• GeneralNapoleon
    1.4k

Ma brijem da nasi senatori jednostavno nisu jos dovoljno iskusni. Sto stariji to karakterniji.
  • Laugreano
    3.9k
    Rpg-galesic-pojacanje-pojacanje
    Pojacanje-ljubicic
    Pojacanje-stojkovic-pojacanje
    Pojacanje

Dobro ovo izgleda
  • Paggini
    45.5k
    level up senatori :sweat:Laugreano

Da, samo jedan od njih dimi.

Pjaca, da se ne zove Pjaca, vec bi bio prekrizen. Premalo energije i brzine, za ono sto nama treba.Laugreano

Pjaca je najbolje lijevo krilo u HNLu, mislim da je on fkt najmanji problem trenutno. Ima mrljavih utakmica, ali to je pitanje forme
  • Laugreano
    3.9k
    A nije bas da gori konkurencija od lijevog krila u HNLu
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Mislim da je vise u tome sto je i takav nase najbolje krilo. A opet njega smo dobili za 750k. To je realno kikiriki. Uz njega se na desno krilo trebalo dovest bombu a ne da on bude bomba.
  • scooniepenn
    4.1k

Slažem se potpuno. Pjaca nije možda oduševio, ali je po meni u našoj ofanzivnoj liniji i najviše isporučio i najkonstantniji je. Boljeg igrača za novce koje smo ga platili teško ćemo dobiti. Nakon RPG-a i Mišića je naš najkonstaniji igrač ako se uzme sezona od samog početka do ovog trenutka. U posloženijoj, bolje izbalansiranoj, dinamičnijoj i jednostavno boljefunkcionirajućoj ekipi on će po mom mišljenju biti još razinu bolji.
  • Paggini
    45.5k
    Pjaca nije možda oduševioscooniepenn

Mislim da je Pjaca ove sezone imao najviše briljantnih individualnih utakmica od ekipe, s tim da je i dobar dio igrao na kontra krilu. Isporučio je itekako svoje ove sezone, a s obzirom da je i najstalniji po pitanju izostanka ozljeda, svakako bih ga držao u ekipi.

S nekim bržim, ofenzivnijim lijevim bekom bi bilo to puno opasnije, Franjić se drži pomalo previše iza što je ok, ali u tom slučaju je Pjaca često udvojen na izolaciji naprijed, a čak i tad izmisli nešto.

S obzirom da je promijenio stil igre da se ne oslanja na brzinu i eksplozivnost, može još dobar dio godina igrati na ovoj razini, uvjeren sam.
  • Keyser Soze
    13.2k
    Pjaca bi sa svojom plaćom u Dinamu trebao biti ono što je bio Oršić, ovako je samo razina Gabriela Vidovića.
  • scooniepenn
    4.1k

Potpisujem. Nama treba drugo lijevo krilo različitih karakeristika, a koje je level iznad Hoxhe. Vjerujem da je to izvedivo.
  • vjeko1701
    14.1k
    Kanga i Mbuku su sada "naši" igrači i za njih sigurno ne možemo očekivati ponude na ljeto. Oni vjerojatno ostaju kao rotacijske opcije. KTC isto možda dobije još jednu sezonu, zlu ne trebalo. Pjaca vjerojatno ostaje glavno lijevo krilo. RPG-a treba produžiti. Franjić otkup?

Belcara se vjerojatno neće otkupiti. Mišić bi mogao otići. Ademi i Zagorac se oprostiti. Perić free transfer. Moha, pojma nemam, istek ugovora? Bočkaj odlazak. Mmae izvjestan raskid. Hoxha može dohvatiti 1-2M. Cordoba barem da pokrije transfer. Petković izvjesno odlazak. Sučić prodan. Baturina na prodaju. Kule prodaja? Rog natrag?

Kaj je sa posudbama? Špikić, Bulat, Perković, Bernauer, Filipović?

Uopće mi je teško točno posložiti koji su temelji ekipe za iduću sezonu. Nevistić, Galešić, Stojković i Pjaca? Jesu oni jedini igrači oko prvih 11 za koje možemo reći da vrlo vjerojatno ostaju?
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Pitanje je kako bi i Orsic izgledao u ovakvom jadu od ekipe. Orsic je bio vrh jer se odlicno uklapao u ekipu kao killer. S time da nam trenutno i to fali vjerojatno i bi bilo bolje. Ali i Baturina je izgledao kao igrac od 50 milja dok je oko sebe imao Ivanuseca, Petka, Ademija, Misica u primeu.
  • scooniepenn
    4.1k

Manje više se slažem s tvojom procjenom, osim za Mišića. Ne vidim zašto bismo njega puštali, kad novac koji možemo dobiti neće biti niti blizu relevantan. Uz svo dužno poštovanje svima, ali Mišić nam je bio jedna od najvećih konstanti od kad je u Dinamu. Druga je stvar što on nama igra svaku utakmicu, jer u suprtonom izgledamo bezglavo. To je drugi par opanaka i to se mora riješiti.
  • vjeko1701
    14.1k
    Zato jer sam zadnja 3 ili 4 prijelazna roka čuo da on gleda još jednom probati van. Ne bi me čudilo da nakon ove sezone skupa sa agentom inzistira na odlasku.
  • mrgud
    414
    Franjića otkupiti ali za poziciju šestice
  • Laugreano
    3.9k
    Torrente? Za njega bi isto mogli nesto ubost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.