igra samo pobjeda i tako se moramo postaviti.
  • dmil
    650
    jel realno da Gorica po xG nebi trebala imati nijednu pobjedu?
  • Paggini
    46.3k
    Btw, koji je status s Uremovićem? Hoće biti spreman za subotu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.