• NitkoBitan
    27.1k
    On protiv Osijeka nece dobit karton taman da slomi nekom nogu.
  • Zg123
    1.9k
    Al se Cvita omastio dobro, svaka cast treba i to znati ali i cestitke tadasnjoj upravi Sibenika koja mu je dala tolike pare
  • Ritam Ulice
    585
    Nema sanse da krezubi tovar dobije zuti. Pa to bi smak svijeta bio.
  • Stara garda
    64
    Jel moguće da usred livea iz Rima na RTL-u u dijelu vijesti vezano za Papu, ekipa krizmanika s Korcule na Papine slike lijepi naljepnice Torcida Vela Luka i to guraju u prvi plan cijelo vrijeme...bolesno
  • prefontaine
    2.3k
    HRVATSKI nogometni savez objavio je u glasniku da se mijenja pravilo o suspenzijama na temelju dobivenih žutih kartona. Umjesto dosad akumulirana tri žuta kartona, igrači će suspenziju od jedne utakmice dobiti tek nakon četvrtog žutog kartona u svakom natjecanju.

"Automatska kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili kup utakmice nastaje poslije svake četvrte sudačke opomene koju igrač dobije na prvenstvenim i kup utakmicama na bilo kojem stupnju natjecanja tijekom jedne natjecateljske godine. Opomene, kao niti automatska kazna, iz jedne natjecateljske godine ne prenose se u sljedeću natjecateljsku godinu", objavio je HNS.
  • javolimtebejako
    2.4k
    jel to od iduce sezone il od iduceg kola kad pol tovara visi :lol:
  • prefontaine
    2.3k

Ove izmjene stupit će na snagu od 1. srpnja ove godine
  • Zagreb1992
    2.4k

Zato su naši trčali kao navijeni
  • Felip
    558
    ekipa krizmanika s Korcule na Papine slike lijepi naljepnice Torcida Vela LukaStara garda

Baš sam išao pogledati prilog, skroz bizarno. Neki pavijan se iza šepuri, a ova gura naljepnicu u prvi plan. Pa jel realno da takvima dajemo titulu u ruke i priliku da nam se šepure pred nosom. Sramotno. Po faci im jasno vidiš koliko su svi odvratno fake.
  • Filip85
    218
    ja bih rekao da im je HNS dao maksimalno vremena i šansi da plate dug, a sad im je prekipjelo i ide kaznaHnlovac

Pa jebiga, ako im je dao toliko, mogao se strpiti još malo do kraja sezone. Ovako mađari gotovo 100% ostaju u ligi :fear: :cry:
  • vjeko1701
    15.5k
    Ček, 10 igrača Hajduka pod prijetnjom suspenzije u derbiju koji se igra 3.5. i oni stave ovakvu promjenu pravila koja stupa na snagu od 1.5.?
  • doubletrouble
    1.4k
    koja stupa na snagu od 1.5vjeko1701

Od 01.07
  • vjeko1701
    15.5k
    Zaboravi, brainfart xD Pročitao svibnja i niš mi nije jasno
  • shameless86
    278
    mislim da bi to bilo ipak previše i za njih
  • Omake
    8.9k
    Kada Marina i Fetai dodaju gasa sljedeće sezone haha. Bit će krvi do kolina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.