• marcio amoroso
    45.1k

Znam, kod njih je psihijatrija svakako u svakom pogledu :smile:
    Meni osobno bi bilo drago da Gorica završi druga, samo sumnjam da su baš tako dobri. Čuo sam da je Krle imao čisti zicer za 2-0, u Varaždinu se također lomila utakmica do kraja. Mogao je njihov bodovni saldo i drugačije izgledati nakon ove dvije tekme.
  • Dudu
    2.6k

Ako idu u krug, mislim da prvo ide Vulić, pa onda Burić
  • Kwedi
    3.9k
    Sori, ja mislio prežidente. Vjerojatno Despotović, ima okej rezultate s drugom ekipom, dugo je u klubu
  • Navijač Dinama
    10.4k
    mislim da prvo ide VulićDudu

Zaboravio sam na njega.. :rofl:
  • Crusades
    18.2k
    Mislio sam da će Belupo bit lošiji od ovoga što su pokazali prva dva kola. Bez obzira na samo jedan bod, igrali su ravnopravno sa Osijekom i Goricom bez obzira na dolazak nekolicine novih igrača i smanjenje proračuna.

Iznenadila me i Istra, očekivao sam kantu za napucavanje a oni pružili dostojan otpor i nama i tovarima.
  • Kwedi
    3.9k
    Belupo bude dobar, imaju odličnog trenera. Za Istru mislim da ide raspad sistema neovisno o zaista odličnoj igri protiv Dinama i Hajduka.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    nama i tovarima.Crusades1986

Nit su tovari šta, već godinama, a i nismo ni mi daleko od njih , sa obzirom kakva nam je igra nakon "restarta".

Da je Hajduk išta, a Istrani da su odigrali ovako, i izgubili 1-0 protiv Nenadovog Dinama, onda bi se apsolutno složio sa tobom, ovako nit su oni dobri nit smo mi puno bolji.( razlika trentunog Dinama i Hajduka)
  • deda
    40.3k
    Ognjen Mudrinski 4 gola u 51 minutu na travnjaku.

Prošle sezone 4 gola u 473 minute.

Ukupno: 8 golova u 524 minute ili 66 minuta po golu :scream:
  • Eduardo
    25.7k
    Kupili smo pogrešnog Srbina :monkey:
  • The Undertaker
    8.6k
    Prijelazni rok traje do polovice listopada. Ne vjerujem da se Osijek neće pojačati i da Hajduk i Rijeka neće nekoga prodati.
  • marcio amoroso
    45.1k
    Sve ekipe će imati još dosta odlazaka i dolazaka. Tovarija mora prodati da preživi, Rijeka također. Osijek će vjerojatno nešto kupiti, Lokosi će dovesti par igrača.
    Gorica čeka na prodaju Lovrića pa će onda vjerojatno nekoga i dovoditi, ovi mali dolje čekaju viškove od velikih. Bit će tu još svega i svačega. Mislim da su momčadi u prosjeku kompletirane maksimalno 80 posto.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Osijek će vjerojatno nešto kupitimarcio amoroso
    Pogotovo ako planiraju nek iveći ovosezonski poduhvat, onda im treba špica u nekom rangu Marića, nače nemaju šta tražit.

Lokosi će dovesti par igračamarcio amoroso

Dat će braco seki svoju djecu na čuvanje . :wink:
  • Dino
    4.3k

Naslo bi se mjesta za jos jednog :wink:
  • Dudu
    2.6k
    Ne bi lose bilo ponudit Andrica za Ndiayea, mislim da bi on bio korisniji jer je slabija verzija Petkovica, a bolji od Kulena koji moze biti gratis poklon :cool:
  • xavier
    12.1k

Imaju već u Gorici boljeg srpskog napadača od Andrića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet