• vlatkomarkovic
    851

Primili smo 39, u tom grmu leži zec.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Današnje prvo poluvrijeme je bilo jako dobro i Rijeka nije mogla praktički ništa, u drugom se nažalost dogodio pad. U subotu je potreban maksimalan fokus jer šansi će biti jako malo i sve što se otvori morat će se iskoristit. Oni sigurno neće napast nego će čekat u bloku tako da se nadam da će naši biti na razini današnjeg prvog poluvremena cijelu utakmicu. U svakom slučaju teško da će biti više od jednog gola na utakmici i zato je bitno da obrana bude na nivou, ali napad još više.
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Jel moguće da opet sve padne na taj šugavi derbi, ajmo Dinamo ovaj put barem nešto ove sezone odigrati sto mu majki jebem, samo ovu utakmicu odigrajte ko lavovi
  • NitkoBitan
    25.6k
    U 7 utakmica su zabili 1 gol iz igre ali derbi je i dalje derbi... To je utakmica u kojoj likovi poput Krovinovica zabiju prvi put u karijeri glavom sa 15 metara. Tako da me ne bi cudilo da Kaliku sjedne neka volejcina sa 20 metara ili da se KTCu dogodi "ruka" o kojoj cemo opet pricat 10 godina...
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Ja sam blizu odluke da u subotu utakmicu jednostavno ne gledam.

Isključit ću se na dva sata, u 18h pogledati rezultat i provariti tu informaciju, kakva god da bude.

Sramotna sezona, jednostavno sramotna, sama činjenica da je dinamo u realnim kombinacijama za naslov sa ovom količinom bodova je žalosna.

Čak i da se osvojo naslov, ovo se ne smije slaviti, ne smije se pomesti pod tepih tako loš skor u jadnom HNL-u. Ogromna opomena, situacija u kojoj klub ima više sreće nego pameti, gdje se jasno mora reći da nema govora o šampionskom gardu, iskustvu, karakteru, ustrajnosti, već o tome da je konkurencija jednostavno jako slaba.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Pretjeruješ. Naravno da treba biti realan i ako se osvoji naslov i totalno presložiti momačd i struku, ali ne proslaviti? Zašto? Pa ovo bi bila uvjerljivo najslađa titula ikada
  • austrijanac
    6.6k
    Ako osvojimo, bit ću kanalu od fešte.

Nakon ove sezone, svi smo zaslužili opustit se, a i naslađivat.

Najbolje da sjedim doma ak moj klub osvoji.
  • NORTE
    15.1k
    U 7 utakmica su zabili 1 gol iz igreNitkoBitan

Dobro analizirati mane protivnika i postaviti ih gdje im je mjesto.

Ovo sam našao kod Osiječana, možda nekog zanima:
    https://m.youtube.com/watch?v=hn9vV-8oYjY
  • don
    12.6k
    Ja sam blizu odluke da u subotu utakmicu jednostavno ne gledam.

Isključit ću se na dva sata, u 18h pogledati rezultat i provariti tu informaciju, kakva god da bude
    db-izbjeglica

lajk zbog ovog djela posta. Stvarno ne vidin način da mi kosa ne krene padat s glave, s obzirom na cilu sezonu. Osim u slučaju da povedemo 2-0 do 10. minute.
  • Ritam Ulice
    191
    stari moj nema sanse da cemo cijelu tekmu bit na nivou. Nema jebene sanse. Ocekujem neki bljesak tu i tamo a ostalo ce bit mucenje lopte. Daj Boze da budem u krivu.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Ne znam na osnovu cega ocekivat nogomet na Poljudu :lol:
    Bit ce to muka, teska muka, derbiji u kojima i ima nesto igre su uglavnom u Maksimiru.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Dobro je, dosli smo od toga da necemo osvojit naslov te cemo se raspast do toga da ne trebamo slavit naslov sto je jos nepoznat slucaj u navijackom svijetu. Prava avangarda.
  • Droljo
    15.2k
    Nego, jel bude risto lijevo na poljudu ili rpg? Možda sa tri iza pa hoxha i rpg wingbekovi a pjaca gore...
  • Mali Zeus
    16.5k
    Možda ipak uspijemo.

Ali samo možda.

Čak i da se osvojo naslov, ovo se ne smije slaviti, ne smije se pomesti pod tepih tako loš skor u jadnom HNL-u. Ogromna opomena, situacija u kojoj klub ima više sreće nego pameti, gdje se jasno mora reći da nema govora o šampionskom gardu, iskustvu, karakteru, ustrajnosti, već o tome da je konkurencija jednostavno jako slaba.db-izbjeglica

Možeš i slaviti i rekonstruirati momčad. Iako istina ako osvojimo to će biti prvenstveno jer su Rijeka i Hajduk nesposobni, ali nema razloga za ne slavlje.

Ja ću prije svega samo odahnuti i reći jebeš ovo, idem na godišnji. :D
  • NORTE
    15.1k
    Čak i da se osvojo naslov, ovo se ne smije slaviti, ne smije se pomesti pod tepih tako loš skor u jadnom HNL-u. Ogromna opomena, situacija u kojoj klub ima više sreće nego pameti, gdje se jasno mora reći da nema govora o šampionskom gardu, iskustvu, karakteru, ustrajnosti, već o tome da je konkurencija jednostavno jako slaba.db-izbjeglica

Djelomično se itekako mogu složiti s ovim.
    Za razmisliti.

Međutim slažem se i s austrijancem da u slučaju titule treba nas potražiti u kanalu na triježnjenju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.