• javolimtebejako
    2.3k
    o captain, my captain...kakav cirkus. komedija
  • gaTeDZG
    989
    Komedija svima osim nama... Ovo je teška sramota i neprofesionalnost, do prije koju godinu smo se hvalili kako imamo najbolji medicinski tim, neki igrači nisu prošli liječnički zbog strogosti iste, a sad ovo... I to ne s bilo kim, s kapetanima, tu je i Bruno.

Da se u ovoj mjeri dogodilo Rogu, ili čak Kačavendi i Stojkoviću, čovjek bi možda i progutao nekako. Nerijetko se događa nakon, primjera radi, ACL ozljede mišići lista, kvadricepsa i sl. pomalo atrofiraju ili se jednostavno izlože prevelikom pritisku pri povratku u trenažu pa se vežu razne ozljede, istegnuća ili čak rupture, ali kako ovo objasniti? Nije retoričko pitanje.
  • rioda
    8.1k
    Ne znam što se njemu dogodilo s kondicijskom spremom, budimo realni, vrlo vjerojatno se ne radi o ozljedama, nego jednostavno nemoći. Jednom je čak i u medijima izjavio da on zna u čemu je stvar, ali će zadržati za sebe.
  • prefontaine
    1.8k
    Ako već to ne razumije trener, trebali bi razumijeti liječnici. Ili Ademi osobno…gaTeDZG

Najžalosnije je što to niti razumije ovaj pokušaj od trenera, niti to razumiju liječnici, a najmanje to razumije nekoć pojam od kapetana.
  • Benito
    1.2k
    Ja mislim da je on u karijeri masu puta igrao pod blokadama i da je jednostavno došlo sve na naplatu ali onda treba znat kad je vrijeme za kraj a ne ovako...
  • nemapredaje
    4.9k
    Iz istih razloga je i otišao u Kinu, sam je bio rekao da više ne može pratiti ritam i da ne želi biti uteg.

Ne znam što mu se u glavi promjenilo da sada ima potpuno drugačiji stav.
  • NKDZ86
    3.7k
    kad je vidio kaj sve tam jedu...šalu na stranu, ne može on bez zagreba i dinama vjerovatno, htio pomoć i eto...
  • NitkoBitan
    25.6k
    ne može on bez zagreba i dinama vjerovatno, htio pomoć i eto...NKDZ86

Najvise bi pomogao da pristane na raskid ugovora. Kosta nas milijun eura po sezoni a igracki doprinos mu je nikakav.
  • dzg7
    400
    Raskid ugovora i eventualno ako ima želje neke klince preuzet trenirati
  • emreli21
    287
    Ljudi, pustite Bobana da radi svoj posao ‍♂️
  • gaTeDZG
    989
    Onda da ugasimo forum i pustit ćemo samo nacionale i indexe da piskaraju, slučajno jel', jer mi nemamo to pravo.
  • emreli21
    287
    ma ne, daleko od toga. Ali ove ideje 'raskid ugovora', nemaju nikakve zdrave logike. Za raskid ces mu dat milje eura i puno vise, a sta si dobio time? Najbolje svima raskinut ugovore onda. Ne znam jesu ljudi svjesni da ako nekome jednostrano raskines ugovor, da ga moras svejedno isplatit... pogotovo ako ti igraci imaju visegodisnje ugovore
  • Eduardo
    23.8k
    Baš mi je teško čitati svu ovu pljuvačinu po kapetanu. To je baš ono o čemu je Kramarić pričao... "ta romantika povratka traje dva dana kroz novine, a poslije ide vrijeđanje jer svi očekuju da ćeš - nadopuni po potrebi"

... video s ove teme objavljen prije dvije godine ...
  • gaTeDZG
    989
    Nije bit u raskidu ugovora do kojeg ne bi trebalo doći čak ni u ovim okolnostima, nego u tome tko je spreman, tko želi ali i može igrati.

Od ova tri uvjeta, Aki ispunjava samo jedan. Tu je zakazao on sam i prvi, pa trener, njegovo osoblje i liječnička služba. Svi su odgovorni. Ukoliko bi ipak došlo do nekakvog prekida suradnje, svakako je zaslužio veličanstven oprost, ali i odricanje nekog dijela kolača... Samo se iskreno nadam da nitko neće 'zatvoriti vrata guzicom', niti on niti Uprava prema njemu i svima nama.

Edit: ne kačite se i ne shvaćajte konstruktivnu kritiku kao pljuvanje.
  • Carrasco
    6k
    Ako si navijač Dinama i pljuješ po Ademiju onda si baš veliko smeće. U rangu onih ljudi što im pomogneš 100 puta pa te napadnu kad im iednom ne pomogneš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.