• Sibirski plavac
    5k
    Raul danas zabija nakon kornera. Imam taj osjećaj.Sibirski plavac

Eh skoro...
  • Keyser Soze
    13.3k
    Dođe ti Zvonimir Boban u ložu na Maksimir prvi put, cijelu sezonu si loš, imaš 52 krizna sastanka, izgubio si ovaj tjedan od Gorice bez prave šanse... I nakon svega toga se naduriš na transparent navijača koji su tu svaku utakmicu i koji su s pravom ljuti. Obične nule od ljudi i umišljene zvjezdice, fuj.
  • serbus
    4.9k
    Jesu se to uvrijedili na poruku pa nisu došli pozdraviti ?
    Jesu to u senatorskoj sobi odlučili, 9 hnl poraza nam serviraju a čini mi se jedna poruka ih pogodi.
  • ŽacZgb
    220
    Bravo dečki za tekmu danas. Idemo tekmu po tekmu,najbolje bi bilo sve pobjede. Sretno na titu!
  • Jay
    1.2k
    Kmecanje na zoni DINAMO vece nego sto mi na whatsapp stizu tovarske poruke. Dajte se saberite, ovo nam je prva pobjeda nad Rijekom ove sezone, proslavite to i ajmo dalje srusit jos jednu bolnu statistiku jer ovo je ogromna doza samopouzdanja.
    Nitko ne zasluzuje bit prvak kme, ok slazem se, imat cemo najslabijeg osvajaca od jogurta 2005. i zivot ide dalje, na ljeto smo nadam se kolodvor.
    Imali smo padove u igri, imat cemo i u subotu, tko ocekuje neku glatku i uvjerljivu predstavu neka si to odmah izbije iz glave.

Na -1 smo, ajmo se vratiti tamo gdje pripadamo.
  • Ritam Ulice
    191
    Cekaj jel fakat nisu dosli pred navijace?
  • austrijanac
    6.6k
    Došli su kratko pozdravit i to je to.
    Ni ne očekujem više, nek pokažu da znaju do kraja sezone i onda će dobit i lijepi transparent.
  • don
    12.6k
    ogromne pohvale Bojsima za trans, ogromne.
  • Blueshadow86
    3.1k
    Zašto nema Vejića u studiju? Kao slučajno, jel...
  • Omake
    7.5k
    Vrati glavu konju Joškane, Joškaneeee
  • Twisted1
    640
    3 boda se pišu. Igru moramo popraviti ako želimo uzeti 3 boda u splitu.

Poruka na početku pogođena ravno u sridu, bez vrijeđanja ikakvog. Nije moglo bolje, sve jasno.

Ajmo Dinamo!!
  • Sibirski plavac
    5k
    Išao njegdje u tišini nazvati Gatussa da zajedno zakmeče.
  • Mihaljević
    12.6k
    Nemamo isti.marcio amoroso

Jedna pobjeda Dinama, jedna pobjeda Rijeke i dva X?
  • jp23
    3.1k
    Gol razlika između oba kluba ulazi u igru tu
  • Fan
    1k
    Igra za k, al 100 puta bolje nego zadnjih par mjeseci.
    Također, taj isti k me i zaboli jer smo dobili 3 boda.
    Usuđujem se reć čak da bi nam ovakva igra trebala biti dovoljna na Sroljudu da uzmemo 3 boda, toliko su ovi loši i u padu. A na nama je da konačno odigramo utakmicu sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.