• IvanKupres
    72
    U utakmicu po utakmicu podcastu rekli da su iz kluba zvali Garciu za novog trenera i odbio jedoubletrouble

Odbio nas za trenutni prelazak il nas odbio i za ljeto?
  • Dani Olmić
    1.3k
    Realno bi covijek bio lud ako bi dosao iz Istre u ovaj kaos koji vlada u klubu i ekipi u kojem neki penzioneri kroje treneru ko ce kako i gdje igrat
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Inače, isti podcast večeras u streamu najave supervažne tekme s Rijekom, u gostima nemaju Kvasinu ili nekog drugog Dinamovca nego od svih imaju onu staru tovarsku budaletinu.
    Mislio sam pogledat podcast dok je još bila ona najava, ali čim sam vidio tko je gost odmah sam ugasio.
    Ne pada mi napamet to slušat.
    Ionako pretpostavljam da ništa pametno neće reći osim hraćkanja po Dinamu i veličanju "tuge s juga".
  • gaTeDZG
    959
    Ljubo u UPU: "Dobro večer svima pogotovo Vinku Roziću, Nailu Omeroviću i Marku Soldi. Dobro večer Hrvatska."

Solidan prc luzerima. :victory:
  • IvanKupres
    72

Taj profa sa 8 24 je bas mali luzercic, znaci sramota kakve prce mu ti tovarski gosti prodaju, on sam suti i ono. Bez Kvasine nema sta ugostit tovare, lik je naivna da ne kazem sta.
  • gaTeDZG
    959
    Rijetko, baš rijetko uđem i nikad u live, ali kad on govori ili bolje reći pokušava govoriti, zahvalan sam YT-u na brzini reprodukcije 1.5x.
  • Ruki93
    38
    Podcast 8 24 mi je vece razocaranje nego ova Dinamova sezona. Na pocetku sam ih stalno gledao i radovao sam se sto napokon ima neki podcast posvecen Dinamu. Ali ovo je sad gadljivo u sta se to pretvorilo. Otvorim video od sinoc s najavom rijeke i pojavi mi se didan vidan (bolje ako ne znate tko je to), za povracanje.
  • Murtidzg
    146

Tko je Dida Vidan?
  • Laugreano
    3.9k
    Ja od tih podcasta poslusam jedino Kvasinu. I tribinu ponekad. Cesto se ne slazem s nekima tamo, ali dečki su stručni. Puno vise nego razni bivsi igraci koji se vrte po tvu
  • Hrc-Vg
    656
    ja sam isto napravio. Prestati ću ih gledati zbog tih tovarskih mitomana. Bilo bi nabolje da Kvasina ima svoj podcast….
  • Sibirski plavac
    4.9k
    pojavi mi se didan vidan (bolje ako ne znate tko je to), za povracanje.Ruki93

Kaj nije da on uglavnom sprda tovare, i da više naginje Dinamu?
    Napravio je prije nekih mjesec dana pjesmu di podjebava tovare radi one situacije Jeličić- Gatusso. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.