• Liks90
    2.9k
    ZD 136
  • Arkada
    4
    Ako ima tko visak ulaznicu za sjever dolje nek se javi!!
  • Olmić7
    50
    Nudi ti se jedna na SD1
  • NitkoBitan
    25.5k
    Postoji mogucnost da netko od godisnjaka prepusti svoje mjesto. Tu i tamo se oslobodi koje mjesto tako, samo trebas dosta pratit.
  • Arkada
    4
    zeznuto,pratim stalno.frend mi je stigao u Zg veliki Dinamovac volio bi na sjever da dozivi to.
  • Liks90
    2.9k
    Dio ZD10 otvoren. Dostupno 369 ulaznica(jedan dio od 84 ulaznice je već sivi, rezerviran za nekoga ), ukupno inače ima 453…

ZD1 još 99, ZD9 još 8, ZD10 jos 361
  • Neron53
    1.5k

Koja im je to logika tek sada pustati sektor na ZD??
  • Liks90
    2.9k
    jer imaju očito neku viziju da se nebi prodalo kad puste sve odjednom…jer ekipa misli da nema vise dostupnih sektora od ponuđenih Haha , pa stave naknadno nove kad to sve ode i onda ekipa navali :grin: …to je moje skromno mišljenje iz nekog iskustva praćenja ulaznica i prodaje hahahah
  • ShanKu
    1.5k
    Šteta kaj nemremo poklonit nekom te 4 besplatne ulaznice, poklonil bi ih odmah kome god treba, jer ne idem na sjever gore i zapad.
    Ali logično da su namijenjene meni kao članu i da se to ne da.
  • Liks90
    2.9k
    već kad napominjem, da kazem da je SG na 627 izdanih
  • criticus
    3.4k
    Stanje u 22:30:
    ZD1 ostalo 73, ZD9 ostalo 5, ZD10 ostalo 347
    SG prodano 656
  • Dinamosaur
    2.1k
    Šteta kaj nemremo poklonit nekom te 4 besplatne ulaznice, poklonil bi ih odmah kome god treba, jer ne idem na sjever gore i zapad.ShanKu

Nije samo šteta nego je i bezveze.

Imam sve te besplatne karte. Ako se te karte mogu pokloniti, poklanjam.
    Vodim kcerku par puta u sezoni na tekmu. Ponuđena tribina za te članske besplatne je uglavnom zapad. Na zapad nejdem i kupujem joj kartu za sjever(slabije tekme i naravno odemo sa strane)

Nema mi nikakvog smisla da je klupska procjena da cu poslati dijete na zapad dok cu ja biti na sjeveru ili jos luđe, da cu platiti kartu da odem na zapad dok imam godišnju za sjever.
  • Boysica
    770
    Da I ja imam sve te besplatne i svake godine mi propadnu jer ne idem na te tribine ... baš bi bilo super da mogu poklonit nekome ko želi...
    Sva sreća ja uzela čim su puštene u 11 u prodaju ko da sam imala nos da bu rasprodan SD .
    Drago mi je da se rasprodalo bez velike pompe i zvanja na tekmu .. osim nas koji idemo na sve
  • Liks90
    2.9k
    SG 725 otišlo, ZD1 47, ZD9 3, ZD10 316
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.