• Paggini
    46.3k

Nikad nisam za šamaranje cura ni u kojem slučaju, niti želim opravdavati ovo što se dogodilo, ali ako ti se tri, četiri puta kaže da se makneš s tog mjesta iz razloga što tamo ne pripadaš i ti se još kurčevito keriš ljudima koji ti to govore, ne znam točno kakva se reakcija očekuje na navijačkoj tribini.

Ljudi ne razumiju da ako dođeš na navijačku tribinu, red je da radiš kako ti se kaže da radiš od ljudi koji tu tribinu vode i brinu o njoj. Takve pizdarije se događaju i događat će se dok god ljudi ne shvate da ako dođeš na sjever da nisi Pero Perić nego si samo dio nečega puno većeg od sebe.

Reakcija je pretjerana, ali kad svaku utakmicu imas 20, 30 pametnjakovića koji su prvi put na tribini, mogu shvatiti nervozu.

Na sjeveru sam bio ni sam ne znam koliko puta, gostovanja također, nikad nisam dobio ni krivi pogled, a kamoli neki konflikt ni s kim. Kako to?
  • Jay
    1.2k
    ↪Boysica Ne znaju svi. Prije tjedan-dva na drugoj platformi se jedna gospođa (opravdano) žalila da je došla na sjever utakmice prvi put sa svojim sinom i nije znala da se ne smije snimati. Neki krkan nije imao sluha i objasnio gospođi da se to ne dela na sjeveru već joj je kontinuirano prijetio čak i kada je prestala snimati...sve dok je njen maloljetni, predpubertetski sin stajao i gledao sve to. Žena se pokupila usred utakmice i morala tješiti svog sina koji nije shvaćao zašto su morali otići sa utakmice.rokikaciga

To je bilo na redditu i dogodilo se na utakmici Varaždin- jogurt, 3 osobe su mi poslale taj link. Ne drami.

Ne podržavam nasilje i seljačke ispade, pogotovo prema slabijima. Znam hrpu žena, cura, gospođa koje godinama dolaze na sjever i među najglasnijima su, nikad nijedna nije imala probleme. I nadam se da će tako ostati dalje.
    Ali isto postoje pravila, ako ih ne znaš onda se pobogu raspitaš. Kad idem izvan Hrvatske na utakmicu raspitam se, proučim gdje sjedim jer trebaš imati poštovanje prema nečijem domu. Ne znam zašto je nekome problem napraviti isto nego kupiti karte jer eto jeftinije su i boli me briga.
  • ksapi
    4.6k
    Meni je drago da su igrali napokon pokazali nekakvu emociju, pa makar i ovakvu negativnu.
    A i receno im je da se ne pojavljuju pred tribinom dok ih ne prestane bolit kurac, tak da ovo nije nista toliko cudno.
  • Benito
    1.2k
    sve je to meni jasno i ja se slažem sa tobom, kako sam i napisao pravila se znaju na sjeveru i moraš se držat toga u normali ali samo velim da je udaranje ili šamaranje cura neka granica koja se ne smije prijeći
  • rokikaciga
    991
    ne dramim. I nebitno koja je utakmica ako cemo iskreno. Zena je odmah sklonila mobitel ali to gospodinu (mos mislit) nije bilo dovoljno vec se morao osjecati faca. Gdje je tu razumijevanje? Ili ce se tolerirati takvo ponasanje kao "navijacko"? Malo sam prerastao takvo divljastvo. To nije nacin na koji se bodri klub.

Kao da je navijacka tribina izuzece svih pravila i zakona. Di je tu gospodstina? Di je tu dinamovstvina da se NE PPRAVDAVA takav postupak? Ili je dinamovstina nasilje nad zenama? Hm?
  • DZj
    44
    jel može neko napisat kaj je pisalo na transparentu na početku tekme, svugdje tražim i nebrem naći ak je već poslano u temi ispričavam se promaklo mi je
  • Pacho
    647
    Mozda bi mogli biti malo tolerantniji prema padobrancima dok ne dobijemo stadion sa funkcionalnim tribinama. Pogotovo dok hardcore megauberultrasi koji deru grlo i dlanove ne pune taj dio koji je kakti samo za njih.
  • Pacho
    647

Ne znam za tebe, ali ako mi netko dode u goste mu ne zveknem samarcinu cim prekrsi neko moje pravilo, jer jebiga, to je ipak moj dom.
  • Paggini
    46.3k
    tolerantniji prema padobrancima dok ne dobijemo stadion sa funkcionalnim tribinama.Pacho

Pa ti incidenti se događaju uvijek u srednjem sektoru sjevera, barem iz mog iskustva. Zašto ti padobranci dolaze odmah do bubnjeva i vade mobitele? Idi na rubove, pa snimaj. Vjerojatno će ti netko reći da makneš mob, ali neće skakati na tebe preko redova.
  • Pacho
    647

Pa nemam pojma. Ja se osobno nikad ne bi tamo nabio, ali neki mozda ne znaju.
  • Jay
    1.2k
    Kao da je navijacka tribina izuzece svih pravila i zakona. Di je tu gospodstina? Di je tu dinamovstvina da se NE PPRAVDAVA takav postupak? Ili je dinamovstina nasilje nad zenama? Hm?rokikaciga

Ne znam gdje vidiš da netko to opravdava i stvarno dramiš.
    Ne znam što se dogodilo ni zašto, nije me bilo na Sjeveru danas i rijetko tamo uopće i odem iz nekih osobnih razloga. I mene živciraju određene stvari, nisam u tom krugu i kad mi se skače odem, kad mi se gleda utakmica odem na Zapad jer na Istok nažalost ne mogu.

Ne znam za tebe, ali ako mi netko dode u goste mu ne zveknem samarcinu cim prekrsi neko moje pravilo, jer jebiga, to je ipak moj dom.Pacho
    Ponavljam, nitko to ne opravdava.
    Postoje pravila ponašanja, postoji i normalna komunikacija.

Evo primjer s Monaca, vlastita majka me tražila da ide na Sjever s nama. Ljude se pokušalo organizirati 5000 puta, lijepo se zamolilo daj samo 5 minuta stani na kišu i onda odi gdje god želiš. Mi smo se spustili, ona je krenula s nama i zaustavi je neka mlađa ekipa i govore "Ne ne, vi stanite pod krov, ima nas koji ćemo kisnuti". Na kraju je ona pizdila na ljude oko sebe i objašnjavala kako postoji koreografija, kako su se dečki potrudili, progutaj ego i stani 5 minuta na kišu.
  • Riot
    2k
    Veca su zrtva ovi momci koji se dovode u situaciju da im se neka balavica bahati na tribini pa moraju ispadat budale kad ju kao vrecu krompira moraju izbacivat s mjesta. Meni bi lakse bilo s Antom Delijom u kavez uc, zato im skidam kapu.. najbolje sljedecu tekmu nek se neka klinka popenje na stangu pa kad odjebe one koji joj kazu da se spusti lijepo kazemo ok nek stoji ne mozes joj nista i tjt
  • Livi
    94
    O Bože znaš li kako jako volim Dinamo
  • Hrc-Vg
    659
    Mene smeta kad 20 njih krene na jednog idiota…I onda nakon svega ga još njih 10 hvata po tribini. Ak su takve face čemu takav omjer? Pa valjda je jedan dosta? Lik dođe na tekmu s curom i na kraju vjerovatno završi u bolnici…Zbog vlastitog neznanja i jaaako tankih živaca nekih ljudi…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.