• Paggini
    46.3k
    bez daljnjega smo faforiti onda, oni će se raspast,Mali Zeus

Oni su se raspali odavno, gori su po bodovima nego prošlo proljeće.

Jedini razlog zašto ne razbijaju tita je što smo se mi raspali još gore i to već par puta - nakon belupa, nakon lokomotive na kranjci, nakon rijeke na rujevici i nakon istre.

Ako ih zakucamo u subotu, oni se neće raspasti jer su već raspali dugo vremena, nego ćemo mi se dignuti potpuno, što je njima očito još gore nego njihov raspad.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Realno , Rijeka je u vrlo dobroj situaciji s obzirom da s jedne strane mogu dočekati jadranski derbi, a da su ovi ispali iz utrke ako mi dobijemo u Splitu, a ako mi i tovari odigramo remi, onda oni pobjedom protiv Gorice nama bježe velika tri boda s obzirom na bolji međusobni.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Ako ih zakucamo u subotu, oni se neće raspasti jer su već raspali dugo vremena, nego ćemo mi se dignuti potpuno, što je njima očito još gore nego njihov raspad.Paggini

Nadam se samo da ćemo iskoristiti ovu priliku, nakon što mnoge nismo.
  • db-izbjeglica
    17.1k
    malo predoslovno se shvaćaju riječi i poanta nekih upisa.
    kad se kaže "ne treba slaviti", ne misli se da to ne treba biti sretan trenuak, da ne treba biti neka fešta i slično.

već kao što sam napisao, taj možebitni naslov ne smije biti povod da se očiti problemi pometu pod tepih i da se stvari gledaju kroz ružičaste naočale. ovo je jako loša hnl sezona, najgora u zadnjih 20 godina i naslov ne može promijeniti tu činjenicu. momčad i općenito sportska politika treba ozbiljnu rekonstrukciju bez obzira na ishod prvenstva i nužno je poprilično izmjeniti krvnu sliku momčadi.

ne bi htio vidjeti da naslov prvaka sa 60% bodova bude povod za priče o karakteru i posluže za progledavanje korz prste na račun starih zasluga, oštri rezovi su nužni za budućnost kluba i rast na sportskom planu.
  • NORTE
    15.1k
    ide mi na onu stzvar i stalno potenciranje da se oni ne bore i da se šetajuLudovic IX

Drugu pjesmu bi mi pjevali u VG da je ušao u gol šut Baturine kod 0:0 u 52.minuti...
    Mislim da je i termin te utakmice (po vrućini) utjecao na želju i volju.

Ali da igrači ne pružaju dovoljno protiv slabijih suparnika i gube te utakmice to je činjenica...
  • Mali Zeus
    16.5k
    već kao što sam napisao, taj možebitni naslov ne smije biti povod da se očiti problemi pometu pod tepih i da se stvari gledaju kroz ružičaste naočale. ovo je jako loša hnl sezona, najgora u zadnjih 20 godina i naslov ne može promijeniti tu činjenicu. momčad i općenito sportska politika treba ozbiljnu rekonstrukciju bez obzira na ishod prvenstva i nužno je poprilično izmjeniti krvnu sliku momčadi.db-izbjeglica

Ma čisto sumnjam da će Boban to brijati i siguran sam da je svega svjestan.
  • Paggini
    46.3k
    Moje neko mišljenje jest da proslave naslova nikad nisu za igrače, nego za navijače. Igrači su tu sastavni dio, naravno, da se vozikaju i da ih slavimo i da palimo 300 baklji kad KTC dodje na pozornicu, ali to je primarno za ljude koji dolaze svaku tekmu, stoje na pljusku, sunjari, idu i na najdalja gostovanja i sve to lijepo navijačko.

Iz te perspektive, proslava naslova je potrebna, ali slažem se da ju nisu zaslužili.

