• Paggini
    46.4k
    Ovaj brat Villarasa ima gore defanzivne brojke od Sucica, cestitke bratu!!!
  • Mihaljević
    12.6k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 17/79

Sead Kolašinac
    3792b0585fb246faa95086ff67622722
    Klub : Atalanta Bergamo
    Pozicija : Stoper/Lijevi bek
    Godine : 30
    Ugovor : 06/25

Meni uvijek bio drag igrač i ratnik na terenu, vidim nakon ljeta bez ugovora. U karijeri igrao za Arsenal, Schalke i Marseille. Prava iskusnjara sa 70 nastupa u reprezentativnom dresu. Ove sezone standarno igra u Seriji A i Ligi Prvaka. Treba nam pravi mudonja u svlačionici, jer su ih izgleda neki ostavili u prošloj sezoni. Mislim da imamo šanse dovesti Seada.

• Dinaminjo
    1.4k
    Predobar igrac za kojeg inano 0% sanse.

Vidim da nisi azurno gledao, ugovor po TM je 2026.
    Drugo, potrgao je krzne ligamente i pitanje je kad ce se vratiti.

Mozda sljedece godine ako ne nade fornu
  • Jos-Optimus
    5.2k
    znači, možda nije agresivan, ali zato nema tehniku :lol:
  • Omake
    7.6k
    Sheyko Darko Studer – Stoper

Mislim da nam treba stoper koji može dobiti prvi, inicijalni duel u tranziciji. Često puta se kroz sezonu pokazalo, sada u Gorici npr kada Galešić ne uspije zaustaviti Čuića, da nam fali takav tip igrača. Naravno, dio krivice tu ide i na zadnje vezne koji ne pokrivaju sve što bi trebali u takvih sitaucijama. Rest defense nam je većinu sezone samo fikus. Enter Studer. Momak je mobilan i agresivan stoper kojeg su u zadnje 2 sezone, u oko 2500 minuta, ukupno predriblali 3 puta. Postotci duela između sofe i wyscouta nisu baš slični, ali je na obje platforme ove sezone najbolji igrač lige po duelima na tlu. Na sofi je to na 70%, wyscout preko 80% što je totalni apsurd ako je istina. Ove sezone malo štekaju dueli u zraku, ali je na sofi na ok 57% uz dobar volumen. Lani je na obje platforme bio odličan. S obzirom da je 191cm visine i da tek u 11 mjesecu navršava 23 godine, postoji velika vjerojatnost da će postati stoper koji obje vrste duela dobiva s preko 70%. To su brojke koje elitnih stopera na najvišoj razini. Malo šteka u prog pass igre, ali je sasvim dobar progresijom driblingom da to nadoknadi. Vrijedi 1,5 mil eura, na posudbi je iz Tallersa u Ind. Rivadiva. Nekakva usporedba s Dinamovim kadrom, agresivniji i jači Dino Perić.

Uz to, možemo ga zvati Šeki. Ne znam da li je našeg podrijetla, ali postoje ljudi u HR s tim prezimenom.

7dMkhke.png
    V0fyN7u.png
  • Carrasco
    6.1k
    Subotića iz Lokomotive možemo besplatno potpisat na ljeto. Valjda ga prati neko.
  • Mihaljević
    12.6k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 18/79

Ivan Smolčić
    510565.png
    Klub : Como
    Pozicija : Stoper/Desni bek
    Godine : 24
    Ugovor : 06/29

Igrač kojeg trebamo pokušati dovesti jer mu se minutaža smanjila, baš sam gledao prvih par tekmi je došao u Seriju A, baš je izgledao iskusno. Baš se premalo priča o njemu a tip je 3 sezone igrao standardno u Rijeci i bio kapetan. Galešić i on su baš bili ozbiljan tandem prošle i ove sezone kad je Rijeka imala najbolju obranu lige, kad su primali gol svaku treću tekmu pod Sopićem. Sjećam se kada su Stanišić i Juranović bili ozljeđeni, a on u formi života nije zaslužio ni pretpoziv? Vidim da se priča o Valinčiću kao ozbiljnoj opciji, ali kad pogledaš za iste novce se može dovesti Smolčić, koji je reprezentativni kalibar, a i polivalentan igrač koji može pokriti sve pozicije u obrani. Pre pre pre malo se priča o Smoli... Hear me out
  • Hrc-Vg
    659
    Moji frendovi iz Armade mi tvrde da je dečko pravi Armadaš i nema šanse da u HNL-u igra za nekog osim Rijeke. Respect.
  • Mihaljević
    12.6k
    Od početka je prošlo 18 dana, ovo je lista lajkova svih igrača, listu predvode hrvatski igrači najviše.

1. Luka Modrić, 19 like-a.
    2. Adrian Segečić, 12 like-a.
    3. Tomi Horvat , 10 like-a
    4. Villie Koski, 8 like-a.
    5. Leo Walta, 7 like-a.
    6. Benjamin Tahirović, 5 likea.
    7. Manuel Roffo, 4 likea.
    7. Nestory Irankunda, 4 likea.
    7. Sead Kolašinac , 4 likea.
    10. Arjan Malić, 3 likea.
    10. Stole Dimitrievski , 3 likea.
    10. Ervin Omić, 3 likea.
    10. Nicolas Milanović , 3 likea.
    14. Atila Szalai , 1 like.
    14. Ivan Smolčić, 1 like.
    14. Marash Kumbulla , 1 like.
    14. Peraić-Cullen, 1 like.
    14. Saellebake, 1 like.
  • Mihaljević
    12.6k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 19/79

Ivan Cvetko
    w.php?id=2493174
    Cvetko je još naš igrač, pa i ne znam baš jer je za ovu temu, igra standardno za Jarun cijele sezone, i mora dobiti šansu. Ima samo 19g i na pripremama bi mogao odskočiti jer se totalno privikao na seniorski nogomet. Postao je glavni stoper Jaruna, što nije malo za prvu seniorsku sezonu. Samo par utakmica u sezoni propustio, a igranje na istoj strani sa Ibanezom mu sigurno nije loše koristilo. Naš je dečko, 190cm, lijepo tehnički potkovan igrač koji se ne boji igrati sa loptom, nema razloga da ne dobije šansu na pripremama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.