• Vrdjuka
    114
    zar nije da se moze prijaviti naknadno, ako je bilo tko iz nogometa. Kaj nije bilo tak nesto sa Soudanijem?
  • The Undertaker
    8.2k
    Iz ove snimke ja ne vidim ništa.
  • emilperska
    10.9k
    Trebao bi netko tko amaterski igra nogomet negdje u ZNSu ili bilo gdje, prijaviti vređanje.
    To su oni Hilalu napravili ako se ne varam..
  • NORTE
    16.2k
    Varaždincima svaka čast, pokrenuli su trend.

Još čekamo ovo u Šibeniku, na Maksimiru i na Rujevici.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Svi su protiv ajduka!
  • nemapredaje
    5.3k

Vidi se u jednom trenutku pokret desne ruke di je jasno kaj je pokazao.

Jbg, ne vidi se baš točno, tak da konkretnog dokaza nema.
  • Jurki
    17.4k
    Gledam malo tovare koji imaju 2 opomene.. i s obzirom da budu jako zivcani i nervozni.. moglo bi njima puno igraca otpasti za Goricu.. koju ce u tom slucaju tesko dobiti.. (nama je must have - isprovocirati zalizanog pedera jer bez njega su slabiji od Šibenika).
    Tak da po meni niti bod u Splitu nebi bila (pre)losa opcija.. al bez obzira na sve nama je vrijeme da odigramo jednu pravu utakmicu u gostima i da se vrnemo u Zagreb sa 3 boda. Bome se vise ni ne sjecam kad smo imali top izvedbu na gostovanju u Hnlu..

Rijeka se po meni oprostila od trke za naslovom jer s tak tankim kadrom nemoguce je pratiti taj ritam i ocekujem nastavak njihovog prosipanja bodova.
    Tovari su isto zivi ocaj ali jbg derbi bu sve samo ne nogomet, a nase balerine se u takvom okruzenju jako lose snalaze.
  • Miro Vugrinec
    8.8k
    Mi smo Dinamo i normalno da idemo po 4 od 4 i ne trebaju nam nikakve kalkulacije, ali gledajući kolko su smjesni Hajduk i Rijeka, po meni nitko od njih u zadnje 4 tekme ne može uzet 9 bodova. Mi imamo zadnje 3 tekme na Maksimiru i gotovo sam siguran tu u 9 bodova, tako da mislim da i s bodom na Poljudu ćemo biti prvaci jer ovi toliko padaju pod pritiskom da ne vidim način u kojem će oni uzet 9 bodova u 4 tekme.

Ali naravno da se mora ići na sve 4 pobjede. Ali kazem samo, po meni 10 bodova će biti dosta. Kad bi pobjedili na Poljudu i 7 bi nam bilo dosta u iduće 3 tekme u kojih sam siguran da ćemo uzeti 9. Tako da pobjedit na Poljudu i prvenstvo je naše, ali i sa x ne treba očajavati nego mirne glave pobjediti iduće 3 tekme i trebalo bi i to biti dosta
  • Crni86
    11.1k
    Rijeci nema fruka i vjwrojatno radeljica iduce kolo.

Fruk ih vuce cijelu sezonu i u ovoj formi, njima ce biti jako tesko proriv gorice. Gorica se jako dobro brani i kontrira pod Carevicem tako da ce tu biti svega.

Imam osjecaj da nasom pobjedom za vikend zasjedamo na prvo mjesto.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Uh, kako bi to bilo slatko
  • Droljo
    16.6k
    Samo kalkulirajte sa bodom na poljudu. Ništa niste naučili iz lige prvaka...
  • Dani Olmić
    1.6k
    Nikakav bod ne dolazi u obzir. Daj mi samo pobijede.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Ma kakav bod. S bodom ostajemo treći. Rijeka igra u nedjelju i ako bi dobili otišli bi nam na +3. Što znači da u zadnja tri kola bi oni morali dva puta kiksati. Nama igra samo pobjeda i tako se moramo postaviti.
  • dmil
    720
    jel realno da Gorica po xG nebi trebala imati nijednu pobjedu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.