Doduše, ako demoliraju jugožohare u subotu, puno toga ću im oprostiti i svu bol koju su mi nanijeli ove sezone..
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Ma čisto sumnjam da će Boban to brijati i siguran sam da je svega svjestan.Mali Zeus

nije boban nikakav superman, niti on sam može napraviti čudesa, niti treba biti klupski šerif koji odlučuje o apsolutno svemu. ajmo pustiti čovjeka da radi, dat mu vremena, vjerovati u njegovu sportsku politiku pa ćemo vidjeti.

ja sam spreman žrtvovati pokoji naslov, ako vidim ispravan put, strategiju i smislenost u potezima koji mogu rezultirati boljim klubom nakon par godina strpljenja i vjerovanja u sportsku politiku kluba.
  • crophantom
    146
    Mogli smo ih zakucati već u 6. Kolu, u subotu je opet prilika.
    Ali ako ćemo realni ljudi moji, mi ove sezone na gostovanjima imamo 5 pobjeda, 4 remija I 7 poraza, oni doma 11 pobjeda i samo 1 poraz. Nazvati nas favoritima dole je po meni teski reach ove sezone.
    Zato ako ih uspijemo dobiti ce to biti slađe nego ikad.
  • Crni86
    9.7k
    Rijeka bi vrlo lako mogla biti s četiri pobjede do kraja.nemapredaje

Ova rijeka koja ima 3 poraza za redom trenutacno? Ni Hajduk ni Rijeka nece pobjedit sve 4 utakmice do kraja sezone.
  • NORTE
    15.1k
    ove sezone na gostovanjima imamo 5 pobjeda, 4 remija I 7 poraza, oni doma 11 pobjeda i samo 1 poraz. Nazvati nas favoritima dole je po meni teski reach ove sezone.
    Zato ako ih uspijemo dobiti ce to biti slađe nego ikad.
    crophantom

Treba uzeti u obzir zaista očajnu igru i formu domaćina!
    Ilija ih je umalo dobio kao trener Lokomotive prije tjedan dana i sad je izjavio da nemaju kvalitetu.

Momentum je na nama, kao i kvaliteta, samo trebamo isporučiti.
  • crophantom
    146
    Nakon što smo ove sezone na gostovanju samo "trebali dobiti" Osijek, pa Rijeku, pa Varaždin, pa Istru, pa Goricu i svugdje smo sjebali, apsolutno svugdje, da samo 1 nismo sad bi bili prvi, a da smo ostvarili skromne 2 pobjede u 5 utakmica praktički bi već mogli proslavu organizirati, oprostit ćeš mi što pusem na hladno pa taman da na gostovanje išli u Kraljevec na Sutli.
  • Infinity
    18k
    Treba uzeti u obzir i koliko su oni ovo proljece ocajni. Devet je kola odigrano, a oni su dali svega cetiri gola iz igre. Ostalo su penali i autogolovi. Cak cetiri crvena kartona su dobili, dokaz da su nervozni.

Sad su u nizu od cetiri utakmice bez pobjede, od toga su dvije kuci. Jednu od te dvije su izgubili, drugu se izvukli u nadoknadi.

Gledajuci i ovu kalendarsku godinu, mi smo najbolja ekipa u drzavi sa sest bodova vise od Hajduka. Dodati i trenutak, tj. nase dobro raspolozenje nakon Rijeke, njihovo lose nakon Osijeka.

Ne vidim nikakvo opravdanje, moramo dobiti.
  • crophantom
    146
    sve to stoji, za mene ova ekipa opravdanja nema već od Osijeka I Rijeka, kao ni bilo kakvih kredita... Hajduk je apsolutna tragedija od ekipe i igre, a to što smatram da mi dole nismo favoriti ti samo govori što mislim o našim igračima, ekipi i igri ove sezone, pogotovo čim se maknemo 2 i pol metra od Maksa.
  • db-izbjeglica
    17.1k
    najbolje od svega, dinamo bi imao sasvim pristojne izglede za osvojiti prvenstvo i sa X-om na poljudu.
    vjerojatnost da oni pobjede 3 utakmice u nizu, od čega su 2 gostujuće i domaći derbi sa rijekom je nikakva. dinamo ima 3 "domaće" utakmice i poprilično sam uvjeren da će u ta tri kola uzeti 2 boda više od njih. rijeka je također u lošijem ritmu, igraju protiv davljenika i imaju finale kupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.