• Crusades
    16k
    Jel bio danas na utakmici?
  • dmil
    637
    lik igra samo zato sto senatori to zele, isto kao i Ristovski, nisu bez razloga bili zakucani za klupu kod Cannavara i onda carobno uskocili u prvih 11 cim je on otisao
  • Jaro
    9.7k
    realno, ni zamjena mu nije nis korisnija/bolja... i jedan i drugi trece spice, za trash time kad treba potrosti vrijeme...
  • Cif
    323
    mislim da je vrjeme da se oprostimo i s Petkom i s Kulenom i Kangom.Dovest dva mlada željna napadača i juniora za trećeg napadača.
  • Praskaton
    4.3k

Kako se oprostit od Kange? Ne postoji dovoljno naivan klub koji bi ga kupio.
  • Cif
    323
    a svi ostali klubovi pate za Petkovičem i Kulenovičem
  • Papastrumf
    15.7k
    17 dodira s loptom u utakmici gdje imas 65% posjeda. Nisam bio Bog zna kakav nogometas, ali mislim da mi se to kao prvom napadacu u dinamu sigurno ne bi dogodilo u ovakvoj utakmici.
  • Praskaton
    4.3k

Ma ne pate naravno al Kule se može prodat na osnovu brojki zadnjih godinu dana.
    Petko je nešto i donio ovom Dinamu pa ima kredita.Vjerujem da bi danas više napravio od ova dva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.