↪Boysica Ne znaju svi. Prije tjedan-dva na drugoj platformi se jedna gospođa (opravdano) žalila da je došla na sjever utakmice prvi put sa svojim sinom i nije znala da se ne smije snimati. Neki krkan nije imao sluha i objasnio gospođi da se to ne dela na sjeveru već joj je kontinuirano prijetio čak i kada je prestala snimati...sve dok je njen maloljetni, predpubertetski sin stajao i gledao sve to. Žena se pokupila usred utakmice i morala tješiti svog sina koji nije shvaćao zašto su morali otići sa utakmice. — rokikaciga
tolerantniji prema padobrancima dok ne dobijemo stadion sa funkcionalnim tribinama. — Pacho
Kao da je navijacka tribina izuzece svih pravila i zakona. Di je tu gospodstina? Di je tu dinamovstvina da se NE PPRAVDAVA takav postupak? Ili je dinamovstina nasilje nad zenama? Hm? — rokikaciga
Ponavljam, nitko to ne opravdava.Ne znam za tebe, ali ako mi netko dode u goste mu ne zveknem samarcinu cim prekrsi neko moje pravilo, jer jebiga, to je ipak moj dom. — Pacho
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.