• MarK
    968
    Ako Osijek izvuče barem X, a mi dobijemo oba derbija, zadnja 3 kola igramo praktički 3 domaće utakmice, a oni međusobno na Poljudu. Matematički nisu šanse toliko male koliko je velik taj osjećaj nemoći, nekvalitete i očaja.
  • Danko
    2k
    Osijek će dobit magarad 100%
    Hodat nisu mogli jučer zadnjih pola sata
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Protivnici ce kiksati do kraja prvenstva, nista novo. Mi cemo jos vise kiksati, isto nista novo.
  • NKDZ86
    3.6k
    nakon svega i da smo prvaci, libo me đon nakon toliko bolikurcine od igre. za nase zdravlje je bolje da sto prije ispadnemo iz utrke, jer ovakvom igrom bit prvi...
  • Jaro
    9.7k
    a mi dobijemo oba derbijaMarK

Nema sanse. Ova beskarakterna nakupina mozda nekak i dobije Rijeku, al na Poljudi ce usrat po obicaju... Ovi ce na volju/zelju/silu nesto utrpat i to je to...
    Meni bi igrali stranvi i juniori do kraja a ova preplacena bagra na klupi (da slucajno ne budu slobodni za vrijeme tekme), a do kraja sezone sadisticki fizikalija treninzi pa nek kmece posredatvom glasnogovornika (citaj novinara-trbuhozboraca) da ih se gazi u kljucnom trenutku sezone. Naredali su sad vec trenera i "trenera" i ni jedan nis ne valja? Kapetan "izlazim za 20 min jer me buba" i njegovih milju i pol eura godisnje na celu.
  • fakin
    417
    A sta ako ne uspijemo?
  • Droljo
    15.1k
    A sta ako ne uspijemo?fakin

Ti nisi uspio u svom naumu da razjebeš forum i ljude ovod. A moram ti priznati da si bio blizu... Živio
  • sport
    4.5k
    A sta ako ne uspijemo?
    Ništa,bitno je što se događa u pripremi za slijedeću sezonu daleko od očiju javnosti.
  • Krizy
    54.7k
    Rijeka je jedini klub koji u gostima ima više pobjeda od poraza i jedini klub koji ima pozitivnu gol-razliku u gostima.

Dinamo u gostima:
    5-4-7 21-25
    Četvrta najgora obrana.
    Samo posljednja četiri kluba imaju više poraza u gostima.
  • marcio amoroso
    41k
    A sta ako ne uspijemo?
    Ništa,bitno je što se događa u pripremi za slijedeću sezonu daleko od očiju javnosti
    sport

Tako je. Ipak smo mi Istra, Osijek ili Rijeka i isti nam je klinac bili treći, peti ili sedmi.
  • sport
    4.5k
    U svetom pismu je zapisano da moramo svake godine biti prvaci u protivnom dolazi smak svijeta.
    "Mi smo Dinamo" ne znaći ništa ako oni na terenu nemaju želje,volje,a možda ni dovoljno znanja isporučiti bolju igru,trku,borbenost na terenu.Gledam ih jučer izbliza i mislim si pa oni se ni međusobno ne znaju posvađati,poslati jedan drugog u kurac,stisnuti šake i zapeti još jače.A ne pomaže ni vrijeđanje pojedinih navijača igrača na osobnoj razini već nakon 10 minuta igre jer je samo 0:0,kod nekih ljudi je toliko negativne energije od početka utakmice da sam razmišljao otići što dalje od takvih "navijača".
    Unatoč svemu bitni su potezi kluba u oba slučaja , što ako uspijemo i što ako ne uspjemo.
  • Ivdzo11
    6k
    Zeljko Sopic

O naslovu će odlučivati međusobni susreti. I oni će pokazati, gdje su, što su… Moje mišljenje jest da će, ako Dinamo pobijedi Rijeku, doći jako blizu Hajduku i Rijeci. Jer s ovom formom sumnjam da Hajduk može pobijediti Osijeka na Opus Areni. Jer ti igrači Osijeka, iako su imali očajan niz, nisu zaboravili igrati. Sada će ih i ova pobjeda napuniti samopouzdanjem. Dobili su na Rujevici, nakon dugog niza bez pobjede, gdje se ne dobivaju tako lako utakmice. S druge strane, ako Rijeka uspije preživjeti Maksimir, odnosno ako ne izgubi, mislim da joj jako rastu šanse da postane prvak”,
  • Paggini
    45.5k
    Sopić dok u Poljskoj gleda Perkovića u dolčeviti kako mijenja poziciju za poziciju dok igramo ko kurac

teen-punching-brick-wall-frustration-260nw-1132215596.jpg
  • marcio amoroso
    41k

U svetom pismu nije zapisano, ali sa ovim budžetom i sa ovim mogućnostima složiti ovakvu momčad na teren mogu samo teški antitalenti.

Dinamo nije blizu gubitka titule jer Rijeka ili tovari igraju brutalnu sezonu nego je blizu gubitka titule jer mi igramo sramotnu i jadnu sezonu. I tu nema Aj nema veze ispraviti ćemo u sljedećoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.