• marcio amoroso
    38.4k

Nemam ja link, nisam ni ja nigdje našao.
  • Kwedi
    3.9k
    Pa nema u medijima. Skriva se. Umjesto da se normalno veli, ionako nije iz udarnih 11 i nije sramota da netko odradi izolaciju
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Šibenik primio gol opet u zadnjim minutama...a jbt..
  • immerwieder
    1.4k
    gorica lijepo odradila dva gostovanja, ako nastavi u tom stilu, a ovaj trener mi djeluje dosta suvislo, ozbiljno kandidira za orvih pet, ako ne i četiri
  • Neki tip
    21.3k
    ne bi bilo baš nimalo iznenađujuće da nakon 5 kola imaju stopostotni učinak..

U sljedećem kolu dočekuju Šibenik pa u goste Lokomotivi pa doma Istra..

Ok, i ranije su se često poskliznuli na nominalno slabijima (a trenutno je to i Lokomotiva), ali mislim da je 15 bodova posve moguće, a 13 čak i izvjesno..
  • Eduardo
    21.7k
    Tko je glavni kandidat za preuzimanje Hajduka?

BTW ovaj Mudrinski pravi killer ili ga sere opako u Gorici dok crni ne može pogoditi ništa.
  • Dudu
    2.6k

Mudrinski najbolji strijelac srpske lige u vremenu otkad su se razdvojili sa Crnom Gorom (65 golova u 163 utakmice + 16 asistencija). Odlazak u Poljsku mu nije sjeo, a čini se da se snašao u HNL-u.

Iako koliko sam pratio Goricu, frajer zabija isključivo samo kad uđe s klupe. Kad igra od prve minute bude neprimjetan, gorički Solskaer
  • Crusades
    14.2k
    Ili Paco Alacer :cool:
  • Kwedi
    3.9k
    Tko je glavni kandidat za preuzimanje Hajduka?Eduardo

jakobušić
  • Carrasco
    4.5k
    Gorica ima odličnog trenera i dobre igrače, ne bi me čudilo na budu drugi na kraju.
  • xavier
    12.1k
    jakobušićKwedi

Mislim da kolega ipak misli na trenera.
  • marcio amoroso
    38.4k

Drugi? Teško, vrlo teško. Po kvaliteti igračkog kadra je tovarija najbolja osim Dinama.
  • Carrasco
    4.5k
    Kažem da me ne bi čudilo, objektivno gledajući svi su tu negdje osim Istre, Varaždina i Šibenika... Hajduk je i prošle godine imao najveći budžet poslije Dinama pa je završio peti. :smile:
  • Dudu
    2.6k
    U Hajduku ne znaju trenera izabrat, Tudor je bio slabo rješenje, al vala Vukas je još duplo gori :rofl:

Naravo ako ga kontaju kao dugoročno rješenje, iako bi se dalo raspravljati postoji li takvo što u Splitu.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Tko je glavni kandidat za preuzimanje Hajduka?Eduardo

Poznavajući povijest, rekao bih Burić. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.