• Efes Pilsen
    10.9k
    Ok, ali treba razgranicit pljuvanje i pozive da zavrsi nogometnu karijeru. Ovo sto on pokazuje trenutno i sto mu ocigledno tijelo sugerira je da se objesi kopacke o klin.
  • gaTeDZG
    1k
    Srcu uzimate konstruktivnu kritiku prema nekom tko je bio i mora ostati primjer, kapetan i vođa. Ako je njemu ovo okej, automatski bi trebalo biti i svima? Žalosno je razglabati, ali eto...
  • Carrasco
    6.1k
    ne govorim o konstruktivnim kritikama nego o onim toksicnim...
  • Jaro
    9.8k
    Ali nisi ogranicio sto je to toksicno - jel 1,5 milja eura prihoda u 2024. za 15 min do ozljede svako petu utakmicu toksicno?
    Hoce li Legenda ostati Legenda - ovisi bome i o njemu jako...
    Jebes Legendu koja uzme milju-milju i pol godisnje a zauzvrat ne daje skoro nista, stovise cesto postane uteg s tim "ozljedama"...
  • Mali Zeus
    16.5k
    Znam da želi pomoći i vjerojatno je to jače od njega, ali ako ne ide ne ide i to bi trebao reći i treneru.
  • masacusec
    5.2k
    Nastavak Ademijevog igranja jest kompromitacija njegove ostavštine. Mislim da ima toliko pameti u glavi da na kraju sezone kaže "ćao bao" nogometu.
  • vjeko1701
    14.2k
    Teško je ponekad samom sebi priznati da ne možeš onoliko kolko bi htio. Ja ni u jednom trenu nisam posumnjao da on radi bilo kaj radi svog ega ili neke potrebe da igra. Siguran sam da uvijek samo želi najbolje za ekipu i klub. Samo jbg., godine i ozlijede su stisle.

Ako on prihvati da realno ne može više od toga da je autoritet u svlačionici i da odigra po pola sata svake 2-3 utakmice, i dalje ga vrijedi zadržati uz smanjenje ugovora. Napuštanje igre protiv Gorice bez prava na zamjenu je valjda dovoljna lekcija. Jbg, vrijeme je neumoljivo.
  • Droljo
    15.2k
    Teško je ponekad samom sebi priznati da ne možeš onoliko kolko bi htio.vjeko1701

Sad mogu bit otrovan i reći kako nije bilo teško kad su zamirišali kineski miljoni. Ali neću i ne mislim to.
  • Zagi
    9.5k
    Možda imamo različite definicije pomoći.
    Ma ... neću
  • Ivdzo11
    6.1k
    U svakom slučaju, Boban i Ademi uskoro će razgovarati i vidjeti što i kako dalje. Kako doznajemo, obostrana je želja da Ademi ostane vezan uz Dinamo, nitko ne želi tužan rastanak, niti da aktualni kapetan samo tako, na mala vrata ode iz Maksimira. Samo treba vidjeti kakav će mu biti status, kako ga Boban vidi i kako se on vidi u toj ulozi. (T.N.)
  • Pacho
    656
    Zasto bi bio odlazak na mala vrata? Placen je masno, a ne moze isporuciti vise od 10-15 minuta. Neka sam prizna da vise ne moze i nek dobije cvijece i ovacije.
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    obostrana je želja da Ademi ostane vezan uz DinamoIvdzo11

Jedino kako Ademi može ostati vezan uz iduće sezone za Dinamo je da pomogne ekipi Dinamo Veterani protiv Promotionplaya na Kutiji šibica.
  • Praskaton
    4.3k
    Ja bih ga uzeo sljedeće sezone za pomoćnog trenera umjesto Perkovića.
    Pod uvjetom da dovedemo napokon trenera dostojna Dinama
  • Droljo
    15.2k
    da dovedemo napokon trenera dostojna DinamaPraskaton

Ako dovedemo takvog trenera on neće pristati na ademija jer će imati svoj stožer. Labavci koji prihvate peternace, perkoviće i sl. ne moraju niti odgovarati za rezultat kad im je pola stožera nametnuto.
  • telekineza
    107

Ne vidim zašto bi on dobio poziciju trenera prve momčadi. Može dobiti mjesto pomoćnog trenera juniora ili druge momčadi, ali stožer prve momčadi mora biti sastavljen od ljudi koje glavni trener izabere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.