• Eduardo
    23.7k
    stari moj, naklon do poda. Samo točku mogu staviti. Uštedio si mi vrijeme i poštedio tipkovnicu tipkanja, sve si rekao. Taman sam bacio nešto na Instagram, bacio bih i ovo tvoje da stane, ali predugo je.
  • serbus
    4.8k

Btw zastava je na drvenom štapu a vani je sunce pržilo ali nijednom nije spustio zastavu.
    Meni je isto žao kaj ga nisam upoznao bio je na par metara od mene i klinaca na nasipu.
    Mislim da je bio moj mali najmlađi i deda najstariji na tekmi.
  • Ritam Ulice
    175
    Taman sam htio pohvaliti ovo napisano na instagramu.

Treba ovo Klenxovo prenijet igracima, banut im na trening ili pressicu. Dosta je bilo pljuckanja po svetinji.
  • Sbkbbb
    295
    ja sam suzu pustio na ovo, podsjeca me na jednog meni bliskog na stadionu Šubićevac do prije 10ak godina. Ukoliko imate info tko je gospodin i ako treba kupiti godisnju za sljedecu sezonu molim da mi javite.
  • immerwieder
    1.5k
    postaviti KTC za kapetana do kraja sezone
  • NKDZ86
    3.6k

je, na drvenom štapu i pisali su rezultati dinama mislim iz sezone '82., sunce prži, on ulazi na tribinu polako ,ja mu kažem gospon svaka čast, on se nasmije od uha do uha...
    i onda dobijemo svi hračku u lice od ovih bijednika na terenu...
  • Nemrem igra Dinamo
    3.1k

Ovo se zove argumentirana kritika! Slažem se u zarez i točku sa tobom, svaka čast, pogodio si u sridu kao i obično.
    Trebalo bi ovo poslati i u Dinamo na mail da pročitaju prije svakog treninga "igračinama"
  • masacusec
    5.2k
    Kad mafiji drzneš u ono što im je sveto, a to je imovina, odmah surađuju, drukaju, poduzimaju....tako i igračima kad im smanjiš plaću, nedaš plaću, odmah ćeš vidjeti reakciju na terenu!

Igrači sami sebi daju previše na važnosti i nameću se kao autoritet, no nisu oni ti koji trebaju "tjerati autoritet". Razmažena derišta s previše igračaka, eto šta su igrači Dinama.
  • Davieboy86
    426
    @Klenx Zar je potrebno vise da bilo tko od nas trosi rijeci nakon ovog napisanog? Mislim da nema potrebe. Molio bih ako netko moze doci preko ovog kanala do nasih balerina prenijeti im Klenxovo i nase razmisljanje. Siguran sam da postoji netko i zato jos jednom te iz dubine srca molim da se igracima procita ili posalje ovaj tekst.
  • NORTE
    15k
    dinamo svakog prvog u mjesecu isplati igračima oko milijun eura plaća (1.000.000,00 €; pišem okvirnu brojku, ali to je tu negdje).
    Ljudi moji za što??!!

Da pobijede igrače Šibenika koji ne primaju plaće mjesecima!

Pa to je nečuveno koliko je dinamo dobar poslodavac za svoje zaposlenike.

Odgovornosti nigdje, ni u uredima ni u svlačionici.

Papčine preplaćene da ne dobiju na vrijeme neki bonus išli bi plakat teti u računovodstvo i bojkotirali na travnjaku.
  • Hrc-Vg
    654
    svaka ti ke na mjestu!
  • Zger
    816
    Premije, meni su osobno najjadnija stvar koju ove balerine dobijaju zbog nekakve titule kupa, kurca palca...

Igraju za Dinamo, najveći proračun, najjači i najuređeniji ne nogometni, nego sportski model u državi, daleko, pa valjda se podrazumijeva da ti je titula i kup jebeni imperativ, ako ne osvoje ovo do kraja i opcenito radi svog "nezalaganja" su zaslužili da ih se udara po džepu, udari 50 000€ šetačima, pa ćemo vidjet nonšalantane od Baturine,Pjace, Mišića i ostalih.

Ako im to ne bude pasalo, onda ih tjeraj sve u pičku materinu.

mislim da postoje igrači na ovom svijetu kao recimo iz doskorašnjih primjera Horkaš, Zelenika, Renato Josipović, koji bi dali sve da mogu igrat i nosit opet dres Dinama jer smatraju to božanstvom, za razliku od ovih nostradamusa koji predstavljaju klub.

Čak nije problem Liga prvaka, nevjerovatno da u ligi prvaka igraju, na glavu, ginu, dođe Gorica, Istra ovaj onaj, ovi kao da se prvi put vide na terenu.
  • Peškaman
    6.7k
    Bravo Vice,u centar :clap:

"Skupina momaka koja nosi Dinamove dresove i dalje je, a da ni sama ne zna kako, u utrci za naslov. Za to će trebati povezati seriju pobjeda kakvoj nisu bili ni blizu čitave sezone. Za tako nešto trebaju pravi igrači.

A ako ti je svejedno pred par tisuća ljudi koji su otišli s posla ranije da bi te podržali u Gorici i koji ti vjeruju unatoč svemu i ako ti je svejedno dok te s tribine zabrinuto gleda jedan Zvonimir Boban, onda se moraš zapitati jesi li pravi igrač."

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/glavni-krivci-za-dinamovu-katastrofu-ginu-na-emiratesu-presetavaju-se-u-gorici/2664224.aspx?fbclid=IwY2xjawJ3EfZleHRuA2FlbQIxMAABHu85XleWXkC9prgN2m7HH8jRfSb9-KifL4J-r47oB1KANZFC1OB07gL6AI8B_aem_B6EtyygfSJav8TyNpx3AaA
  • Goran86
    222
    Skup ovih magaraca na terenu treba momentalno kazniti smanjenjem placa za 50%. Ti bijednici se skrivaju iza trenera i uprave vec drugu sezonu za redom. Svi kao imaju nesto reci, svi su kao nesto uvrijedeni. Potjerat Ristovskog i magarce na tu foru momentalno, ti idioti skrive gol pa u trenutku zamjene mi se moramo misliti da li ce pruziti ruku treneru jer on je kao uvrijeden. Tjeraj bagru razmazenu iz kluba. Nitko nije veci od dinama! Sandro Perkovic takoder treba ujutro da ide, taj magarac umjesto torentea stavlja ristovskog da igra i bas taj ristovski skrivi gol. Mi kao grupa trebamo se dobro dobro na....ti majke igracima, ali vec na izlasku na zagrijavanje, a ne kao do sada na kraju tekme pa ovi pobjegnu u svlacionicu...
  • Crni86
    9.6k
    Vrijeme je i da se Zvone spusti u svlacionicu.Pa ako treba i pred svaku od zadnjih 5 utakmica, da se podsjeti te igracice koliko su zapravo sportski mali poted zivuce legende.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.