• FrenchMontana
    1.2k
    Lik koji gleda samo svoju guzicu, briga njega za Dinamo.
    Naravno da i sad takvih ima u klubu, al on je samo povređen kaj nije jedan od…
  • ElDorado
    3.3k
    Prica kao i Prasicko kao da uziva u svakom nasem porazu
  • DiddyGuela
    3.3k
    Koja patologija i sektaštvo ovdje. Pa nije Lesicki nasao naknadnu pamet, on govori o nekim stvarima koje su se izdogađale tokom ove sezone, a "upozoravao" je od samog pocetka. I sada kada je car gol, svi su mrzitelji i taticevci.

Daj stanite malo na kocnicu. Vama nitko ko malo otvorenije prica o ovosezonkim neuspjesima na terenu i upravi ne valja. Odmah etikete, nazivi, hejtanje... pa nije ovo S.Korea jebemu sve. Ako je to ta demokratizacija za koju ste se borili... jao svima skupa.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Vama nitko ko malo otvorenije prica o ovosezonkim neuspjesima na terenuDiddyGuela

Sta je govorio onomad kad su se skidali svi negativni rekordi i osramotilo klub za sva vremena?
  • Captain America
    19.8k
    Daj stanite malo na kocnicu. Vama nitko ko malo otvorenije prica o ovosezonkim neuspjesima na terenu i upravi ne valja. Odmah etikete, nazivi, hejtanje...DiddyGuela

Upravo je o ovome govorio.

Pričao je i o odnosu senatora s Fabiom što bi mnogima moglo biti zanimljivo, a neki bi ga optužili da je lažov.
  • DiddyGuela
    3.3k

Rekordi su se skidali i skidaju se, kao u Munchenu nazalost.

Ako su rekordi u Munchenu ili prije 7-8 godina problem, onda mi nemamo nikakav problem. Imamo sjajan kadar, sigurno plovimo prema naslovu prvaka i Ligi prvaka a velikani stoje u redu za nase igrace.

Kazem - ne treba ici u ekstreme. Godinama smo se smijali tovarima koji su pronalazili protivnike i teorije zavjere na svakom kutku a upravo smo mi postali isti takvi u svega godinu dana. Nemojte to raditi, neka novinari rade svoj posao a nasi u upravi i na terenu neka rade svoj posao.
  • ElDorado
    3.3k
    Zato jer on ne govori dobronamjerno. Sluzio je kriminalcu i virio mu iz paka dok je on vrijedzao koga je stigao i brutalno psovao koga je stigao a pogotovo novinare. I šutio je. A on sada vrijedza ljude koje uopce ne pozna, negativno je apsolutno sve, cinican je na tzv demokraciju kako on kaze, nema niceg pozitivnog i dolazi katastrofa. On je jedan od moljaca koji su kurce insajderskim informacijama jer mu se valjda od toga diže spolovilo. Sad vise nema nista, vrata kluba su mu nadam se zauvijek zatvorena i iz svega toga proizlazi njegova zloba i mrznja kao njegovom burazu Prasičku.
  • rakurs
    1.1k

Lesički je okretao glavu i šutio kao zadnja p**** kada je klub bio oštećivan za bogovske iznose, a sada se javlja i prosipa negativu i kada treba i kada ne treba. Da, nekada su neki ovdje prebrzi na obrani današnje garniture, kao što se već sto puta reklo nitko nije sveta krava tako ni oni, i ja sam mogu naći sto stvari koje im zamjeram.

Ali likovi kao Lesički, barem u mojim očima, nikada neće imati legitimitet pričati o ičemu, pa nismo valjda zaboravili kaj je sve pisao još i prije dolaska ove garniture o njima i koliko je odvratnih tekstova napisano o demokratizaciji kluba. Ima pravo biti kritičar, očito će to biti zauvijek, imate ga i vi pravo ovdje postavljati, ali ga stavljati u kontekst nevinog novinara kojemu se zamjera to što govori negativno o trenutnoj garnituri je mazanje očiju.
  • Sajla
    8.2k
    izvrćeš teze. Lesičkog se nije prozvalo mamićevcem nakon što je jučer išao ovaj podcast, njegov septički opus se gomila već jako dugo i ovu etiketu nosi već odavno. najgori dio ove sezone jest upravo što se takvima poput njega daje materijala.
  • vjeko1701
    14.1k
    Joj molim te. Prestani glumatati. Jedino zašto sada braniš Lesičkog jer govori ono s čim se slažeš. Neki ovdje su pak već duži niz godina upoznati s njegovim likom i djelom i s razlogom govore o njemu kaj govore. Nema nikakve veze s tim kaj sad govori ili kaj je govorio prošle godine.
  • ElDorado
    3.3k
    Glasnogovornik kluba tzv novinar koji mirno slusa kako njegov predsjednik jebe majku njegovim kolegama ne bi se smio vise nikad baviti novinarstvom. On uopce nije nikakav novinar
  • DiddyGuela
    3.3k
    Jucer Prasicko, danas Lesicki.
    Ponekad Cmrecnjak, cesto Stjelja.
    Najnovije 824 a Deda i Denis su odavno na "hit" listi.

Prevrtite 10ak stranica unazad, pa ovo je patologija na nivou tovara.

Jebe se meni osobno za Lesickog ovog onog, kazem da se dobar dio navijaca okrece sektaštvu i agresivan je na skoro svaki podcast,tekst,stagod u kojem se prica o trenutnoj situaciji u klubu.

Tovarski mindset, nista drugo. U strahu su valjda velike oci.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Jucer Prasicko, danas Lesicki.
    Ponekad Cmrecnjak, cesto Stjelja.
    DiddyGuela

Ovo se sve redom gadljivi likovi.
  • vjeko1701
    14.1k
    Koja smiješna relativizacija. Da, ima onih koji napadaju svakog tko nešto krivo spomene pa se eto nedavno i Ljubić našao na meti.

Evo, ja sam sad napisao protiv Lesičkog, ajde nađi mi neki sličan post o Bobanu. Cmrečnjaku, Ljubi ili Strelji.
  • DiddyGuela
    3.3k

Evo upravo iznad tebe, ne moras se ni trudit potrazit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.