• nemapredaje
    4.9k
    Meni je ovo nevjerojatno.

Pa jebote skupi muda i ostani na terenu. Još je nešto komentirao drugima na klupi.
  • GOAT
    2.5k
    Plus mnogi drugi u ovom klubu

• Teofil Kateran
    2.3k
    Koji put je ovo da uđe u igru i mora izaći zbog ozljede ili kada počne mora izaći u prvom poluvremenu? Kapetan je mogao sačuvati svoj uged i svoju čast da se na ljeto oprostio, ali ove sezone je očito stavio sebe ispred kluba jer ovo nije prvi put da se ovakve stvari događaju. Danas je ostavio momčad na cjedilu kao kapetan i kao čovjek koji je već 15 godina u klubu s kratkim prekidom.

Ima ugovor još godinu dana, baš ćemo vidjeti ima li obraza oprostiti se sada na ljeto.
  • javolimtebejako
    2.2k
    al stvarno, koji je ovo put? 4-5 ili sam zabrijo?
  • Praskaton
    4.3k
    Ništa teže nema nego gledat igračkog idola kako se ovako sramoti i očito ne vidi kako to izgleda.

Tužno razočaravajuće...
    Nadao sam se da bi mogao bit pomoć s klupe ove sezone pa i iduće al kad se ovako posrao na sebe ne zaslužuje nista drugo nego nogu u guzicu i nek povede ostatak družine
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Nisam brojao, ali vjerujem da je sigurno 4. ili 5. put.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    E moj aki , zadrži bar mrvu poštovanja što si godinama skupljao. Topi se za svaku minutu koju provedeš na terenu. Čemu to? Ovo postaje mučenje i tebe i nas ,pošto ponos?
  • NitkoBitan
    25.5k
    Kad se sjetim koliko energije, volje i novaca je potroseno da se vrati iz Kine... a cemu? Cocjek ne moze odigrat 20 minuta u komadu, nema utakmice a da on ne zalegne na pod :vomit:

Nitko mi ne moze rec da sportas sa 33 godine, milijun eura po sezoni i svom dostupnom modernom tehnologijom i prehranom moze bit ovako nespreman.

Ali ovo danas je neoprostivo. Svjesno lazes da si spreman znajuci da postoji velik rizik te da vise nema zamjena. Ostavljas ekipu na cjedilu sa igracem manje na terenu...

Ovo nije pozrtvovnost nego ego, nemoc i kompleks. Budi gospodin i raskini ugovor na svoju stetu, Dinamo ti je i previse dao.
  • Jaro
    9.7k
    raskini ugovor na svoju stetuNitkoBitan

Tesko:

Ukupni prihodi u 2024. godini iznosili su € 1,57 mil.,
  • Zg123
    1.7k
    Daj me nemoj ebat da Ademi ima toliku placurinu?
  • ShanKu
    1.5k
    Ima očito dodatak na radni staž. :)

Meni je on najdraži igrač Dinama, svaki njegov gol proslavim duplo, ali treba on kao legenda kluba znat kad reć stop i proč iz kluba. U mnogim HNL klubovima več bi bil bivši igrač (to je realno), jedino kod nas se nešto čeka, ne znam kaj točno... Možda se čeka Ademi od prije par godina?
  • prefontaine
    1.8k
    E moj kapetane... Što napisati, a ne popiti ban?! Moj kapetane...
  • MarK
    967
    Najbolje od svega je to što je on vjerojatno već oporavljen za iduću utakmicu. Nisam nikad vidio igrača koji se tako lako polomi i brzo ozdravi kao što je naš kapetan.
  • Boycie
    2.6k
    A što ako uspijem odigrat dvije po 15min u komadu jebote led?

Petko: da jebote, sto ako uspijemo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.