• Olmić7
    50
    ZD ostalo 345
  • Droljo
    15.1k

Kako smo i gospođa i ja članovi isprintao sam njenu frendu (sebi svoju) i normalno smo ušli na zapad.
  • Boysica
    785
    Ljep je dan stavila sam na par mjesta da je sjever gore besplatan sa clanskom možda ekipa odfura klince na tekmu .. nek se i od gore ori Dinamo ...
  • Olmić7
    50
    ZD ostalo 250
  • Liks90
    2.9k
    Pao ZD1, ostalo još 126, SG 1050 otišlo
  • criticus
    3.4k
    Kako smo i gospođa i ja članovi isprintao sam njenu frendu (sebi svoju) i normalno smo ušli na zapad.Droljo

Kolega,

Ovo nije bit članskih ulaznica, dapače ovo je kontraproduktivno. Nek se frend učlani i imat će povlastice člana. Klubu se pomaže dolaskom, navijanjem i plaćanjem ulaznica. Pretpostavljam da ste vi u kategoriji koja pokriva sve troje, zato davanje povlastica nekom ko ne radi ni jedno od tog ne pomaže klubu a ni njegovim članovima.

Vidio sam već par postova koji traže mogućnost da se te besplatne prebace nekom il daruju. Ja tražim suprotno, da se one ukinu, čak i za djecu koja bi svojim članstvom imale osjetan popust ( cca 80% do 3 godine, 50% do 10, 25 % do 14). Gradimo kulturu dolaska ali i plaćanja ulaznica. Naš klub je sada napokon naš, ali nije dobrotvorna udruga. Cijenimo ga i podržimo.

Ovo nije namjenjeno kao napad na nekog već dobronamjerna kritika i moje viđenje navedenog "problema".

Pozdrav
  • Liks90
    2.9k
    @criticus ne slažem se 100% Al dobro :cool:
  • Droljo
    15.1k

Gle, meni je skupo dolazit često i super mi dođu te članske da mi olakša a u konkretnom slučaju jedva sam ga najebo da ne idem sam. Nebu dinamo propao zbog te tri karte a meni olakša dosta. Nit budemo profitirali ne znam kak da ja kupim kartu tih par puta godišnje...
    Kad stadion bude pun svaku tekmu tek tad možemo pričati o tome da se ukinu.
  • jakov1
    553
    Kolega računovođo, klub nisu prihodi i ostale brojke, nego navijači i zajednica. Da, švercanje na tuđu člansku i điberenje je malo jadno, ali ako se time nije nikom uzelo mjesto, jedan navijač više na tribini je pozitivna stvar.
  • The Undertaker
    7.7k
    Nije bit socios kluba da lupa cijene ulaznica neprimjerene sadržaju koji nudi pa to opravdavamo tržišnim ponašanjem. Samo vi kolega uzmite sve što vam se nudi. Ionako neće dugo (povlastica).
  • Papastrumf
    15.8k

Slazem se u velikoj mjeri s napisanim. 4 besplatne ulaznice za clanove ce vrlo vjerojatno morati otici u povijest s prelaskom na Kranjcevicevu. Hoce li se smanjiti broj ili ce se skroz ukinuti, to jos treba vidjeti.
    Ono sto ce sigurno ostati je da prednost i popust pri kupnji ulaznica.
  • criticus
    3.4k

Uh kolega editirali ste post previše puta da bih moga odgovorit :wink:. Al evo verzija na koju odgovaram, ovo je tema o Ulaznicama pa mislim da je bas prikladna za ovakvu raspravu. Naravno da ljudi mogu činiti što god žele, ali činjenica je da članska iskaznica nije prenosiva kao ni prava i obveze koje su članstvom definirane. Kada bi tjerali mak na konac, ovakvi činovi bi vjerojatno mogli prouzrokovati izbacivanjem iz članstva. Ali to nikom nije u interesu niti će neko drukati nekog. Ako klubu "uzimamo" novac davanjem besplatnih karata ljudima koji ih po definiciji članstva ne zaslužuju onda taj wc nećemo ni dobiti. Neće se igrati liga prvaka svake godine, mi smo ti koji klubu donosimo stabilne prihode. Plaćanjem ulaznica, potrošnjom u plavom korneru i fan shopu i brojnošću koja na kraju privlači sponzore.

I u redu je da se ne slažemo, to je demokratski :wink:.
  • Liks90
    2.9k
    sve uredu kolega; npr moja djeca imaju članske; i nije iskorištena nijedna…neću ih nikome proslijediti niti ista…osim ako me netko moli ili bas želi na tekmu pa zašto ne: bolje to nego da “propadnu”
  • criticus
    3.4k
    Gle, meni je skupo dolazit često i super mi dođu te članske da mi olakša a u konkretnom slučaju jedva sam ga najebo da ne idem sam. Nebu dinamo propao zbog te tri karte a meni olakša dosta.Droljo

Naravno kolega, zato sam i napisao da to nije napad na nikog i da je to samo moje mišljenje. Drago mi je da se niste osjetili napadnutim za razliku od nekih čije postove nisam ni spomenuo. Dapače, ako vam olaksavaju da budete uz Dinamo i ima dovoljno takvih primjera to je argument da ja promijenim svoje mišljenje.

Kolega računovođojakov1

Prestao sam čitat nakon ovog. Kada budete za raspravu u kojoj poštujete sugovornika pročitat ću i odgovorit :smile:.

Samo vi kolega uzmite sve što vam se nudi.The Undertaker

Bit je što se ne nudi. Po tom se i nudi čokolada na polici koju "baš ne morate" platiti na blagajni.

Ono sto ce sigurno ostati je da prednost i popust pri kupnji ulaznica.Papastrumf

Ovo spada u povlastiče članstva i to bi trebali vjerojatno nadograđivati. Moje je viđenje što više takvih stvari ali ukinuti besplatne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.