• vjeko1701
    14.2k
    Kapetan mora bit vojnik kluba kojem ne pada na pamet ići za sve pare ovog svijeta.Juznjak

Znači Dinamo ne bi imao kapetana...
  • GZomanid
    714

Barišić možda..
  • vjeko1701
    14.2k
    Pričamo o kapetanima a ne faraonima...
  • sport
    4.5k
    Petković
  • jedan u nizu
    12.8k
    citah danas kako je PSG birao novog kapetana.
    Kapetana biraju igraci anonimno, pa su tu izsoatavili neymara koje je izglasan kao treci po broju glasova.

sta mislite o toj opciji?

meni ne zvuci lose. Anonimno se glasa pa valjda igraci glasaju za onog ko stvarno ima liderske sposobnosti, a ne po principu dobri smo si, iz iste smo zemlje.
    Drugo, kada te drugi suigraci izaberu kao kapetana onda ti to stvarno laska i dobijes nekakvu potvrdu da bi bio dobar lider. A ne da te trener izaberu na osnovu staza,vrijednosti ili golova.
  • vjeko1701
    14.2k
    Opet bi to s nekoj 2. ili 3. opciji koje se možda nadala da će biti izglasana moglo biti udarno na ego. Onako, potencijal je i podići i narušiti svlačionicu.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    Jedva cekam vidjet Petka sa kapetanskom trakom, zasluzio je.
  • vjeko1701
    14.2k
    Moglo bi mu to dati dodatni podražaj da da mrvicu više u nekim situacijama. Iako se ponekad čini ko flegma kojeg boli k. za svijet oko sebe, mislim da razumije i respektira ovakve stvari više nego bilo tko ovdje misli.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Ja sam uvjeren da je Jakir najbolja stvar koja se mogla dogoditi Petku. Neće trpiti njegove momente nezainteresiranosti, isto kako nije ni Bjelica. Ne igraš dobro, ne zalažeš se -> ideš na hlađenje
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako Petko izadje sa trakom veceras nadam se sutra objavi o potpisu novog ugovoa. Ne vidim smisao da mu se da traka i onda pusti sad ili nakon isteka ugovora.
  • mlinchica
    2.8k
    Ja se nadam da neće niti pokušati s takvim pristupom prema Petku. Neka vježba strogoću na mladima i novima (i prema njima i treba), a ne prema igraču koji mu odlučuje utakmice, kako je jučer rekao jednom od “senatora”. Ako mu daje traku onda valjda zna kaj može od njega dobit. Nema preodgoja za njega sada niti bi to itko trebao pokušavati raditi jer će ga na taj način samo izgubiti. Petko treba biti kapetan ali isto tako mislim da njemu to nije nikakav presudni faktor za njegovu igru, nego više potez trenera kao motivacija za mlađe i nove u ekipi jer ima izražen karakter, kakav god bio i sviđao nam se ili ne. Petka nabrijavaju druge stvari, a ne hlađenje na tribini od strane trenera. Bjelica je bio davno, a i njegov status je tada bio drugačiji.
  • Eduardo
    23.9k
    Sad malo razmišljam o kadru dinama za novu sezonu, i pitanje kapetana otvara zabrinjavajuće duboku ranu... kad pogledam kakve nas promjene u momčadi očekuju, ne vidim nikoga kome bih mirne duše prepustio tu poziciju.

Arijan Ademi, po meni definicija idealnog kapetana i naš dugogodišnji vođa i na terenu prekaljeni ratnik, danas je daleko od standardnog igrača, a sljedeće sezone vjerojatno neće biti ništa bolje. S poštovanjem prema svemu što je dao klubu, ja ovdje pričam o lideru sličnih karakteristika koji će biti standardni igrač prvih XI.

Bruno Petković, on je taj ako ostaje, ali o njemu se već mjesecima priča kao o bivšem... pitanje je što će biti po pitanju ostanka, ali i po pitanju zdravlja.

Ristovski... on ima muda, ima gard, zna povući momčad, podići publiku i po pitanju liderstva na terenu pokazuje baš ono što kapetan mora imati. Ali Ristovski nije siguran u svoju budućnost u klubu, a još manje kao starter iduće sezone.

Mišić... po meni ne, premekan mi je - ne isijava autoritet. Bez dileme, dobar je igrač, pouzdan, ali njegov govor tijela, njegov način komunikacije na terenu, na pressicama... nikako prva linija obrane svlačionice.

Baturina... jednostavno nije lider i nikad neće biti.

Stojković... ne, mislim da nema mentalitet kapetana... previše je tu prenemaganja, mahanja, cerekanja.

Pjaca... možda jedini kojeg bih mogao zamisliti s trakom kao prvog kapetana, ima određeno ime, ima prošlost, ima reputaciju, ali isto je možda previše fin u komunikaciji.

Inače, nisam pobornik ideje da se novim igračima odmah gura traka na ruku, osim ako nije riječ o nekoj njuški s renomeom kakav svi u svlačionici poštuju i prepoznaju, tako da ostavljam otvorenu mogućnost da ga pronađemo u ljeto,... ako ga već nemamo u kadru.
  • Jurki
    16.9k
    nitko od ovih nabrojanih igraca nebi trebal biti kapetan.
    Ademi je realno gotov kaj se nekog ozbiljnog nogometa tice. Petkovic je prevec vremena van stroja, Ristovski - prije bi dal kapetansku traku nekom junioru nego njemu.. teski kancer za svlacionicu.. i nadam se da gledamo posljednje njegove utakmice za Dinamo.
    Pjaca mozda.. ove ostale nebum ni komentiral.

KTC je zasluzil kapetansku traku, po pristupu, igrama itd. Jbg njega su isto vec stisnule godine nazalost i pitanje je kakvi su mu planovi za dalje.
  • Eduardo
    23.9k
    KTC je zasluzil kapetansku traku, po pristupu, igrama itd. Jbg njega su isto vec stisnule godine nazalost i pitanje je kakvi su mu planovi za dalje.Jurki

Baš zbog spomenutog ga nisam niti spomenuo.
  • vjeko1701
    14.2k
    Ako računamo da dosadašnji kapetani iduće sezone neće biti u klubu ili neće imati zapaženiju minutažu, Pjaca predvodi svlačionicu nekim renomeom i iskustvom. Nevistiću igra staž a Franjić je bio kapetan u mlađim selekcijama ali upitno je kakav ima status u ovoj svlačionici i koliko će igrati. To je više manje to.

Izuzev nekog velikog povratka u Dinamo, nemamo baš neke opcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.