• vjeko1701
    14.1k
    Jesi se prepoznao pa me pitas ili te bas tako jako zanima "sektastvo i patologija"?DiddyGuela

Meni si direktno odgovorio sa:

Ni slucajno. Uzivajte, dobro vam ide.DiddyGuela

Ako ti nije jasno da time direktno mene stavljaš u navedenu skupinu, preporučam knjigu - "Hrvatski pravopis".
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Možda je netko od novinara također “dečko kojeg osobno ne poznajem ali je ogromne stvario dao za…” bojna….

Lesi nije, no možda Milan je?
  • emilperska
    9.9k
    Lesi nije, no možda Milan je?Tongo Doumbia

Dapače..
  • Sajla
    8.1k
    Ako ti ne vidis sektastvo i patologiju - ok, tvoja stvar. Ja vidim i to sam napisao. Nikakav problem. Nemam potrebu dokazivati nesto.DiddyGuela

imaš potrebu nazvati kolege forumaše bolesnim pripadnicima sekte, ali nemaš potrebu to i argumentirati? to je tvoj doprinos? sjajno.

ok, onda dozvoli da ti se obratim kao bolesni sektaš. "sekta" Dinamovo proljeće napravila je jako puno grešaka. međutim, ta "sekta" izašla je na izbore kao alternativa listi koju je predvodio današnji prvi suradnik jednog Ivice Lovrića, desne ruke Milana Bandića. ako sutra dođeš na zapadnu tribinu, vidjet ćeš ih kako sa svojim vođom Barićem jr. mjere koliko kod Lovrića još ima mjesta u dupetu. samo požuri, Lovrić će doći još na Slaven, valjda i Loksu, a u zadnjem kolu ga nema jer će već proći izbori. a onda do sljedećih... to su pravi dinamovci? umjesto "sekte", njih smo trebali birati da se pridruže suradnicima pravomoćno osuđenog i skupa čine skupštinu sa Hanželovim navijačima crnobelih? bolje Oroši i prijatelji nego DP, Hanžel i Barišić bi bolje vodili Dinamo? postojala je jedna jedina strana na kojoj se trebalo biti na prošlim izborima. onaj tko to misli, a nema hrabrosti reći je kukavica, a još je gore ako tako ne misli. u oba slučaja, takvi nemaju pravo reći ili napisati ni slovo kritike bez da ih se popljuje. ako me to čini bolesnim sektašem, prihvaćam to s posebnim veseljem. radije sam to nego beskičmenjak, podržavatelj kriminalaca ili "dinamovac kojeg zanima kakva će to fešta biti u Splitu". pljuc na sve njih, sa zadovoljstvom.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Mister Hoffenheim, ovdje se ne traže rotacijska HNL podcasterska rješenja… stoga
  • emilperska
    9.9k
    Mister Hoffenheim, ovdje se ne traže rotacijska HNL podcasterska rješenja… stogaTongo Doumbia

Jeftini domaći podcasteri nece nikad bit zaposlenici kluba koliko god ti i Kapiten to htjeli!
  • Sibirski plavac
    5k
    Jebote, koliko komentara ovdje oko nekakvog podcasta, ispisano već par stranica, a recimo teme Futsal Dinamo i tema sutrašnje utakmice zjape prazne (futsal par komentara, a zadnji komentar na temi Dinamo- Rijeka je toliko davno napisan da je na drugoj stranici...) . Futsalovci večeras napravili veliki korak ka polufinalu, nogometaši sutra igraju valjda zadnju tekmu "biti ili ne biti", a više je stranica ispisano danas na temi Nogometni podcast nego na ovim dvjema temama koje su sigurno puno važnije prosječnom Dinamovcu. Barem bi trebale biti...
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Ako iza Kapitenovog profila
    ne stoje Tomurad, Miličević ili Igor Kodžoman, ja sam Vlaović
  • Captain America
    19.8k
    Ako iza Kapitenovog profila
    ne stoje Tomurad, Miličević ili Igor Kodžoman, ja sam Vlaović
    Tongo Doumbia

Vlaoviću, pogodio si. Sada neka Zona isfiltrira do kraja ko sam!
  • Paggini
    45.9k
    Ajde smanjite trolanje i smaranje, svi smo se lijepo nasmijali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.