• serbus
    4.8k
    Kod tih većih tekmi sa sjeverom gore obavezno bi trebalo imati gore par mlađih da upozore na snimanje jer se gube glasovi na dovikivanje sa debilima koji snimaju iz prolaza sjevera gore.

Danas je bila nabijena energija pa su najebali i oni koji jesu i nisu trebali. Bacanje vode sa obje strane, iz kopa prema van , te onda iz vana prema kopu je vrhunac današnje dječje bolesti.

Grmili jebački..
  • Maki2
    797
    Obratite pozornost kad je Sucic promasil zicera u zadnjoj minuti. Zlomislic ide pokupit loptu iza gola kako bi brzo izveo, a Varela ubacuje drugu loptu u teren. Vidi se da je portugalske krvi.
  • Peškaman
    6.7k
    Kad dođem u goste ako domaćin zatraži da se izujem i obučem papuče,to i uradim.
    Isto tako sjeverna tribina je nečiji dom i treba se postupati po nekakvim pravilima. Ako se ne ponašaš kako treba,fino izađi ili ćeš biti izbačen.
    Cura/dečko ili bilo tko je naučio/la na teži način i gotovo.
  • The Octopus
    268
    Kurcenje? nakon svega? tribini? pa tko su oni?
  • Zg123
    1.7k
    Onaj Sucicev promaseni zicer i ono Stojkovicevo dodavanje di smo umalo popili gol iz kontre su bas primjer nonsalancije i neodgovornosti
  • GOAT
    2.5k
    Realizacija nam je baš loša i nemamo sreće ove sezone ali i to ce se jednom prelomiti.

Da je Sucic zabio svoj zicer i da ga Torrente nije pogodio kod onog kornera plus opet pogođena stativa.. mogli smo 3-4 gola zabit i pričati o dominantnoj pobjedi no dobro možda je ovako i bolje, bez zaletanja trebamo pobjedini tekmu po tekmu

Strah me jedino novog razočaranja, jedan tjedan imam osjećaj da osvajamo prvenstvo dok drugi izgubim apsolutno svaku nadu i tako u krug
  • NitkoBitan
    25.6k
    Volio bih da netko slozi kompilaciju Misicevih udaraca i nabacaja sa jucerasnje utakmice.

Covjek jednostavno ne zna sta bi rekao. U rangu Kuletovih stopanja lopte.
  • bbb medimurje
    3.9k
    a kaj je najjace od svega on dok je dosao u dinamu je imao bas dobar sut
  • Droljo
    15.2k
    Našli ste opravdanje za udaranje žene. Čuvari katoličke crkve. Sa vatikanskom zastavom i stepincem na tribini. Lijepo.
  • BluePhone67
    4.9k
    Drži se ti kobasica i alkohola. Ne treba nam tvoje pametovanje o temi crkve i vjere, svi vec znamo što misliš.
  • don
    12.6k
    da je došla sa zastavom partizana nemaš je pravo dirat, zna se normalan način na koji ćeš postupit. Za jači spol već i mogu razumit, ali ženu ne.
    ali ajde, ko smo mi da "donosimo pravila".
  • Droljo
    15.2k

Drago mi je da znaš šta mislim. Ovdje pametuješ jedino ti kolega. Živio
  • Mali Zeus
    16.5k
    Našli ste opravdanje za udaranje žene. Čuvari katoličke crkve. Sa vatikanskom zastavom i stepincem na tribini. Lijepo.Droljo

?
  • rokikaciga
    984
    Ne znam što se dogodilo ni zašto, nije me bilo na Sjeveru danas i rijetko tamo uopće i odem iz nekih osobnih razloga.Jay

Znaci uletavas kao padobranac i opravdavas nasilje nad zenama svojim upisima jer govoris da dramim sto se netko izdrkavao nad zenom sa malim djetetom nakon sto je zena prestala koristiti mobitel... da mi je vidjeti kako bi ti bilo da ti zena, kcer ili sestra dodu doma s uplakanim djetetom sva izvan sebe jer je neki kvazi huligan ispoljavao svoje frustracije nad zenom
  • Mali Zeus
    16.5k
    Danas lik okrene baklju vodoravno prema redu ispred sebe i pofuri jaknu čovjekumiro

Eto drame!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.