• Nolifer
    10.6k
    Joško gnome, jel te guši?? Kako me taj lik neopisivo nervira :vomit:
  • Boycie
    2.7k
    Sta cemo sa uvrijedjenim zvijezdama i provedene jedne minute ispod sjevera?
  • Captain America
    19.8k
    A ovo je bila prva HNL tekma ove sezone koju smo morali dobitiJos-Optimus

Nije li se prije par tjedana govorilo da moramo uzeti 8 od idućih 8 utakmica?
  • runtothehills
    475
    Prvo poluvrijeme dobro, drugo lošije.
    “Igra li vam se danas ili oper šetnja” je urodila plodom, trke je bilo a i borbe.
    Šteta za zuti Franjiću.
    Ajmo dalje, -1
  • IceMan
    2.8k
    Nekako nisam čuo kad smo na Rujevici igrali s igračem manje, da je Joško komentirao kakav je prvi karton Kanga dobio (smiješan).

Možda je vrijeme da prestanemo biti gospoda i jasno i glasno istaknemo greške kontra nas, još će ispast da nas neko gura a najoštećeniji klub smo ove sezone.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    prva koju smo dobili od svih koja je bila baš mus, do sada smo svaki puta zasrali. Ova pobjeda je velika, prevelika. Pritisak je bio ogroman, nije to lako, posebno ekipi koja je zasrala sve što je zasrati mogla. I opet smo pogodili 2 stative, bitna je pobjeda i samo pobjeda
  • Droljo
    15.2k
    Tu smo. Pobjedit u splitu pod mus! :ok:
  • shameless86
    81
    3 boda su tu,sad govna rijesit dole
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Kolaric je i s druge strane pustio hrpu situacija na Kangi, Baturini i Sucicu, a s Majstorovicem je imao dijaloge kroz utkamicu kao da su ozenjeni. Kaze komentator kontakta je bilo, pa svaki duel ima kontakata, oni svaki put kad padnu ocekuju faul.
    KTC je masina nevidena, Torrente je donio ono sto bi Rile trebao u teoriji donosit - sitan bezobrazluk i kvalitetu. Nisam sretan zbog Franjica, a i ovo s Petkovicem i Kulenovicem mi sugerira da ce Dolcevita to u nekom trenutku probat na Poljudu iako bi radije Kanga Kule jer Petko nije svoj :grin:
    Kacavenda je odigrao perfektno svoju rolu, bio je na svakoj i gore i dolje. Stojkovic ako ovako nastavo mogli bi zamijenit uloge.
  • Niko1986
    1.3k
    Ne kužim neke od vas. Znamo da smo loši cijelu sezonu, nitko to ne poriče, ali i takvi loši smo danas dobili. Neće ovi igrači ni na Poljudu magično biti bolji, ni u utakmicama nakon toga, ali do 24.5. nemamo bolje. Nek izvuku kao danas još četiri puta i nitko sretniji od mene.
  • Mihaljević
    12.6k
    Ako Rijeka i mi budemo imali isto bodova, ko će osvojit, imamo isti međusobni omjer?
  • Blueshadow86
    3.1k
    Nakon dugo vremena - savršen vikend!
    Da je netko rekao da ćemo poslije Istre ili poslije Gorice sada biti na -1 i od Rijeke i od tovara...
    Pokažite iduće kolo da tovari nakon ovoga neće biti prvaci ni idućih 20 godina!
  • Pacho
    647
    Uzet 3 boda na titovoj skoljci kako god. Moze i autogol u 93. ili poklonjeni penal. Jebe mi se.
  • marcio amoroso
    41.1k

Nemamo isti. Oni imaju bolji. Ako budemo imali isti broj bodova oni su prvaci.
  • ŽacZgb
    220

Pa to tovari i riječani pišu cijele sezone,sad kad smo se približili,kmečanje bu još jače.
    Stalno čitamo o “nijednom pošteno osvojenom prvenstvu”,tak da se i stalno dokazuje da smo najviše pokradeni,neće se niš promijenit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.