• shameless86
    283
    rijeka ce kiksat vec sljedeće kolko protiv gorice..predviđam x
  • El Madrigal
    399
    Nitko ne ovisi o drugome, jednostavno ili kesi ili nisi četiri pobjede i prvak siAli
    Nije istina. Mi ovisimo o Rijeci! Jer ako ostvarimo 4 pobjede mi, može i Rijeka. Opet nismo prvi. Nemojte stalno zalijetati se sa spikama da ovisimo sami o sebi, jer to još uvijek nije točno.
  • Hnlovac
    2.3k
    Hahaha ovi u Puli stvarno dižu sve kaj hoda, opća mobilizacija, proveli se gradom i pozivaju na tekmu

Aj simpa je to, prije njih i Vž u Europi neg Podravku (iako sve njih prije mađara)
  • Ali
    2.7k

Nisi čitao cijeli post , prva rečenuca je činjenica : "Kako sada stvari stoje naslov će osvojiti ekipa koja zadnja četiri kola ostvari sve četiri pobjede"

I to je najpravednije, druga stvar sto postoji mogućnost da dvije ekipe ostvare četiri pobjede, ali i tada je Rijeka zaslužila naslov nije im nitko pomogao nego su ga zasluzeno osvojili !
  • NVKOD
    5.2k
    Ludilo pred dolazak Hajduka. Osijek rasprodao sve ulaznice za nedjeljni derbi

Rasprodana Opus Arena za utakmicu Osijeka i Hajduka

Nek si tuga s juga govori kako samo oni rasprodavaju stadione, čak su i novine pisale da je Opus rasprodana protiv tovara, a kad ono poluprazna!

A Torca ne može ni svoj sektor ispuniti. Ali šarani su samo protiv nas stavili veliku plathu do našeg sektora da nas bude manje, a tu je bilo sve otvoreno. Nek im bude, ionak su u velikoj gabuli... nek se koprcaju na 7. mjestu.
  • ksapi
    4.9k

Ma kako nisu ispunili svoj sektor?
  • Markelo
    3.4k
    Tovarima konstantno gostujuća tribina na Opusu izgleda poluprazna. Ne znam u čemu je problem.
  • ksapi
    4.9k

Pa problem je taj sto se svi nabiju dolje i stoje izmedju redova, ne stoji svako na svojoj stolici. Znalo je i nama izgledati tako.
  • Markelo
    3.4k
    da, ali kod tovara mi svejedno tribina uvijek izgleda dosta praznija nego kod nas.
  • DrawTube
    7k
    ne želim biti tovarski odvjetnik, ali vidjelo se dobro zakaj je bila poluprazna

Istoka 30% prazno, Jug poluprazan. Ak dobro kužim osjecani imaju gro pretplata i godisnjih, ne bi mu cudilo da je to brojka 5 somova. Valjda pol godišnjaka nije doslo

Punije mi je izgledao sjever neg jug, čak blago punije neg na nas zadnji put kad su ovi izvodili kerefeke
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Sad sam vidio da su Demoni imali karusel po gradu prije sutrašnje utakmice sa Slavenom. Demoni. Karusel. Prije Slavena.

Toliko o ludnici HNL-a ove sezone.

Ne samo to, nego su iz Istre otvorili i Istok za gledatelje jer prodaja karata ide dobro, za utakmicu protiv Slavena u ponedjeljak u 17:00. Mislim da se Istok otvarao samo protiv nas, Hajduka i Rijeke, a i tad su gostujući navijači ispunili tu tribinu.

HNL ove sezone naprosto gori, koliko god prve tri momčadi grozne bile.
  • Paggini
    52k
    HNL ove sezone naprosto gori, koliko god prve tri momčadi grozne bile.Mathiasovi Chageri

Pajdo koji ne navija za nikog u HNLu, nego brije na Barcelonu i sve te gluparije gleda cijelu sezonu, svaku utakmicu HNLa. Njemu je ovo najurnebesnija sezona nogometa koju je gledao u životu. Drago mi je zbog njega...

S druge strane, drago mi je zbog Demona i Pule općenito da se stvara neka fina priča, nadam se da će se održati. S navijačke strane simpatiziram Demone jer su uvijek tu, uvijek ih ima, a klub im je zakucan na osrednjost HNLa, nisu ništa osvojili nikad, nemaju ni neke sulude investitore, nemaju ni neku višedesetljetnu kulturu vrhunskog navijanja/nogometa a opet su uvijek tu u solidnoj brojci.

Isto i za napomenuti, ispunjene tribine Kušek Apaša prošli tjedan u Koprivnici protiv Varaždina, to vidjeti na tako rendom tekmi je fkt čudo.
  • don
    13.3k
    i meni je drago da je ovakva sezona

nadan se zadnji put u životu i da ćemo se vratit na osvajanje titula prid Božić.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Rade bih gledao Istru nego Slaven u Europi. Bolja ekipa, bolji stadion, vise navijaca.

Istra ima i malo bolji raspored koliko vidim.

Varazdin je tu negdje ali oni sa Dabrom, Cuicem i Antunovicem ne bi prezivjeli prvo pretkolo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.