• NORTE
    15.1k
    Pošto nikakvu igru nemaju i čak im paše i bod njihova taktika bit će bunker, faulovi i nabijanje lopte van igrališta jer se lopte onda neće dugo pojavljivat, a vrijeme će curit.

Očekujte maksimalna odugovlačenja od prve sekunde utakmice.
    Svaki korner, aut i golaut će odugovlačit s povratkom lopte u igru.
    A gdje su faulovi koje će radit na našim igračima i izležavanje kad god oni padnu na travnjak.

Lopta doslovno svaki put kad izađe s terena neće je bit po pola minute u igri.

Vjerujem da je dopušteno da naša momčad pred klupom i igrači na zagrijavanju imaju one vreće s loptama, to su doslovno stvari koje mogu i odlučiti utakmicu.

Vjerujte mi ti njihovi klinci neće imati niti dodavati lopte ni njima ni našima dok god imaju povoljan rezultat, od prve sekunde će to bit tako.

Neka se naši zaigravaju s loptama da mogu reagirati i dodati kad zatreba igračima na travnjaku.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Pošto nikakvu igru nemaju i čak im paše i bod njihova taktika bit će bunker, faulovi i nabijanje lopte van igrališta jer se lopte onda neće dugo pojavljivat, a vrijeme će curit.NORTE

Pa ne bih baš rekao, njima paše pobjeda s kojom zadržavaju šanse za titulu. Bod više paše nama.
  • NORTE
    15.1k
    Pa ne bih baš rekao, njima paše pobjeda s kojom zadržavaju šanse za titulu. Bod više paše nama.Mali Zeus

Nisi u pravu, s bodom oni ostaju ispred nas tri kola prije kraja i imaju jadranski derbi doma.
    Ni u kojem svemiru nam ne paše bod jer nam Rijeka u tom slučaju može pobjedom nad Goricom otić na 3 boda više (a to je zapravo 4!).
  • Mali Zeus
    16.5k
    Nisi u pravu, s bodom oni ostaju ispred nas tri kola prije kraja i imaju jadranski derbi doma.
    Ni u kojem svemiru nam ne paše bod jer nam Rijeka u tom slučaju može otić na 3 boda više (a to je zapravo 4!).
    NORTE

a idu u Split i trebaju dobiti i ostale 2 što nije garancija da će se dogoditi nikakva i to ako uopće pobijede Goricu doma prije. Isto vrijedi i za Hajduk, ostaju ispred, al imaju i Rijeku i općenito atmosfera nikakva. Naravno da nam najviše paše pobjeda, al ni x ne bi bio loš, dapače. Uostalom nije nikakva garancija ni da ćemo mi dobiti preostale 3 nakon derbija..
  • NORTE
    15.1k
    Njima je bod ostanak u igri i svaljivanje pritiska na cijeli svijet da dođu do cilja.

Nama igra samo pobjeda jer ih jedino tako preskačemo i ostajemo u igri za titulu.
  • Droljo
    15.2k
    Obavezno pobjeda! Tu ih preskačemo pa će i oni koji govore da treba pustiti rijeci doći na svoje jer ne mogu tovari bit prvaci ak su iza nas.
  • nemapredaje
    4.9k

Samo kaj će se roditi novi problem, jer s našom povjedom tovari ispadaju iz utrke, a onda bi mogli i oni pustiti Rijeci, a ako se to dogodi Rijeka bi vrlo lako mogla biti s četiri pobjede do kraja.
  • Droljo
    15.2k

Njihova sramota. I budu iza nas. Neće svijet propasti. Onda za rijeku navijati u kupu i idemo u europsku ligu.
  • NORTE
    15.1k
    Samo kaj će se roditi novi problem, jer s našom povjedom tovari ispadaju iz utrke, a onda bi mogli i oni pustiti Rijecinemapredaje

Gdje je tu problem?

Ako na kraju Rijeka bude prva budemo im čestitali na zasluženoj tituli jer su bili bolji.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Samo kaj će se roditi novi problem, jer s našom povjedom tovari ispadaju iz utrke, a onda bi mogli i oni pustiti Rijeci, a ako se to dogodi Rijeka bi vrlo lako mogla biti s četiri pobjede do kraja.nemapredaje

Kakva je to logika, da ne pobijedimo tovare da oni ne bi pustili Rijeci?

Uostalom čak i da ih pobijedimo ne ispadaju def iz utrke, 2 boda su iza nas.
  • nemapredaje
    4.9k

Ma ne, nisam to mislio.
    Mi trebamo igrati svoje i sve pobjediti do kraja.

Samo komentiram da bi tovari mogli poslije igrati igrice.
  • don
    12.6k
    a budi realan, pobjedom na poljudu mi smo prvaci, u najgoren slučaju isprid Jogurta.
    imamo na Maksimiru Belupo, Lokomotivu i Varaždin, di posli pobjede u derbiju i totalnog momentuma na našoj strani ne može bit ništa osim 9/9. Dok s druge strane jogurt ima gostovanje u Gorici, Rijeku i Šibenik na Šubićevcu.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Samo komentiram da bi tovari mogli poslije igrati igrice.nemapredaje

Ma ok kužim, al kažem apsolutno nikakva garancija da će Rijeka sve dobit, ljudi ne mogu zabiti gol 3 tekme već.
  • ElDorado
    3.4k
    Ne znam kako je vas ali mene je stvarno iznenadila reakcija igrača jučer kada je sudac odsvirao kraj. Veselili su se ko mala djeca kao da su prvenstvo osvojili. Mišić je bio u potpunoj euforiji. Čini mi se da su oni potpuno iscjeđeni od silnih trenera, od fizičkih nepriprema i priprema od svakakvih kombinacija. Kao da su se jučer potpuno oslobodili nekog tereta.
    Zato se nadam da bi protiv tovara mogli ići puno jače i bolje. Naravno bit će tu puno opstrukcija i sranja i čiste igre vjerovatno neki teški minimalac. Ali mi to sigurno možemo!!!
  • Mali Zeus
    16.5k
    ma bez daljnjega smo faforiti onda, oni će se raspast, al velim moramo i mi svoje dobit, a kakva je sezona niš nije sigurno, dapače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.