• NitkoBitan
    25.6k
    Ja sam cak i za to da Dinamo u sklopu trening kampa izgradi jednu tribinu koja bi imala uvjete za igranje prve lige, nesto poput Kusek Apasa u Koprivnici. Zasto ne?
  • nemapredaje
    4.9k

Bilo je do sada u zadnjih dvadeset godina 4-5 lokalnih izbora pa nitko nije prstom mrdnuo.

Zaboli me kaj su izbori, bitno je da se radi.
  • IlKa
    41

Ma ni ja još... bojim se samo da neće neki stanar dat prigovor pa sa Nobilom zaustaviti
  • NitkoBitan
    25.6k
    ipak oće nekaj napraviti za grad (ne mislim samo na stadion) i zato respect (makar ne bu dobio glas od mene)NKDZ86

Mozda krade ali zato i nama dade!
  • Papastrumf
    15.8k
    To kaj su izbori za 3 tjedna je slučajnost.IvanKupres

Trebali su krenuti poslije izbora znači?
  • Mali Zeus
    16.5k
    Izbori ekipa ne odustaje. :lol:
  • scooniepenn
    4.2k

Mislim da je najbolje bilo krenuti u recimo rujnu, tada sigurno nitko ne bi početak vezano uz izbore. Vjerujem da bi tada bio zadovoljniji.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Ljudi moji Tomasevic je trebao otvorit stadion pred ove izbore, svecana trakica ili kaj vec a ne kamen temeljac :rofl:

I to za procijenjenih 20-25 milijuna eura a ne 40tak. Zanimljivo kako od stadiona nije odustao zbog znacajnijeg ostupanja od procijenje vrijednosti za razliku od recimo tramvajske trase na Heinzelovoj...
  • Infinity
    18k
    Ne prizivaj vraga :grin:

Nadam se da ces imati cesto fotke, pa da ti objasnim kako ih postaviti. Ovaj link koji si zalijepio, tu idi na fotku i da ti ju otvori u novoj kartici, tj. da link bude direktno na fotku.

Taj link kopiraj i postavi [img link [/img]. Samo i na ovom prvom img zatvori zagradu, ne smijem ju napisati, jer onda ne prikaze tekst, nego gresku pri ucitavanju fotke.

Imas temu za testiranje, pa mozes tu pokusati.
  • Liks90
    2.9k
    Dajte ljudi umjesto da trujete sve živo i neživo, shvatite da je počelo i amen! Nikad ne valja, prestrasno!
  • Crni86
    9.7k
    sa strane biznis i komercijale je to u potpunosti druga prica, upravo kao sto si naveo.

Ali isto tako ajmo sad ovako razmislit. Evo npr jucerasnja tekma s rijekom. Bilo nas je 15k, za krajncu bi 3k ljudi izvisilo. Vjerujem da ce se kroz iducih godinu dana posjeta dodatno jos poboljsati. Pitanje je i da li ce biti isplativo odmah preseliti na krajncu financijski. Oni koji su rubni, htjet ce na utakmice poput rijeke, hajduka itd, koje bi na maksimiru bile popunjene vise nego sto je cijeli kapacitet krajnce i ti selidbom na krajncu financijski gubis te gubis dolazak 3k navijaca Ukoliko cemo se selit tokom sezone, sumnjam i da ce se cijena ulaznica mjenjati (tesko odradivo zbog godisnjaka koji ce selidbom i dizanjem cijene pojedinacnih karata izrazito profitirati).

Ako ce posjeta na ovim “manjim” hnl utakmicama do tada na maxu biti prosjecno oko 10k, mislim da nece biti isplativa selidba na krajncu. A onda od nove sezone kada ce se lakse i korigirati cijena karata ce vec biti druga prica.

Mislim da kada se krajnca izgradi ce biti najsladi problem kada odraditi selidbu.
  • IvanKupres
    93

Ja samo ukazujem na slučajnost.
  • scooniepenn
    4.2k
    Gl
    Ajmo ovako gledati. Ako će Dinamo igrati na proljeće i dalje u Europi tu utakmicu/utakmice velikog interesa ćeš ionako i dalje igrati na Maksimiru. Nadalje, sve utakmice nastavka sezone će ti na Kranjčevićevoj biti rasprodane, a to što recimo Hajduk, Rijeka i Osijek nećeš moći prodati onoliko karata koliko bi mogao na Maksimiru ne vidim kao problem. Ako stadion bude gotov u okviru planiranih 18 mjeseci ne vidim nikakvu logiku igrati pola godine duže na Maksimiru, samo zato što sezona 2026/2027 nije gotova, već je na polovici. Čak imaš opciju prodaje polugodišnjih ulaznica uz pravo provokupa za Kranjčevićevu za 2. polusezonu. Nije to nešto što se ne može regulirati.
  • Paulie
    31

kriva usporedba, to su prije svega gradovi sa brutalnim gradskim derbijima, a i to su stadioni u koje se nije ulagalo desetljećima,izuzev grbavice nešto malo.. recimo skopje i tirana imaju stadione na svjetskoj razini a di smo mi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.