• kajjaznam
    155
    Al znamo ko ne može, Mišić, ja ne kužim zakaj taj lik nema šut. Ne da nema šut, neg to je živi užas. Al to već znamo dulje vrijeme
  • Boysica
    804
    brateee znaš na koju tribinu dolaziš kodeks tribine se poštuje i zna se koji je , a i zna se kako nas zovu kad stavljaju na tik tok ... trebali nam to?
  • kajjaznam
    155
    ma kaj ne kuže, neg il su mutavi ili se prave grbavi.
    Sjever je bio i ostat će navijačka tribina.
    Ja bio sa sekom i nije ju niko krivo pogledao.
    S druge strane 30% ekipe na sjeveru je inače prebivali na istoku, al svejedno kad je trebalo svi su grmjeli.
    Zadnjih 15 min, navijanje vrh.
    Laku noć
    Btw dobivamo tovare dole
  • rokikaciga
    991
    Ne znaju svi. Prije tjedan-dva na drugoj platformi se jedna gospođa (opravdano) žalila da je došla na sjever utakmice prvi put sa svojim sinom i nije znala da se ne smije snimati. Neki krkan nije imao sluha i objasnio gospođi da se to ne dela na sjeveru već joj je kontinuirano prijetio čak i kada je prestala snimati...sve dok je njen maloljetni, predpubertetski sin stajao i gledao sve to. Žena se pokupila usred utakmice i morala tješiti svog sina koji nije shvaćao zašto su morali otići sa utakmice.
  • Dinamo iznad svih
    149
    zar nije licemjerno drugima srat za mobitel na sjeveru dok ti sama pišeš postove u sred utakmice sa istog tog sjevera?
  • Marc
    427
    Sramota za igrače odnosno uvrijeđene princeze, ali ova sezona je ovakva isključivo radi njih i nikoga drugoga i to im treba biti jasno, na kraju krajeva i nama navijačima treba biti jasno da su igrači samo prolazni, a Dinamo ostaje, mi ostajemo… navijači će biti tu.. i uz svu ovu lošu atmosferu i igru bilo nas je više nego na proslavama prvaka u crnim vremenima “tate” “glave” kriminalca…
  • M94
    1.7k
    A klincadija bi se trebala malo skulirati... ili bi ih ovi stariji trebali za usi izvuc.
    Najjace kad njih 10 krene i udri... nisam nikad vidio da se neko sam zaleti.
  • BW1986
    140
    da nije možda napisano na poluvremenu?
  • Dinamo iznad svih
    149
    ako je tako, moje isprike...
  • Benito
    1.2k
    Znaju se pravila na sjeveru ali kada dođe do šamaranja cura jer sjede tamo di se nekima ne sviđa onda je to dno dna. A kada netko ide pomoć curi ili smirit situaciju onda se zaletava njih 20 na jednog ili dvojicu
  • Zagi33
    0
    Ako neko moze nabaviti ulaznice za Split molim da mi se javi
    2 komada trebam
  • Nemrem igra Dinamo
    3.2k
    Nakon kaj sam pročitao tu hrpu kmečanja od pojedinaca, moram se zapitati, jeste vi navijači Dinama ili NK Bilogora Špišić Bukovica (Bilogorci, najte kaj zameriti!)?
    Pa daj malo uživajte u pobjedi, bar ovu jebenu večer!

Kaj se tekme tiče, ludilo od navijanja, pol toga nisam vidjel, jer je pun kurac baklji gorilo, odo sad sažetke pogledati...

I za kraj, da malo prepravim Šank?!:

HNL je naš
    Dinamo sad diže se iz pepela
    HNL je naš
    opet vrijede naša pravila

HNL je naš
    uzmi ono što ti pripada
    HNL je naš
    ritam Sjevera bez kompromisa :heart: :fire:
  • Fabercaster
    194
    Osobni dojmovi:

1:) Dečki, ja sam uvrijeđen cijelu sezonu. Samo toliko o vašem ranom odlasku u svlačionicu. Joj da meni netko hoće dati te novce i onda me uvrijediti

2.) Lijepo je vidjeti zastavu Građanskog. Neka me netko ispravi ako griješim ali dosad je bila samo u korteu viđena (?)

3.) Ne sjećam se kada se zadnji put cijeli Zapad digao na ustanite purgeri i navijao.

4.) Doživotno bi zabranio dolaske na utakmice onima koji su se počeli kupiti doma u 89.minuti . Kako možete?!

5.) Malo se na Sjeveru zakoškalo nešto nakon dugo vremena....Neka. Nije stvarno dugo.

6.) Kule neeemoj plakati. Ne mogu si pomoći. Volim tebe jako Kule al opet si bio drven. Kuule nemoj plakati!

7.) Ne želim da Theophile ikad ode iz kluba. Tehnički direktor, trener, bilo što. Pišem to skoro svaku utakmicu ali danas se opet pokazalo da čovjek jednostavno toliko razumije nogomet da mora ostati. Nadam se da će to i ljudi koji odlučuju prepoznati

8.) Armada si ne zna sama zapaliti transparent kao mi.

9.) Pobjedili smo ovu utakmicu praktički bez senatora, osim Theophilea i Mišića koji mi nekako najmanje djeluju kao kolovođe tamo.

10.) Nevistić od Slavena upisuje barem jednu ključnu obranu po utakmici. Danas je ono majstorski odbio u stativu. Strašno nam fali doprinos vratara ove sezone. Ajmo Neva, po jednu još u svakoj!

11.) Uz gol omiljeni trenutak tekme: Torrente pogađa stativu iz kornera u 70 i nekoj. Uzima loptu i baca ju na vrh 16erca. Umro sam od smijeha. Dečko nam je donio malo tog Španjolskog ciganluka koji nam stvarno dobro dođe u ovakvim utakmicama. Bravo Raul!
    ------------------------------------------------

Statistika nikada nije supstitut za zdrav razum (~Amit Kalantri)

Dragi Sandro, ovdje https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/651152 sam napisao što bih volio da napraviš i poslušao si me. Hvala što si iznenadio sve rotacijom krila i ljepljenjem Theophila na Fruka. Naravno da postoje argumenti za i protiv je li nam to donijelo pobjedu, ali pobjedilo se. Pokazao si hrabrost pokušati i to ti se isplatilo. Ispao si frajer, ovo danas je apsolutno tvoja pobjeda. Uživaj!
  • rakurs
    1.1k
    Možda nepopularno, ali meni se sviđa potez igrača s kraja utakmice. Dobili su jezikovu juhu nebrojeno puta ove sezone (sasvim zasluženo), nakon toga dolazili pred tribinu, pravili se da je sve ok i to je to. Sada su pokazali kurčevit potez za kojeg kužim da se nekima, odnosno većini ne sviđa, ali barem su nešto pokazali. Ne znam, meni se sviđa ta kurčevitost, nadam se da će takvi biti i do kraja sezone, a pogotovo u Splitu, inače sve pada u vodu.

Uostalom, došli su, pozdravili i otišli, nije da se uopće nisu pojavili. Ali sad je vrijeme da taj karakter pokažu i na terenu, danas je bio dobar početak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.