• El Madrigal
    314
    Nitko ne ovisi o drugome, jednostavno ili kesi ili nisi četiri pobjede i prvak siAli
    Nije istina. Mi ovisimo o Rijeci! Jer ako ostvarimo 4 pobjede mi, može i Rijeka. Opet nismo prvi. Nemojte stalno zalijetati se sa spikama da ovisimo sami o sebi, jer to još uvijek nije točno.
  • Hnlovac
    1.9k
    Hahaha ovi u Puli stvarno dižu sve kaj hoda, opća mobilizacija, proveli se gradom i pozivaju na tekmu

Aj simpa je to, prije njih i Vž u Europi neg Podravku (iako sve njih prije mađara)
  • Ali
    2.6k

Nisi čitao cijeli post , prva rečenuca je činjenica : "Kako sada stvari stoje naslov će osvojiti ekipa koja zadnja četiri kola ostvari sve četiri pobjede"

I to je najpravednije, druga stvar sto postoji mogućnost da dvije ekipe ostvare četiri pobjede, ali i tada je Rijeka zaslužila naslov nije im nitko pomogao nego su ga zasluzeno osvojili !
  • NVKOD
    4.5k
    Ludilo pred dolazak Hajduka. Osijek rasprodao sve ulaznice za nedjeljni derbi

Rasprodana Opus Arena za utakmicu Osijeka i Hajduka

Nek si tuga s juga govori kako samo oni rasprodavaju stadione, čak su i novine pisale da je Opus rasprodana protiv tovara, a kad ono poluprazna!

A Torca ne može ni svoj sektor ispuniti. Ali šarani su samo protiv nas stavili veliku plathu do našeg sektora da nas bude manje, a tu je bilo sve otvoreno. Nek im bude, ionak su u velikoj gabuli... nek se koprcaju na 7. mjestu.
  • ksapi
    4.6k

Ma kako nisu ispunili svoj sektor?
  • Markelo
    3.3k
    Tovarima konstantno gostujuća tribina na Opusu izgleda poluprazna. Ne znam u čemu je problem.
  • ksapi
    4.6k

Pa problem je taj sto se svi nabiju dolje i stoje izmedju redova, ne stoji svako na svojoj stolici. Znalo je i nama izgledati tako.
  • Markelo
    3.3k
    da, ali kod tovara mi svejedno tribina uvijek izgleda dosta praznija nego kod nas.
  • DrawTube
    6.7k
    ne želim biti tovarski odvjetnik, ali vidjelo se dobro zakaj je bila poluprazna

Istoka 30% prazno, Jug poluprazan. Ak dobro kužim osjecani imaju gro pretplata i godisnjih, ne bi mu cudilo da je to brojka 5 somova. Valjda pol godišnjaka nije doslo

Punije mi je izgledao sjever neg jug, čak blago punije neg na nas zadnji put kad su ovi izvodili kerefeke
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Sad sam vidio da su Demoni imali karusel po gradu prije sutrašnje utakmice sa Slavenom. Demoni. Karusel. Prije Slavena.

Toliko o ludnici HNL-a ove sezone.

Ne samo to, nego su iz Istre otvorili i Istok za gledatelje jer prodaja karata ide dobro, za utakmicu protiv Slavena u ponedjeljak u 17:00. Mislim da se Istok otvarao samo protiv nas, Hajduka i Rijeke, a i tad su gostujući navijači ispunili tu tribinu.

HNL ove sezone naprosto gori, koliko god prve tri momčadi grozne bile.
  • Paggini
    46.2k
    HNL ove sezone naprosto gori, koliko god prve tri momčadi grozne bile.Mathiasovi Chageri

Pajdo koji ne navija za nikog u HNLu, nego brije na Barcelonu i sve te gluparije gleda cijelu sezonu, svaku utakmicu HNLa. Njemu je ovo najurnebesnija sezona nogometa koju je gledao u životu. Drago mi je zbog njega...

S druge strane, drago mi je zbog Demona i Pule općenito da se stvara neka fina priča, nadam se da će se održati. S navijačke strane simpatiziram Demone jer su uvijek tu, uvijek ih ima, a klub im je zakucan na osrednjost HNLa, nisu ništa osvojili nikad, nemaju ni neke sulude investitore, nemaju ni neku višedesetljetnu kulturu vrhunskog navijanja/nogometa a opet su uvijek tu u solidnoj brojci.

Isto i za napomenuti, ispunjene tribine Kušek Apaša prošli tjedan u Koprivnici protiv Varaždina, to vidjeti na tako rendom tekmi je fkt čudo.
  • don
    12.6k
    i meni je drago da je ovakva sezona

nadan se zadnji put u životu i da ćemo se vratit na osvajanje titula prid Božić.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Rade bih gledao Istru nego Slaven u Europi. Bolja ekipa, bolji stadion, vise navijaca.

Istra ima i malo bolji raspored koliko vidim.

Varazdin je tu negdje ali oni sa Dabrom, Cuicem i Antunovicem ne bi prezivjeli prvo pretkolo.
  • Fabercaster
    194
    Nadam se da će se hype odraziti na novi ugovor o TV pravima. Barem da se poduplaju iznosi puno bi značilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.